Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

Fetelor sau mai exact-lor ca mamicile nu au timp cine ma trece si pe mine la Tudor cu ora nasterii 10.25 iar cm 51 multumiri si

*bya* TUDOR-MATEI 13zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Ingerasule...
stam cam asa:
-facem o combinata de epidurala cu rahia.... in cazul asta e riscul de scadere a tensiunii si nu stiu ce oscitocina in vena reduce lactatia... (asta ar fi dezavantajul) In rest numai +++
-nu mi-a zis de analgezice... era tare grabit ca cineva nastea la sala si trebuia sa plece....
- nu mi-a zis ce sa cumpar... si ma gandeam sa contactez pe cineva acolo la Elias sa intreb sa nu raman atunci in pana si sa zica ca facem cu ce avem.... dac stii mai multe spune-mi si mie... pe Pm daca nu asa
A fost ff dragut ca nu s-a impotrivit la obiectiile mele privind anestezia generala... si i-am mai spus ce am patit la nasterea lui Mihnea.... asa ca o facem cat mai aproape de termen.
-a urmat programarea care a fact-o asistenta si nu a zis nimic special asa ca este vorba de programare la cabinet nu la Spital... am sa mai intreb pe 2 dec.... Se pare ca pe 5 e ceva cu el... nu e acolo? sau pt ca e sarbatoare... am impresia ca e marti asa ca nu vreau taiata atunci... bioritmul meu e fff jos atunci.
Va pup... poate mai vorbim si mai spuneti si voi ce mai aflati... sa fim tutunarese instruite... si pe faza.
Irinuca

BB 37 sapatamani ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bebyta am facut modificarile. nu ai precizat scorul Apgar.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna dragi mamici si burtici!!!
Nu am mai apucat sa intram pe forum de cateva zile, dar recuperam noi cumva...
Felicitari noilor mamici Alexandra si Dolores! Pitici cumintei si mancaciosi sa aveti si cand puteti asteptam povestea voastra!
Irinabr, la cursuri la Filantropia ne-au zis despre actele care trebuie pt internare ca ar fi: CI, adeverinta de la job ca s-au platit CAS-urile si trimitere de la medicul de familie.
Ancader bine ai venit printre noi!
Asizule mai ai putin cu antibioticele, o sa fie bine, ai sa vezi. Eu la 13 sapt am facut o colica renala de toata frumusetea. Am ajuns noaptea la urgenta cu niste dureri de am ingrozit medicii acolo. La analize mi-a iesit urina cu sediment si m-au trimis urgent la eco cu diagnostic de extrauterina. Eu urlam de durere si incercam sa le zic nu poate fi vorba de extrauterina la 13 sapt si mai bine sa-mi faca ceva sa ma lase durerile...dar tot m-au trimis si au pierdut timpul cu eco. Abia dupa 2 ore mi-au pus o perfuzie de calmare si a fost mai bine. Diagnostic, colica renala!!! Si dupa aia, dr.ginecolog mi-a dat trimitere lunara la specialist urolog si din 2 in 2 sapt urocultura. Asa ca am trait cu frica infectiilor renale toata sarcina. Slava cerului ca nu s-a mai intamplat nimik de atunci si uite...mai e putintel si vine bebe si scap de obsesia asta!!!
Asa ca ai curaj, mai bine tot tratamentul din lume inainte, ca dupa aia tre sa ai grija de bebe si nu prea mai e timp pt tine!!!
Sa continuam galeria pentru Ktrinel, P_onu, Cristina si Cleomoni! Hai mamicile!!! Hai bebeii!!!
Danutz, 39+



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

dragele mele...am si eu o intrebare....dupa consultul pe masa, cu tuseu vaginal, sau cum se cheama...vi s-a intamplat sa sangerati putin?

mie dupa consultul de azi dimineata mi s-a colorat secretia in rosiatic, dar se diminueaza vad in timp, nu se amplifica...o fi de la consult sau...o fi dopul?

40+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

m_monique multumesc dar scorul apgar e trecut e 8 ca am fost cam puturos mai vroiam in burtica la mami dar nenea doctoru si cu mami sau cam grabit sa ma vada

*bya* TUDOR-MATEI 13zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

SCUZE scorul Apgar era trecut doar in mesajul sotului meu......
MULTUMESC!!!

*bya* TUDOR-MATEI 13zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Irinabr, ti-am trimis PM

Pupicei, Ingeras 36+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

P_onu,e normal sa sangerezi un pic dupa controlul ala intern,nu-ti fa probleme.
La mine nici atata lucru nu s-a intamplat,deci iti dai seama ca la mine e totul anormal.
daca totusi, consistenta se schimba,s-ar putea sa fie cazul de dop,si in cazul asta iti urez numai bine si nastere usoara.


40 saptamani fix,fix,fix,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor iata povestea mea!
Joi 16 noiembrie 2006 la ora 5 dimineata ma trezesc cu o sangerare destul de puternica, stau in dubiu c ear putea fi deoarece nu aveam contractii sau dureri si hotarasc sa sun medical sa-l intreb daca e cazul sa ma ingrijorez. Medicul luat din somnprobabil imi bajbaie ceva ca e posibil sa se declanseze nasterea..il intreb daca e cazul sa plec spre Bucuresti la care el imi raspunde ca ar fi bines a fiu in zona si ca il gasesc dimineata la spital.
Buun, iau bagajul, ne suim in masina si plecam la Bucuresti tocmai bine pe la 6 deci nu prindem aglomerat nici pe autostrada nici in Bucuresti , la ora 8 eram la Municipal! Ne postam pe holul de la et.4 in asteptarea medicului care a binevoit sa ajunga pe la ora 10. Ma vede si ma cheama la consultatie!
Intru in cabinet si medical in loc sa ma intrebe de simptome incepe sa ma ia la ture ca san u-l mai deranjez noaptea decat daca am de gand sa nasc …lucru care m-a dat peste cap complet. Ma urca pe capra sic and sa ma consulte a inceput o hemoragie de toata frumusetea! Il vad pe medic speriat cheama repede o stagiara si ma trimite de urgenta la ecograf ca e risc de moarte fetala….am inlemnit m-am pus pe plans…sotul nu mai pricepea nimic…la ecograf totul parea OK, inimioara batea de zor, Alex nu avea nicio grija! Asa ca medical hotaraste sa ma interneze sis a ma tina sub supraveghere pana a doua zi cand urma sa mi se faca cezariana deoarece nu-si explica ce e cu sangerarea!
Ma interneaza pe la ora 12, si el pleaca la cabinetul particular, am stat am asteptat supravegherea si nimic…pe la 4 vine medical de garda si cica hai pe capra sa te consult, ma consulta si asta si zice ca copilul este asezat cu fundul spre iesire, imi venea sa-l omor i-am spus ca la ecografie totul era OK, mai vine un medic …ceva sef pe acolo…ma consulta si asta…zice clar nu e cu fundul e cu capul dar e placenta nu stiu cum…asta vorbeau intre ei ca mien u-mi spunea nimeni nimic! Pana la urma sa se lamureasca ma pun pe pat vin cu ecograful in salon cu o armata de oameni si toti se uita sa vada ce se intampla…copilul e cu capl pana la urma placena e bine…sangerarea nu se stie ce e cu ea…concluzie a doua zi CEZARIANA!
Buun pleaca armata de oameni din salon , mai stau cateva ora , la 7 se schimba tura,- intre timp am pierdut lichidul si incepusem sa am contractii-, vine moasa de pe noua tura direct la mine ..fetita hai pe capra ma consulta si asta ..hop dilatatie 3cm, ma intreaba cine il sun ape medic…i-am zis ca eu in niciun caz! Dupa vreo ora vine cu o perfuzie pentru regularizarea contractiilor si imi spune ca l-a anuntat pe medic ca voi naste in seara asta! Hopaaa dai telefoane chema sotul inapoi de acasa ca l-am trimis acasa daca imi zisesera ca nasc a doua zi, intre timp apare si maica-mea la spital disperata venita de la Pitesti direct de la serviciu!
Deja veam dureri foarte mari, a inceput sa ma ia cu frisoane simteam ca o sa lesin…plus ca nu steam ce fac nasc normal sau prin cezariana v-am zis nu-mi spunea nimeni nimic ce deduceam eu din ce se discuta pe langa mine! Pe la 10,30 i-am zis moasei ca nu mai pot nu mai resist sa imi faca ceva…ma consulta dilatatie maxima, ma pune sa sun medical..ii dau telefonul sa sune ea si ii spune sa vina urgent ca nasc …asta zice ca ajunge intr-un sfert de ora cred ca a fost cel mai lung sfert de ora din viata mea! Apare medical…parka l-am vazut pe d-zeu…m-au bagat in sala de nasteri ma suie pe o masa si ma mai lasa acolo un pic ii zic medicului ca am nevoie la baie ca fac pe mine…imi zice sa fac ca nu e nicio problema asa ca am facut , apoi m-au pus pe capra aveam impresia ca vine copilul si medical parka nu-si mai punea manusile moasa imi zicea sa imping pana la urma la a doua contractie am impins de trei ori si ajutata de moasa aiesit Alex! Am simtit ca mi-a luat durerea cu mana in omentul expulziei, parka nu ma duruse nimic pana atunci, nu mai conta nimic…am vazut gandcelul blond pe masuta si cum il impingea medical sa scoata un sunet apoi stiu ca mi l-a adus asa murdar sa-l pup, avea si putin cacu de la mami ..asta sa-I aduca noroc! Neau pus brataricile de identificare si apoi copilul l-au dus in alta parte…pe mine a inceput medical sa ma coase sis a faca glume…ca mai fac copii ca sa stie cum ma coase kestii din astea, mi-au luat sange mi-au scos perfuzia …si inapoi in pat ..ma gandeam ce repede a trecut totul parka nu eu ma chinuisem pana atunci! Asa ca am dat startul la nasteri in sala de travaliu dupa mine au inceput fetele sa nasca din jumatate in jumatate de ora asa ca la 4 dimineata eram toate din salon nascute desi nicuna nu era programata sa nasca in noaptea aia…pe la 5 faceam deja bancuri si glume de au venit asistentele san e zica sa vorbim mai incet..probabil le trezeam! La o ora dup ace am nascut mi-a adus fetita la alaptat asa ti-l adduce la universitar…apoi pana ne-a mutat la lauze si nou nascuti a durat pana a doua zi la 7 seara fiindca nu erau locuri asa ca de odihnit nu incape vorba! S-a nascut pe capete la Universitar in noaptea aia ..au fost fete care au nascut in pat ca nu mai aveau capre, luau si asistentele de la lauze si de la nou nascuti sa le asiste la nastere ca nu era personal sufficient! Personalul din spital nu mi s-a parut cine stie ce insa le inteleg ca erau putine si foarte obosite nu stiau cum sa se mai imparta! La lauze si nou nascuti iti adduce copilul cu tine si te descurci cum poti…daca e ceva chemi asistentele sa te ajute! A trecut si medical sa ma vada dupa ce am nascut, si ceilalti medici care ma mai consultasera toti au ramas surprinsi ca am nascut normal! Sambata la 10 mi-au facut externarea ! Si asa am venit cu printesa acasa!


carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput