Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

Camelia, La multe lunitze lui Andrei!! sa-ti aduca numai bucurii toata viata!

DianaR, sarumana ca mi-ai spus! Tu stii ca tot timpul ma uit in sus la tine, cand dai sfaturi, asa ca e binevenit. Uitam de plafar!! Tot e bine, ca daca dau atatia bani pe cereale pentru copii, macar acum ii dau linistita, ca am aflat ca merita!

Arleena, io ma intorc la munci de next week, dar asta pentru ca nu am incotro. Intr-adevar, diferenta intre cat iau in plus mergand la munca si cat dau pe bona, plus mancarea dansei (ca io nu prea mai gateam, da de-acum va trebui), transportul, crapu’ cu care ma voi hrani je la munca etc., diferenta, iti spuneam, tinde la zero…
Dar … mi-e teama sa nu imi pierd jobul. Si acum nu e cel mai potrivit moment in care sa ma mut intr-un nou loc de munca. Cine stie de cate ori o sa se juleasca fiica-mea si o sa zbor acasa, sau alte asemenea peripetii.... aici macar sunt boier. Sunt terifiata de ce ma asteapta. Sunt paralizata de groaza, la gandul ca va trebui sa imi las copilul, cel mai nepretuit lucru de pe lumea asta, in mana unui strain. Imi imaginez sute de scenarii apocaliptice… sper sa treaca. Trebuie sa treaca, doar n-o s-o leg de mine pana mor..

Ralucis, venim si iti demontam scaunul din fata, asa va trebui sa o pui in spate, scoica! Nu te juca!

Adriana,

Betty, stii deja, da? Te-astept cu chinese, bere si fumoarul pregatit, anytime!

Roxana, bravo! Bravo ca ai luat taurul de coarne si, uite, merita acest efort.

daca ma vedeti scriind cu litera mare, nu va faceti iluzii, am scris intr-un word, ca sa raspund pe rand, iar ala pune singur majuscule, nu se va repeta. revin la stilul meu haotic.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Imi inchipuiam o gramada de scenarii cand o lasam pe Onitza cu mama, mama e singura persoana in care am incredere .Asa ca incearca sa nu-ti mai faci griji, pleaca la drumoptimista si totul va fi bine!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Luana, tu mai alaptezi?

Andreea si Ella, bafta la diversificare.

Flory, felicitari ptr. mama!

Doina, saracutul Doruletz, uf sa-i treaca mai repede!

Timi are muci, de la frate-su. Deocamdata e bine dispusa, doarme papa... Azi a papat morcov cu cartof si a mers...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Nastad multa sanatate lui Doruletz sa se faca bine.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

eu i-am dat lui nicole ieri mar amestecat cu caisa. e ok voi le-ati dat????? asa deci am niste borcanele pe care scrie from about 6 months. E ok daca i-am dat mar cu caisa pe care scrie la fel. I-a placut mult.
A sii kiwi cand pot sa-i dau?? Si cum sa-l prepar??/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana79

Nastad multa sanatate lui Doruletz sa se faca bine.

Multzumesc mult!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

doina, sarumana
nu stiu daca au voie sa papa, insa ce strange garantat la stomac, coarnele. la fel prunele. prune ar trebui sa poata papa (dar din cele uscate, tinute in apa, alea proaspete nu dau rezultat)

hai sa va mai povestesc ce face hora.
ieri a fost o zi a premierelor. dupa ce m-a intampinat dimineata, scremandu-se de mama focului pana a reusit sa spuna MaMa....
.... prima baie cu spuma (speciala pentru bebei), unde am inceput sa ne jucam de mama focului. am stat aproape o ora in baie....
.... prima data cand am cazut din pat, in pielea goala, ca mama se dusese sa deschida usa la baie. ma asteptam la niste urlete... dupa o pauza de gandire a ras in hohote!!! nu spun ce sperietura am tras. oricum, e pisica, asta e clar, a cazut pe burta
mai nou doarme in niste pozitii de ma zvarcolesc de ras si de drag cand o vad; se pune pe burta, se baga cu capul intr-un colt al patului, cat mai in colt!, apoi isi baga genunchii sub burta si doarme asa, un fund cocotat deasupra patutului. ma termina!
iar astazi am facut o alta nefacuta. inca nu avem habar cum sa ajungem in fund, insa am descoperit ceva tare fain.. cum sa ne taram pe fund, dintr-o parte in alta a tarcului, urmarind mingea. adica isi propteste mainile mai in fata, apoi se impinge cu fundul inainte si tot asa.. e delir.
a, pentru listuta, noi ne rostogolim de ceva vreme, de la vreo 4 luni as zice.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by nastad

Buna dragelor!
Tot vreau sa va scriu si trebuie sa ma intrerupa cineva.
Sunt zombi, lucrez 3 zile pe saptamana, program 9-18.
Copii si-au mai revenit, au fost racitzi , acum a dat kkrea peste ei.
As fi scris mai mult dar Doruletz plange cat il tzine guritza , cred ca are niste dureri de burtica ingrozitoare.
toata livada!

Album Oana si Doru

Multa sanatate lui Dorulet si pupam burtica dureroasa!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Flory,felicitari pt primul mama!Si lasa ca va faceti voi mari!
Amis succes cu diversificarea!
Luana se mai da laptele praf gratuit???Mie mi-au zis de la sect 2 ca numai la cazurile sociale.Pupam Hora cazacioasa!

Mai era ceva dar...Hmm....Am uitat!

AAA!Wapi multam !

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Mai, sunt tare speriata !
Ia spuneti-mi si mie cam cat au bebeii vostri la circumferinta capului?
Mi se pare ca Petra are f putin. Nu a mai crescut deloc de o luna si nici acum o luna nu avea f mult. Acum are 38.5. Am facut echografie transfontanelara si a iesit ok...Totusi a sarit cu mult din graficul cel bun... si e sub grafic
E normal?

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Virgi asa faceam si eu cand era cald afara, lasam scaunul in masina. Dar acum ca e frig ma gandesc ca e transpirat din masina si sa nu raceasca pana ajung in casa.

Luana felicitari pt nazbatioare !!! maine-poimanine o vedem

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput