Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
Onitza,super pozele! Sa stii ca esti tare frumoasa,dar...cu parere de rau iti spun ca Paul te intrece!!

Mey ce vorbiti voi aici de inaltimi si greutati? Pai inseamna ca noi suntem piticii grupului?
Robert n-are decat 87 de cm si vreo 12.5 kile. Ufff...
Miha 
monica-elizabet spune:
LA MULTI ANI! Darius
sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza, sa aduci numai bucurii parintilor tai si roag-o tu frumos pe mami sa mai intre si pe la noi![]()
michelina
iti mai aduci aminte cum ne-ai pus sa ghicim cand o sa nasti tu?
...ah cum am gresit eu atunci...la mustatza![]()
![]()
![]()
onitzo
,fff frumuhsel tortuletzul dar nu intrece ochiosul![]()
![]()
pe paulica, se pare ca v-ati distrat pe cinste...super petrecere
oti
culmea este ca mie nu mi se pare ca ruxi ar avea kg-mele astea, din cauza ca este inalta pare chiar slabutza![]()
va pup pe toate
somn usor
monica
miria_cristina spune:
DARIUS - LA MULTI ANI!!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cecilia C spune:

La Multi ANi!!! DARIUS , sa fii sanatos, voios, cuminte, sa le aduci numai bucurii la mami si la tati si tuturor celor dragi tie si viata sa iti fie presarata de mult mult noroc si lucruri bune.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
FELIS spune:
LMA Darius (Miche)

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
roserb spune:
La multi ani, Darius, sa fii sanatos si fericit!
Si, da, ar trebui sa o pui pe mami la treaba sa mai scrie si pe aici!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
FELIS spune:
poze de la finutza..
Onitza...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Darius!Sa fii sanatos,sa cresti mare si frumos!
Felis,nu se vad pozele! ![]()
Dar de Vio ce mai stiti?N-am mai vazut-o de mult prin zona!
Miha 
danette spune:
Onitza, super pozele de la petrecere lui Paul. Super tort!
Monica, multumesc de recomandare. Sunt deja mai bine cu nasul... dar a fost crunt de infundat...
Iris are 96 cm si 13 kg, hainele pe care le poarta sut marimea 98.... mai nou ii spunem Irisina grisina, are picioarele ca niste betzisoare, sticksuri, grisine...
eu sunt destul de mica de statura am 1.64, dar Mircea are 1.87.
As zice ca seamana cu el... dar e la fel de posibil sa fi avut o perioada de crestere acum... si apoi sa stagneze... mai vedem.
Si mie mi-ar placea sa fie inaltutza, dar nu exagerat.
La picior momentan s-a oprit, din sept. (de 3 luni) poarta tot 24. Dar am luat preventiv si cizmulitze marimea 25.
Aime, sanatate Vladutzului.. si noi suntem cu mucisori, again... dar bine ca nu e cu febra.
Jasmine spune:
LA MULTI ANI DARIUS,sa cresti mare,sa fii sanatos tun si ai o viata frumoasa ca in povesti.
La ultima masuratoare,Radu avea cam 92 cm si cam 14 kg.Inteleg ca Iris e cea mai inalta din gasca.Normal,doar e fotomodel,nu?Cred ca o sa fie o femeie superba,peste vreo 20 de ani.
Si acum intrebarea care ma framanata pe mine de 2 zile : cam cat suc de portocale beau copilasii vostri?Radu a baut ieri 150ml ceea ce mie mi se pare mult.Nu stiu de fapt daca e mult sau e OK,tocmai de-aia fac un sondaj aici.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)