Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bebyta am trecut si scorul Apgar

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

P_onu, e normal sa sangerezi dupa tuseu vaginal. Te ingrijorezi numai daca sangele isi schimba consistenta sau culoarea. daca devine rosu aprins sau cu consistenta mare, fuga la spital. Dopul e mai mult ca o gelatina, cu usoare firisoare rosii, numai cateodata contine mai mult sange. Oricum sa fii atenta si iti tinem pumnii starnsi stransi!!!
Carla, minunata povestea ta...ai fost curajoasa foc mai mami!!!
Cred ca nu a mai contat nimik cand ti-ai tinut puiul in brate...te asteptam cu vesti cand mai poti!!!
Danutz, 39+Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna tuturor
am stabilit cezariana pe 8, asta in cazul in care nu vrea bebe sa plece mai devreme de una singura. dupoa care am ajuns casa si am dormiiiittttt, sa imi fie de bine. tre` sa luam legatura cu anestezistul, ne-a dat dr nr lui de tel, sa vedem ce zice si el. of doamne, nu vinerea viitoare, ci cealalta...se apropie, nu?

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Bebyta, al meu face cam de 2 ori pe zi, in conditiile in care papa combinat san + formula. Si bea si ceai intre mese. Tu cum il alimentezi? In cazul in care ii dai exclusiv formula, e normal sa iasa asa greu. Stimuleaza-l cu termometrul in fundulet sau da-i ceiut intre mese

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Dolores Alexandra! Felicitari mamicilor! Sa va refaceti repede, iar baieteii vostri sa fie sanatosi si mancaciosi!

39+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mai tineti minte lunga mea asteptare pt termopane?daca tot au venit azi, acum vreo juma de ora o vaca de vecina a facut reclamatie la politie si m am trezit cu doi la usa...noroc ca venise si alexandru ca eu ii bateam si pe ei si pe baba cu reclamatia...care a iesit pe geam la un moment dat si a inceput sa urle.baietii s au uitat la ea, s au uitat la mine si si au vazut de treaba...baba a inceput, ca i au facut semne obsecene, ca ea nu mai poate asa...circ. pana la urma au plecat, tot asteptau si ei un ciubuc...nu le am dat nimic, o sa va povestesc dupa, acum asteptam sa se faca 4 fix si incep baietii iar. o stiti p aia cu o lume nebuna nebuna? o sa va spun tot dupa...

carla, m ai terminat cu povestea...a vreut dd sa fie totul bine pt bebe...sa ti traiasca,mamico!

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

mersi de raspuns danutz si cristina...m-am mai linistit, mai ales ca nu mai curge nimik acum....

carla, impresionanta povestea ta....esti o curajoasa!!!!pentru tine si bebelina ta!!! cam naspa doctorul ala al tau, nu?!!

40+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Carla mami! Cam aiuriti doctorii pe la Universitar! Bine ca totul a fost bine. De abia astept si eu sa imi tin in brate bblina.
Asiza, Lavinia, Ingerasa multumesc mult pentru sfaturile voastre.
eoarece circulara asta ma stresa tare rau,azi am mai facut un eco la alt dr. Mi-a spus ca intradevar ea exista, dar de regula nu este o problema, mai ales ca este simpla, iar cordonul este f lung si larg. BB va fi monitorizat si oricum inainte de nastere va mai fi un eco cre va arata ce si cum. BBelina mea este foarte activa, este in grafic, desi este mai micuta cu cca o sapt.
x1000 pe toate

39+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

bebyta am citit in revista ca nu toti bebeii fac treaba mare zilnic, uniil si la 2-3 zile, asa ca nu cred ca e motiv de ingrijorare.

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Da si pe mine m-a enervat in prima faza medicul meu...putea sa astepte sa vada despre ce e vorba si apoi sa imi faca teoria chibritului ca de ce il sun noaptea!
Inca o kestie la Universitar fetele care erau cu mine in salon ..adica vreo 4 erau pregatite de nastere naturala cu epidurala, cumparasera instrumentul ala pentru epidurala si anestezia...vreau sa va spun ca la niciuna nu le-a facut epidurala!!!Le-au lasat ca vezi doamne nu sunt dilatate si apoi le spunea ca stiti acum e prea tarziu sa mai punem epidurala ca sunteti dilatate la 8 sau maxim la unele...si asa toate fetele din salonul ala am nascut normal!Macar eu nu eram pregatita cu epidurala si alte kestii ca nu apucasem sa vorbesc cu medicul despre nastere...dar ele saracele venisera optimiste ca nu or sa simta nimic si cand colo...
Mie mi-au lasat impresia ca se cam feresc de epidurala asta!
Cristina 1974ma asteptam sa te gasesc nascuta!
atudortu cam cata formula ii dai la copil pe zi...ca nici eu nu o pot alimenta numai la san fiindca nu se satura...asa ca ii bag cam 120ml de formula pe zi, ceai insa nu vrea sa guste sub nicio forma!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput