Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Da acum, Miha http://new.photos.yahoo.com/cornelfelis/album/576460762351898855

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Onitza,super pozele! Sa stii ca esti tare frumoasa,dar...cu parere de rau iti spun ca Paul te intrece!!

Mey ce vorbiti voi aici de inaltimi si greutati? Pai inseamna ca noi suntem piticii grupului? Robert n-are decat 87 de cm si vreo 12.5 kile. Ufff...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

miha ne pare rau nici locul codas nu il puteti ocupa noi avem 84 cm si 10 kg asa ca stati la coada

Alexa23+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Si noi tot piticuti suntem,85cm si doar 11kg. Asta e, ne facem noi mari!
Ioachim
Nicholas Alexandru
Iustin
Darius

Mi-au placut mult poeziile,sunteti adevarate poete! Eu nu ma pot lauda ,nu am inspiratie.

Ma tot inspir de la torturile voastre,poate ma bag si eu sa fac o masina ceva...

Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetele!

Darius!
Ne luptam inca cu febra, pe care insa o tinem sub control, din 4 in 4 ore cu Panadol si Nurofen. Is tare bulversata, nu are alte simptome, papa bine...nu are rosu in gat...a ramas doar sa banuim maselele. Copilu asta face febra o data pe an, da atunci ma dispera, ca plang cu el in brate, mi-e o mila de mor ...
Dana, Iris e o adevarata domnisoara...chiar e o poza la ziua ei, unde daca se mai apropia putin de un perete o puteam si masura , seamana cu tati, fara indoiala, la statura.
Noi avem doar 90 cm si stagnam la 11.5-12 kg cam de multisor, da la cata energie are, nu se pune pe el. Mi se pare slabut cateodata, ca are picioarele ca niste betigase, dar asa era si ta-su mic, asa ca...o avea el timp sa se ingrase, acu sanatos sa fie.
Am vazut si eu casuta lui Paul, sa va fie de bine petrecerea si distractie placuta la cele ce urmeaza.

Jasmine, bine ca-l bea, nu e mult, ca acum iarna, vit C e importanta si e si f sanatos. Al meu nu mai vrea deloc, el care bea cate 120-150 ml pe zi, ptr ca am facut prostia sa-i pun odata Debridat (care e amar) in suc, si de atunci cu chiu cu vai imi bea 75-100 ml, dar rar de tot. E o bila neagra ptr mine, ca eu am gresit...si imi pare rau ca acum il refuza, dar sper in zile mai bune.
Felis ai o finuta tare dragalasa si cuminte, mey...ce frumos a stat ea acolo in scaunel, si "vorbea" cu Mihaita. Sa va fie de bine petrecerea

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI DARIUS!!

Multumesc mult fetelor DANA, MONICA, OTILIA, MIHA, ROSERB, sper sa nu fi uitat pe cineva......

FELIS, foarte dulce finuta ta!!!! iar tu parca ai mai slabit un pic, arati super!abia astept sa ne vedem azi!

AIME, sanatate multa lui Vladut!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Buna ziua dragele mele!
Urez un La Multi Ani intarziat sarbatoritilor (daca ma gandesc bine ar trebui sa urez un La Multi Ani generalizat, ca foarte rar reusesc sa postez, desi de citit va citesc ....)
Petrecerea lui Paul de Onitza a fost foarte draguta, copilasii s-au inteles si pe alocuri s-au si jucat impreuna (atunci cand nu s-au ignorat ), tortul a fost delicios ....
Otilia, da, fie-mea si-a schimbat bluzita, dar NUMAI din cochetarie, nu pentru ca ar fi dat pe ea jumatate din suc, facandu-se fleasca pana la piele ..
Intr-un final glorios, datorita unui nou provider de internet, am reusit sa vad si eu filmuletul lui Danette .... Draga mea, ma indoiesc ca mai aveai nevoie de laude suplimentare, sau ca as putea spune eu acum ceva nu ai mai auzit pana acum .... Asa ca inchei simplu, declarandu-ma deschis MARE FAN IRIS. Domnisoara, nu trupa rock !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IOANA ...

PAUL are 87.5 cm si 12 kg....cred ca se apropie ca dimensiuni de Robert de MIHA

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ioana , multumim mult de aprecieri!

Si lui Aime, deasemenea. Acum ca ai zis tu, am remarcat si eu poza aceea in care se vede rigla de perete de la Mac...

Jasmine, sunt sigura ca sunt baieti in trupa noastra, mai inalti decat ea... Alex al lui Try este mai inalt cred.
Iris a avut in ultima perioada un 'boom' in crestere... eu inca imi notez greutatea si lungimea/inaltimea ei, in fiecare luna. In luna mai avea 88 cm, iar acum cand a facut dr. vaccinul, in 22 nov. avea 96 cm...in 6 luni a crescut 8 cm... e multicel... mai ales ca e fetitza.
Eu sper doar sa fie normala... nici prea inalta nici scunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
felistare dragutza finutza, sa-ti traiasca
mihastiu ca vio(nu am vorbit cu ea dar am vb cu o alta prietena comuna)o are pe bia bolnavioara(sper sa se fii facut bine intre timp)avea cam aceleasi probleme ca alex...tuse care nu mai trece
aimevladutul sa treaca febra
danettema bucur ca te simti mai bine
pupici la mamici si la bebici
petrecere frumoasa astazi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

La multi lui Darius!

Mergi la inceput