Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 18
Jasmine spune:
La multi ani Emily, Silviu si Andrei....sa fiti sanatosi si fericiti!
Monica,unde v-ati intalnit voi cu Mosu’?
Onitza,vine Mosu’ la Mall?Cand?Despre care Mall e vorba?
Stie cineva daca in decembrie se va organiza pe undeva prin Bucuresti ceva serbare cu Mos Craciun?Pe mine chiar ma intereseaza asa ceva,sa-l duc pe Radu sa vada si el despre ce e vorba.Poate prin parcuri…?
Aime,bine ca ati scapat de febra aia pacatoasa?E foarte posibil sa fi fost de la eruptia dentara,de ce nu?Cred ca te-ai speriat,asa suntem noi,tremuram din toate incheieturile cand ii vedem pe copii bolnaviori.
Felis,e o frumoasa finutza ta.S-a facut o adevarata domnisoara.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
FELIS spune:
EMILY- de ionela-Roxana
ANDREI-de FloryPop 

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:

multumim de aprecierile la adresa finutzei ![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Madachan spune:
SILVIU-IONUT!
ANDREI!
EMILY!
Aime,sanate multa lui Vladut!
Danette,cum se simte Iris?Si Edy a vomat de vateva ori,dar numai cand manca prea mult isi facea singur sila.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
danette spune:
EMILY!
SILVIU!
ANDREI!
sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Alexa, am vazut pozele de la petrecerea lui Silviu, mi-au placut tare mult, a fost distractie mare acolo, nu gluma...![]()
Poza de grup este super reusita. M-am bucurat sa le revad pe saltaretzele Mamarutza si Bianca.. nu le-am vazut de muuult.
Iris s-a trezit ok, nu a mai varsat deloc azi noapte. Am dormit cu ea, de frica sa nu se intample din nou peste noapte. Mai mult ca sigur ca se innecase cu mucozitatile care sunt din belsug, din pacate. E racita destul de rau, dar fara febra.
Mi-e atat de drag sa dorm cu ea... e asa de scumpa cand se trezeste...
aime spune:
Si eu am reusit sa vad pozele lui Silviu, moamaaaa ce distractie
, si fetitele protagoniste Maria si Bianca, au fost sufletul petrecerii. Mihaita, ff serios, mi-a placut la faza cu usa
si la cea cu mingiuta in dinti
.
Mada multumim, sper sa fi fost doar molarii.
N-a mai facut febra deloc si nici alte simptome n-are, muci sau respiratie grea sau diaree (e constipat, dimpotriva) sau altceva ce m-a intrebat dr. Maine insa facem sumarul sa fim siguri.
aime si
Vladimir
dama spune:
Aime, Dana, va tinem si noi isonul, cu nas infundat si fornaituri la greu, dar fara febra, cel putin deocamdata. Pe la 5 dimineata l-am auzit cum se ineca cu mucozitatile pe care inca nu a invatat sa le sufle si a dat intr-o tuse de nu se mai putea opri. Dupa ce s-a mai linistit a adormit iar. Si lui David cred ca tot niste molari ii dau de furca...doamne, nu se mai termina odata cu iesitul dintilor?
si sanatate multa lui Vladut si Iris.
Frumoase poze am vazut, cu copii multi si frumosi si petrecareti. Paxela, e el Silviu micutul gastii, dar are multi prieteni si asta conteaza. Sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare, cuminte si impeuna cu fratiorul lui sa va faca viata mai frumoasa.
Am vazut si o finuta "finuta" si frumusica. Sa-ti traiasca, Felis!
La Multi Ani Emily si Andrei, Sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii in viata!
Roxana, Cici 

Mami de David (18.11.04)
paxela spune:
multumim tuturor de urari
, intradevar ieri am petrecut super, sper ca toti invitatii sa se fi simtit la fel de bine, fimiu era total nepasator , nu a vrut cadourile
, dar dupa ce au plecat invitatii a dat cateva ture de control si a inceput desfacerea
la 10 deabia am reusit sa il culc caci era prea incantat de ele![]()
Alexa
23+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi am obosit azi mergand din cabinet in cabinet
dr-ul l-a consultat din nou pe alex, a vazut ca nu e nici o ameliorare cu tusea lui si ne-a trimis sa facem o radiografie(sa vedem daca nu cumva este o sinuzita netratata si care tot apare)...am facut-o am asteptat dupa rezultat pana ne-a laut cu ameteala(
ruxi se plictisise rau de tot)apoi ne-am intors la dr inapoi si...surpiza
...nu mai era acolo desi ne spusese sa venim la el imediat dupa ce luam rezultatul
acum asteptam sa apara din nou la cabinet si sa mergem sa vedem ce zice...
daca nu este nici de la sinuzita urmeaza repetarea altor teste pentru alergii...
cred ca deja v-am zapacit de cap
va pup pe toate si pe copilashi
monica