Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 24
brig_adria spune:
Ciao!fetele!azi am aflat si eu de Flavia!sa-ti traiasca micutele si sa va bucurati de ele!Azi am inceput sa mai cumpar si eu pt bagajul de spital ca uite ,nu se stie niciodata!
Alinatxa:felicitari pt decizie si sa va mearga bine in casnicie!
Megbeng:felicitari pt rezi!bafta la alegerea specialitatii!si eu sunt rezidenta anul 4 pe ORL !te admir ca ai putut sa inveti cu bebe in burtica ,mai ales ca e destul de stresant!
Va pup fetelor si parca imi doresc sa ne mai bucuram de sracina inca macar cateva sapt!inainte vroiam sa se termine cat mai repede ,acum vreau sa mai dureze.
Pupici
brig_adria,fetita,30+
aelita spune:
alinuk,am primit PM, merci!
doar atatea poze sunt in album?unde sunt restul?ca aici sunt doar :
"aleksi","bebei in burtici" ,"mamici de ian feb"(unde e o poza a Nadiei doar),"nadiutapm" si " Rali".
helenutza si eu tot cam pe acolo am pulsul,nu mi se pare mare.
adela desenezi burtica cu dermatografe ! asa iei usor cu demachiant.sau cu apa si sapun.
mariana,mie imi aluneca inelele de cand ma stiu,mai ales cand fac dush cu ele.
oricum eu nu le port,decat cine stie cand,doar verigheta o am acum.dar cand mai pun,imi dau seama ca tot largi sunt.
pt cele carora li se umfla mainile,nu mai purtati inelele,va fac mai rau.si mai ales,nu dormiti noaptea cu ele,sa va treziti ca nu le mai scoateti!
35+
alinuk spune:
Aelita,
eu cred ca ai intrat pe Yahoo Photos cu Id ul mami_ian_feb2007 (am vazut ca sunt cateva fete care si-au pus si acolo foto...dar majoritatea sunt dincolo.
albumul comun e: mamicile_ianfebr2007 - uite da Sign In aici cu ID ul asta si parola cunoscuta si vei gasi toate albumele:
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311177577
Alinuk 30
Theodor
PS: fetele am fost la bisericutza ce poarta hramul Sfantului Stelian (ocrotitorul mamicilor si copiilor). Doamne ce era acolo...pelerinaj in toata regula... Moashtele erau afara, iar racla deschisa. Norok cu burtik - am putut si eu sa nu stau la coada, ba chiar m-au lasat cu ingaduinta si placere (zic eu) oamenii....
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
aelita spune:
de ce nu lasati un singur cont,cel care are si pozele,si in el sa fie si celelalte mesaje,povesti...Transferat tot ce e pe celalat cont,si pus pe asta cualbumul.Ca eu ma fac varza in ele,nu mai stiu care e,mai ales ca si acolo sunt poze,si ai impresia ca alea sunt.
E mai lejer cu un singur cont ,unde sa gasesti tot.
35+
alinuk spune:
S-a pus problema asta la un moment dat si majoritatea a decis ca e mai bine cu doua conturi, pt ca la un moment dat s-ar putea pune problema de spatiu... (megi ...prea multi megi de muzici, povesti si altele...)
pupik
Alinuk 30
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
aelita spune:
nu stiu..faceti cum vreti..dincolo la mamici nov-dec e un singur cont .
eu aici tot nu am reusit sa intru cu parola,prea multe parole si multe conturi.
am intrat doar pe linkul de la tine sa va vad.
35+
Liuda spune:
sant 2 albume? si eu in care am pozele?
si asa sant varza - si voi le inmultiti... faceti si voi pentru uituci unul si basta...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 32 sapt fix
Messa spune:
adela2006, poti sa desenezi cu acuarele, guase, tempera, sau cu culori din alea speciale pentru face-painting. Si, cum zicea si Ylilimic, cu ruj si farduri si cum a zis si aelita, cu dermatograf ![]()
Daconst spune:
Salutare fetili!
M-am intors de la cursul cu moasa unde au participat si tatii si vreau sa va zic ca m-am distrat de minune.Am ras cu gura pina la urechi tot timpul.
Sa-l vedeti pe tati al nostru ce concentrat statea sa prinda toate miscarile.
Am fost 7 perechi si moasa le-a explicat fenomenul nasterii astfel incit sa nu-i sperie prea tare.
Al meu si-a luat rolul in serios si chiar ii parea rau ca n-a avut nimic de notat la el sa-si scrie fazele importante ale nasterii.
Ce mai,eu una m-am amuzat foarte tare si stiam ca odata ce intra in joc o sa-i placa si lui.
Ma bucur ca ma pot baza pe el la nastere,daca eu cumva o s-o iau razna.
Messa,ai dreptate ca trebuie sa fie de fata...sa suferim impreuna,daca e cazul,nu?
Liudo,eu dureri de care descrii tu nu am...deci nici leacuri.![]()
Bijuterii port doar verigheta si inca o pot scaote lejer ca nu ma umflu.
Mariana,exact asa sunt si aici carucioarele cum spui tu,iar iarna fara landou nu pot sa-mi imaginez ca-l scot pe bb afara.
Iar carucioarele din Ro sunt vazute ca de voiaj aici,dar e de inteles ca daca stai la nu stiu ce etaj ce te faci daca cintareste prea mult.Deci zic eu ca sunt putin adaptate le conditiile de acolo.
Aelita,eu n-am inteles ce-ai explicat tu cu scoica?O pui in carucior dupa ce scoti landoul sau cum?
Aici se foloseste scoica de la 0-15 luni(13kg),nicidecum pina la 7.Doar ca trebuie avut grija sa scrie pe scoica 0+ ca daca scrie doar 0 se foloseste mai putin.
Cu conturile a fost o incurcatura,dar daca are cineva rabdare sa tranfere toate informatiile din unul in altul,cred ca nu ar avea nimeni nimic impotriva.Eu una,sincer nu am rabdare.
Parola e aceeasi la ambele.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 33+ 
Daconst spune:
Adela,si eu tot la farduri m-am gindit s-o pictez ca am paleta larga de culori si se pot sterge urgent cu demachiant.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 33+