Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Eu am terminat numai ce de citit capitolul anterior, da vreau sa va zic:
LA MULTI ANI lui ANDREI, sa cresti mare si sanatos!!!
Si vreau sa va mai zic un we placut, da luni poate oi termina de citit ce ati mai scris azi.
livada.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

We placut si tie,Doroti!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

miti, mikiion, luana, cum sa ma supar fetelor, dar eu asa stiu ca se pune scaunul, nu scoica, ca daca nu are copilul 9 kg, in caz de accident, doamne fereste, e mai putin afectat din locul din fata, decat din spate. noi nu avem airbag, dar pe prospect scrie ca oricum trebuie dezactivate airbagurile din preajma scaunului, tot in caz de accident. si inca ceva, anul trecut am fost in italia, la vara-mea, ea are 2 copii mici si numai asa mergea cu ei. da' o sa ma mai interesez, poate pana la urma aveti dreptate voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ralucis sunt de acord cu fetele legat de scaunul de masina. Nu se tine pe locul din fata. Acum tu faci cum crezi.

Luana e super tare Hora. Si Nicole era la un pas de a cadea din pat noroc ca a prins-o tati la timp dar a atins cu piciorusele si cu capul putin

Imi raspunde cineva si mie referitor la caise si KIwi, va rog
nu de alta dar mai vreau sa-i dau si azi si sa stiu ce sa fac.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

diana, io nu cred ca sunt cea mai potrivita sa-ti raspund cu kiwiul. stiam ca e bine, daca dai kiwi, banane si nu mai stiu ce, sa scoti samburii, exista pericol de alergie. acum eu am mai scris, nu i-am scos, si fiica-mea n-a avut nimic. da nu i-am scos pe barba mea, hora e mai tractor asa, n-a avut nici o treaba. m-am bazat si pe faptul ca noi suntem fara sensibilitaturi, mama glumea si imi zicea ca is copil rusesc (rushii faceau numai scule extrem de robuste si de rezistente la orice), asa ca.. nu stiu ce sa te sfatuiesc. ori ii dai cu totul, ori scoti samburii, ori te abtii si nu-i dai deloc.. cum te decizi.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

fetelor, ilinca n-a vrut sa manance azi supa, a urlat numai cand vedea lingurita, acum i-am mfacut dovleac copt in folie + cereale orez milupa si mananca de nu s-ar mai opri? ce sa fac? i-am dat vreo 8 lingurite, si asta mult zice eu...

Mergi la inceput

ralucis, vara ta nu e musai sa fi facut o chestie corecta...
si, ca cel mai bun argument, cum iti suna alaturarea intre "scaun siguranta bebelush" si "locul mortului"?? sa nu te mai aud, ca vin cu maturoiul dupa tine si te fugaresc!! ia copilu de-acolo!

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

da-i cat vrea ea, cand i se umple stomacelul se opreste singura am mancacioasa

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am scris ditamai mesajul si a disparut
De aceea prefer de multe ori sa scriu mesaje multe si scurte.
In legatura cu diversificarea, noi am ajuns azi la adaugat nitica carnita de manzat in piureul de legume. A fost ok si acceptat de Maria Sa, bebelusul familiei.
Luana,cine prescrie reteta pentru bebelac, medicul bebelusului sau medicul de familie? E important, ca sa-ti pot raspunde la intrebarea referitoare la cedarea laptelui praf.
Shori, esti departe de ceea ce se cheama o mama denaturata, doar te-ai chinuit 4 luni cu pompatul. Si eu vreau sa slabesc, dar mananc ce apuc, de cand cu serviciul.
DianaR, esti draguta dar nu sunt chiar o eroina, eu lucrez doar 4 ore pe zi, ce sa mai zicem de Doroti? E drept ca lucrez contra cronometru, dar stiam la ce ma bag cand am luat decizia asta. Vad ca si Doina lucreaza, 3 zile pe saptamana cu orar full-time, e un efort mare! Sanatate la bolnaviori, Doina!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

medicul la care e maria-sa bebelushul in evidenta, adica dna pop, in cazul tau.
las'ca ma fac io eroina, cred ca in dec voi munci 7 zile pe saptamana...
cel mai bine e sa nu ma gandesc la asta inca!

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput