Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la multi ani! tuturor copilasilor care au serbat pana acum si nu i-am urat, si La multi ani! Emily si Andrei

Alexa23+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI SILVIU, ANDREI, EMILY!!!!

Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi!!!!

Am vazut pozele de la petrecere, foarte frumoase, copiii s-au simtit foarte bine.

OTILIA sper sa ne vedem si noi in decembrie, daca nu in Bucuresti, poate in Moreni. Treceti pe acolo??? ne gandim sa sarbatorim Craciunul in familie, cu parintii la Moreni, dar cred ca mergem chiar pe 24, ca sa ne bucuram si noi de orasul impodobit frumos, sa il ducem pe Paul sa vada si el pe Mosul din Mall, etc.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI Emily,Silviu si Andrei! Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Silviu, Emily, Andrei, sa fitzi sanatosi,cuminti si fericitzi!
Ionela, am observat ca atat Andrei cat si Silviu au fratiori mai mici, ai grija ce faci cu soata.
Ioana, inca nu stiu pe unde vom fi, depind de cum reusesc cu diverse acte pe care doar in Bucuresti le pot face. Va prindem noi pe undeva.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La multi ani Emily, Silviu, Andrei, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Am vizionat o gramada de poze, sa va fie de bine petrecaretilor, sunteti toti niste frumosi!Si mie mi-a placut grozav poza de grup, Paxela!

Aime, sper ca e mai bine Vladut si nu mai are febra. Tocmai cand ma laudam ca ai mei nu au fost bolnavi sezonul asta (anii trecuti aveam pana la ora asta cateva viroze de la gradi), vad ca Bianca s-a cam pus cu fundul in sus. Sambata era un pic infundata, am fost la o petrecere, unde a transpirat in draci, pe urma am iesit afara, etc, si dupa amiaza a facut ceva febra si a inceput sa se planga de ureche. Am mai asteptat pana ieri seara si am trecut-o pe antibiotic , desi sunt impotriva si in general ma lupt sa nu-i dau. Cunoscand-o insa stiu ca ea nu face febra la viroze, si daca a inceput si urechea, n-am vrut sa mai risc si apoi sa ajung tot acolo.Asta e, sper ca am facut bine.

Eu sincera sa fiu habar nu am cati cm mai are Mihnea, n-am ajuns inca la vizita la dr de 2 ani, sper sa reusesc saptamana asta, acasa nu sta la masurat. Greutate are cam 14.5kg.Are altfel de conformatie decat Bianca, nu pare predispus la ingrasare ca ea, desi mananca precum un capcaun, toata ziua rumega!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Am citit tot ce au scris fetele astea talentate....eu nu ma bag,eventual daca vreti sa va amuzati
Am vazut poze cu pitici la distractie..Paul,Silviu,sper ca distractia a fost super la voi.Am vazut si fetite dulci,Bia de Ioana si Mamarutza de Raluca..un Mihaita tare dragalas...
Emily,Silviu si Andrei,"La multi ani!".Sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii in viata.
Noi am fost plecati in we la munte de ziua nasului,vremea buna,Mariuca s-a distrat pe cinste,a topait pana la 12 noaptea,o sa pun poze cat de curand
Pupici

Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Sanatate multa puiutilor, aime si dana.
si petrecaretilor. Ce de chefuri si torturi frumoase am vazut la Silviu si Paul. De copii frumosi nu mai zic...
si pe David (dama) si David (mamalui david).
La multi ani! finutei, Felis. Ce mare si frumoasa s-a facut...

La multi ani!!!! sarbatoririlor de azi:

Emily
Silviu si
Andrei

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani Emily, Silviu si Andrei....sa fiti sanatosi si fericiti!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

O colega m-a vazut ca sunt cu moralul la pamant si mi-a trimis urmatoarea chestie... ffff interesanta, merita citita
Cand lucrurile par sa o ia razna si nu-ti mai ajung 24 ore in zi sa te gandesti la borcanul de maioneza si cele 2 cani de cafea...

Un profesor de filosofie statea in fata clasei avand pe catedra cateva lucruri. Cand ora a inceput, fara sa spuna un cuvant, a luat un borcan mare de maioneza gol, pe care l-a umplut cu mingi de golf. I-a intrebat pe studenti daca borcanul este plin si acestia au
convenit ca era.

Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat in borcan, scuturandu-l usor. Pietricelele au umplut golurile dintre mingile

de golf. I-a intrebat din nou pe studenti daca borcanul era plin iar acestia au fost de acord ca era.

Profesorul a luat dupa aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat in borcan,. Firesc nisipul a umplut de tot borcanul. I-a intrebat din nou pe studenti cum statea treaba iar acestia au raspuns in cor "pliiin"!

Profesorul a scos de sub catedra doua cesti cu cafea pe care le-a turnat in borcan umplandu-l de aceasta data definitiv. Studentii au ras.

"Acum" a spus profesorul dupa ce hohotele s-au domolit, "as dori sa intelegeti ca acest borcan reprezinta viata voastra. Mingile de golf reprezinta lucrurile importante pentru voi, familia, copiii,
sanatatea, prietenii si pasiunile voastre, si ca daca totul ar fi pierdut in afara de acestea, viata voastra ar fi tot plina."

"Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteaza pentru voi, serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor marunte"

"Daca veti incepe cu nisipul," a continuat el "nu veti mai avea unde sa puneti mingile de golf sipietricelele"

"La fel si in viata, daca iti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodata timp pentru lucrurile importante pentru tine."

"Acorda atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joaca-te cu copiii, fa-ti controale medicale periodic, iesi cu sotia in oras la cina,

joaca golf, vei avea suficient timp alta data sa faci curat sau sa repari cine stie ce dispozitiv. Ai, in primul rand grija de mingile de golf, ele conteaza cu adevarat. Stabileste-ti prioritatile, restul e doar nisip."

Unul dintre studenti a ridicat mana interesandu-se ce reprezentau cele doua cani de cafea. Profesorul a zambit.

"Ma bucur ca intrebi asta, ele vor doar sa arate ca, oricat de plina ar parea viata ta, e loc intotdeauna pentru doua cani de cafea, impreuna cu un prieten."

Impartaseste acest mesaj cuiva drag, eu tocmai am facut-o !

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Emily sa cresti mare, cuminte , s-o asculti pe mami si sa sa fii sanatoasa.Petrecere frumoasa
Silviu, sa cresti mare-mare, sa-i intreci pe toti si sa fii un fratior bun ptr bebe mic
Andrei, sanatate si petrecere frumoasa.

Dana, imi pare rau de Risi, oare ce-o fi avut.
Noi, am avut o noapte linistita, dupa ce aseara chiar am zis ca plecam la urgente. Era carpa, carpa, ardea de numa numa, cu toate antitermicele date. M-am speriat rau de tot. Apoi deoadata si-a revenit, a colorat, s-a mai jucat, si dupa baie chiar era mai bine. Pe la 1 noaptea cand m-am trezit sa-i dau medicamnetul era fleasca de ud, si slava domnului n-a mai facut febra, m-am trezit la 5 ptr alta doza si apoi la 9 cand inca dormea. s-a trezit la 10 fara 10, a papat un biscuite si un iaurt si apoi mi-a arata ca are in gurita "pui-pui" (asa zice el de vreo 3-4 zile), m-a lasat sa bag degetul si ce credeti ca am gasit...3 molari, 2 iesiti si unul e pe vine. Wow, asta sa fi fost cauza?! ca eu suspectam maselele, dar parca de acu imi faceam fel de fel de ganduri...Dr ne-a trimis sa facem sumar de urina, ca sa nu-l mai intepam (abia i-am facut la sange) ca sa fim siguri, dupa cum stiti dr nu cred ca temp poate aparea de la dinti. Si antitemice numai la nevoie. Acu de la 9 n-a mai facut deloc, la 1 ar fi trebuit sa-i dau, nu i-am dat ca e bine...da mi-e frica...a papat bine si cred ca vrea la somn, desi acum canta. oamne ce greu mai e...credeti ca pot capata un concediu medical?

aime si Vladimir

Mergi la inceput