Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Din moment ce nu ma potriveam deloc cu inspiratia voastra, am asteptat sa treaca valul de poezii

La multi ani Ioachem, Nicholas Alexandru si Iustin!

La multi ani Darius!

Si pentru ca maine am un program incarcat si nu voi sta pe acasa, dati-mi voie sa urez inavans la multi ani lui Emily (Ionela Roxana), Silviu Ionut (Paxela) si Andrei (Florypop)!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by paxela

miha ne pare rau nici locul codas nu il puteti ocupa noi avem 84 cm si 10 kg asa ca stati la coada

Mey n-as putea spune ca ma bucur,nici ca ma simt mai bine ,dar in mod cert m-am resemnat.

Felis,super poze! Finuta ta e o scumpete,iar tu...

Jasmine,eu m-as bucura sa bea Robert atata suc,dar nu vrea.El nu bea decat daca ii este sete,nicidecum de placerea aceea de a face broscute-n burta si nu bea decat apa.Neaparat minerala.Daca bea sucul de la o jumatate de portocala zic mersi,ura si la gara.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Jasmine, te gandesti ca e prea mult 150 ml de suc de portocale.. ??

eu nu cred, practic e o 1/2 de cana...
Foarte bine ca bea! - daca vrei poti sa-l diluezi cu putina apa. sa nu fie asa ce concentrat.

Eu combin sucul de la o portocala cu cel de la un morcov dulce si asa il bea... uneori tot, alteori mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

yo nu dorm ca Iris tocmai s-a trezit din somn si a varsat tot ce a mancat la amiaza si la cina... si asta fiindca s-a innecat cu mucozitatile. Am impresia.
Nici nu stiu ce sa fac, ca biata nu le sufla, nici eu nu pot sa aspir tot...
Off ce mila mi-a fost de ea, asa de tare s-a murdarit ca a trebuit sa schimb tot asternutul si pijamaua ei, s-o bag in dus si s-o spal... plangea si se smiorcaia... dar nu am avut ce face. pana si parul se murdarise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mamicile daca vreti sa facem clasamente inaltime/kg putem sa intram pe contul comun si fiecare sa scrie cat a avut copilasul la 2 ani. Ca mie mi se pare aiurea sa comparam un copilas nascut la sfarsit de Octombrie cu unul nascut la sfarsit de decembrie. Doua luni inseamna mult la varsta lor.

Felis, sa-ti traiasca finuta, iar tu ca de obicei bine dispusa si eleganta. Mi-a placut bluza ta rosie .

A, suc de portocale/mar ar bea Ana non-stop, ma rog suc sa fie ca-i place.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

in linkul cu poze 2006 in albumul "la multi ani Silviu " am pus poze de la petrecerea din seara asta

Alexa23+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce petrecere reusita, si ce de copilasi care de care mai frumos. Ma bucur ca v-ati distrat, dar sunt trista ca noi ratam toate petrecerile sau poate nu , venim pe 15 Decembrie in tara, poate ne infiintam la usa la Ioana_du sau la Vio .
Pe Silviu nu prea l-am vazut in poze, a fost zglobiu ca de obicei, aici ce statea pe loc, de fapt toti erau atentzi. De fapt cea mai frumoas poza este cea de aici. Si l-am mai vazut ca-i soptea ceva Mariei aici.Poza de grup este tare reusita !
Super haios Mihaitza aici. Si aici parca-i spunea Ralucai sa-l lase singur cu fata, ce se baga .Aici a indraznit cineva sa-l supere, ii dam .
Iar Bia,
din ce in ce mai frumoasa aici si in sfarsit tati de Bia, cel putin asa cred.
Domnisoara Maria cu bucle de aur si ochi albastrii .
Paulica, sofer cu experienta, sigur pe el.
Am vazut si un puisor mic si scump aici.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! Emily, Silviu si Andrei, sa cresteti mari si sanatosi, sa aduceti numai bucurii parintilor vostri. Sa va dea Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti in viata sa vi se implineasca.
danette,irisinei sa se faca bine repejor...si eu am patit de vreo 2 ori pana acum sa-mi vomite ruxi in patpe langa faptul ca se trezeste speriata sinu intelegea nici de ce schimbam totul la ora aia si facem baie iarasi, eu stateam apoi cu spaima toata noaptea si o pazeam sa nu cumva sa vomite iar si sa se innece in somn...la noi s-a intamplat din cauza tusei...tusea pana cand vomita
paxelina, ce petrecere frumoasa ati avut, ce-mi place cum stau toti copilashii aliniati intr-o pozacum ati reusit sa-i tineti pe loc?
noi am fost in oras in seara asta si ne-am intalnit cu moshul si amandoi copilashii mei au fost emotionati, moshul i-a luat in brate si i-a intrebat pe fiecare in parte cam ce si-ar dori sa primeasca...ruxi repeta mereu 2 ani,(coca) maiia andadaorice o intreba moshul...si alex zii fraiero o papusha un bebelus...eu i-am spus du-te mami si spune-i moshului poezia...si ea tot 2 coca maiia ....zicea...dar oricum mai avem timp o luna de zile sa ne pregatim
va pup pe toate si pe copilashi
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

CeciliaC multumesc
Roserb Patricia are 4 luni jumatate.
Sambata si duminica David a avut febra,a oscilat intre 37.5 si 38.2,astazi nu mai are ,oare sa fie de la maselute? Chiar daca a avut febra a fost tare vesel si activ.Toti dintii si maselutele de pana acum au iesit fara febra sau dureri,nu stiu ce sa cred.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

La Multi Ani Silviu!!! Sa fii fericit si sanatos si sa ii aduci mamei tale numai bucurii

La Multi Ani fericiti Emily si Andrei!

Mergi la inceput