Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

quote:
Originally posted by adela2006

ok mai incercam o data

stie careva cu ce as putea sa-mi desenez burtica fara sa ramana 1 saptamana desenu pe ea ?

33+

CU RUJ la noi a functionat si am desenat un smile.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

criss- am intrat si eu pe linkul pus de tine, acolo unde aparea "subscribe". In stanga sus este "log on", intri cu sraluca parola stiuta si cred ca se rezolva. Cumva ?? ajunge la pagina de inceput ...cred!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

ylilimic, mie imi scrie acolo logout, asta pt ca eu sunt logata cand incerc sa descarc si chiar scrie undeva in stga 'welcome sraluca' sau cam asa ceva. Nici nu stiu ce sa mai fac. O sa dau restart la pc, mai vad eu, poate ii dau de capat.

criss 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Am o mare dilema: de ce sunt doar 6 povesti in contul sraluca? Am descarcat la ele o zi intreaga si fetele deja ascultau din ele!!! Mai e cineva pe net, care vede cat si mine? Cautati-ma pe mess cu acelasi nick/id. E foarte greu sa stiu ce am pus si ce mai am de pus... Help!

Mergi la inceput

am reusit sa mai descarc o poveste de pe al doilea cont, iar cand am incercat cu urmatoarea - aceeasi eroare. Am iesit si am intrat de pe cont de nu stiu cate ori, cu scris si rescris atat id cat si parola.
Poate are legatura cu numarul celor care incearca sa descarce in acelasi timp?

criss 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai fetelor ce mai discutii aici!
eu m-am trezit ametita, am zile si zile, uneori e bine uneori nu! azi e o zi din aia proasta - ma simt parca a trecut trenul pe mine, ametita, cu dureri in spate, cap, picioare si restul corpului, mainele nu par umflate dar nu pot strange degetele in pumn ca ma dor... mama ce nu asi da sa scap odata! chiar devine din ce in ce mai greu!!! Sant dependenta de corp - si nu am fost asa niciodata! M-am saturat!!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 6 zile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ylilimic

Am o mare dilema: de ce sunt doar 6 povesti in contul sraluca? Am descarcat la ele o zi intreaga si fetele deja ascultau din ele!!! Mai e cineva pe net, care vede cat si mine? Cautati-ma pe mess cu acelasi nick/id. E foarte greu sa stiu ce am pus si ce mai am de pus... Help!

lilisor, in directorul 'povesti' sunt numai 6, dar mai sunt vreo cateva (9 parca) in radacina (DriveHQ Root)
Nu stiam unde sa te caut pe messenger.

criss 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Eu am tinut toti copii in landou vreun an pentru ca avem un climat mai rece si ei adorm cind ii plimbam.
In Suedia se lasa copii sa doarma in landou chiar pe timp de iarna afara in curte sau pe balcon, daca au peste 3kg si nu este mai frig de -15C.Avem insa landouri si hainute izolate special.Ceea ce am vazut pe net in Romania sunt in general clasificate aici la carucioare usoare de voiaj si nu le folosim decit in vacante,daca plecam in tari mai calde.

Fiindca nu cred ca in Romania va lasati copii sa adoarma afara singuri citeva ore pe timp de iarna poate ca nu aveti neaparat nevoie de landou.Landoul meu se transforma si in carucior sport asa ca vara ii scot doar cosuletul de landou si e perfect.

Eli1977 alfafetoproteina nu se face in Suedia decit inainte de sapt. 20 ca altfel nu mai are valoare.Vad ca analizele voastre se dau diferit.La noi atit tensiunea cit si hemoglobina e cu sutele nu cu zecile.Probabil un zero in plus.

Mariana 26+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Am uitat: mai are cineva problema ca inelele ii aluneca de pe degete?? (ca stiam ca in sarcina e mai frecvent sa retinem apa nu invers).

Mariana 26+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

eu mi-am scos inelele de o saptamana , a ramas unu - ca e mai maricel si nu ma deranjeaza - in rest am zile cand simt ca am degete imflate (cam 1 la 5) si decat sa am vreo surpriza - m-am bine le scot! dupa inele imi dadeam seama daca mainele sant umflate - azi , zic eu ca nu sant - dar simt o amorteala neplacuta la incheieturile degetelor parca ar fi umflate. Doamne sa ma vad odata in sf. lui decembrie - inceputul lui ianuarie - sa stiu ca nu mai e mult ca chiar ma simt tot mai greu si mai greu, mai rau, mai mare, discomfort total!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 6 zile

Mergi la inceput

aaaa noi avem azi 32 saptamani fix

MAI ARE CINEVA VREO VESTE DE LA FLAVIA?
E TOT BINE?
EA? FETITELE?

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 32 sapt fix

Mergi la inceput