Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
DianaR spune:
Amis, pai nici voi nu sunteti caposi, poate va seamana! Cata vreme totu-i bine la eco nu ai de ce-ti face griji.
Ralucis, da-i cat vrea...
Diana, are voie caise, si daca sunt din borcanas si kiwi ca prin procesul de preparare mai scot din alergeni, dar eu una nu sunt ptr. fructe exotice pana la 10-12 luni.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
LYLY809 spune:
Andreea,bafta cu diversificarea! Cat despre circumferinta capului Petrei, probabil ca te impacientezi degeaba![]()
EllaX, carnati si bere?
Ralucis, la supa ai introdus treptat legumele? Eu stiu SIGUR ca lui Alec nu-i place rosia, asa ca, am exclus-o din supa. Acum mananca si piure si supa-crema din legume.
Diana79, eu nu ii dau kiwi inca lui Alec, nici cu seminte nici fara.
Doroti, esti sigura ca sunt 87 mamici cu 87 bebei? Pai avem o mamica cu gemeni, nu?
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ralucis spune:
luana,
, sa nu ma baaaaati!
lyly, am facut initial din albitura si morcov, nu s-a omorat, am pus ceapa, la fel, am pus rosie, la fel, adaug ardei, idem, adica o zi mananca bine, alta nu, am tot jonglat, cerd ca supa asta e problematica pt multi. azi am luat mango si avocado, bine, nu i le dau acum, dar as fi vrut sa le prepar intr-un fel si sa le pun la congelator. cum sa fac? dianaR, nici astea n-ar fi bune pana la 10 luni?
mikiion spune:
Nici un scaun nu se pune in fata. Mai ales cele care sunt puse cu fata spre spate.De ce? Forta airbagului poate lovi partea de sus a scaunului cu asa o forta si sa o rupa , incat il loveste la cap pe copil.E o poza pe scaun. Poate si in Europa. Aici e pusa pe toate scaunele. Eu stiam asta de mai demult, pt. ca vazusem odata o stire la Tv pe ,CNN cred, cu un copil care a murit asa. Si toata lumea blama mama ca il pusese in pozitia aia.Stiu ca e mai comod, mai ales cand conduci si esti singura in masina. Dar nu absolut de loc sigur.
Mitieu am schimbat scaunul Am din ala 3 in 1 pana la 36 kg. Ca al meu avea deja 9 kg si 66 cm si ii iesea capul din scaun.Si picioarele.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
ralucis spune:
mikiion, ai dreptate, uite ce am gasit si eu,
http://www.car-safety.org/basics.html
o sa o pun pe ilinca numai in spate, eu am procedat asa fiindca asa am crezut ca e corect. dar de-acum o sa fac cum e intr-adevar corect.
LYLY809 spune:
Ralucis, mai incearca cu supa, in sensul modificarii compozitiei, scoate rosia intr-o zi( am auzit ca un bebe voma tot ce continea rosie) si pune mai putin cartof, sau, dupa propria ta inspiratie, scoate si adauga una sau alta. Eu am gasit combinatia care ii place bebelusului, a.i., desi este un mare sclifosit, n-o mai refuza. Asadar: albitura, morcov, telina, dovlecel, ardei, ceapa si putin cartof. Pasez morcov, dovlecel si o faramita de cartof. Am adaugat intr-o zi o bucatica conopida si nu s-a atins in ziua aia de supica.
Ma gandeam ca in unele zile Ilinca poate ca accepta supa de foame... dar poate nu agreeaza vreo leguma! Mi-am dat si eu cu parerea... gata, numai insist, ca devin plictisitoare
De acord cu fetele, scaunul bebelusului trebuie sa stea in spate.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Luana, o sa-i transmit dr-lui Pop prin d-na Rodica ca-ti cedez laptucul.![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Fetelor, uitati ce am gasit aici, pe DC:
În prezent, tot mai multe cercetări asupra dezvoltării consideră important ca părintii să doarmă alături de nou-născut. Sunt strategii care vă ajută, pe tine si pe tatăl copilului, să vă simtiti confortabil dormind cu cel mic alături de voi în patul mare, fie pus într-un leagăn sau un pat mai mic lângă cel parental. Copilul nu trebuie neapărat asezat între voi doi. Poate sta la marginea protejată de perete. Mai mult, se pare că dormitul alături de tată favorizează un somn continuu în timpul noptii.

Yupiiii! Toata lumea ma scoate din minti cu sfatosenia, ca sa nu dorm cu Alec langa mine. Ei bine, io vreau sa-l tin langa mine!![]()
![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ama_kaly spune:
quote:Vedeti, de aia l-am luat eu pe Seb in pat cu mine!
Originally posted by LYLY809
Fetelor, uitati ce am gasit aici, pe DC:În prezent, tot mai multe cercetări asupra dezvoltării consideră important ca părintii să doarmă alături de nou-născut. Sunt strategii care vă ajută, pe tine si pe tatăl copilului, să vă simtiti confortabil dormind cu cel mic alături de voi în patul mare, fie pus într-un leagăn sau un pat mai mic lângă cel parental. Copilul nu trebuie neapărat asezat între voi doi. Poate sta la marginea protejată de perete. Mai mult, se pare că dormitul alături de tată favorizează un somn continuu în timpul noptii.Yupiiii! Toata lumea ma scoate din minti cu sfatosenia, ca sa nu dorm cu Alec langa mine. Ei bine, io vreau sa-l tin langa mine!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
puiudana2004 spune:
Luana,mare dreptate ai avut cu usturoiul.I-am pus azi in mancare si a iesit ceva delicios,ca nu se mai satura.Am pus morcov,cartof,conopida,spanac si piet de pui,un fert catel de usturoi si le-am bagat la cuptor.A iesit ceva de nedescris.Am mancat si eu,ca bun mai era.AAA!Si putin unt impreuna cu legumele.Nu l-am mai adaugat la sfarsit,cand am mixat legumele!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj