Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

acum, ca am stabilit cezariana, imi vin in minte o mie de intrebari. de abia astept sa vina si alex acasa, sa discutam pe indelete. de ce nu pot sta si eu ca un om linistit, sa ajung la mamentul respectiv, ca in mod clar voi vedea cum va fi!

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

de plecat au plecat muncitorii mei. de terminat...nu au masurat gresit la dormitorul lui bebe si o sa faca geamul mai lung cu inca o bucata. si ii facusem o perdea perfecta.... roman.daca stiti cum e ala. si acum o sa fie mai mic decat geamul azi trebuia sa imi livreze si salteaua de pat si salteluta de infasat. credeti ca au venit???? hai ca ma duc sa incerc sa ma mai linistesc.si ieri si azi am sarit peste somnul de dupa amiaza si sunt cam zombi... va pe toate

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BEBYTA,
Crinuta mea iese des ,zi si noapte...de cel putin trei ori.In general de cite ori ii schimb scutecelul...,este murdar,doar o data pe zi se mai intimpla sa fie numai pipi.Crinutei ii dau numai piept si maninca cam la 3 ore,uneori si mai des...,depinde.Este tare mincacioasa si asta are o mare importanta,apoi eu cred ca normal ar fi sa iasa zilnic...si la sugari de mai multe ori pe zi...,indiferent ce fel de lapte maninca.Intreaba dr ...,cel mai bine,ca sa stai linistita.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianocica, nu te mai supara...gandeste-te ca azi se termina tot taraboiul de la tine si-ti poti vedea linistita de ale tale...-ici multi ca sa-ti treaca supararea!!!...aaa...acuma am vazut si ultimul tau mesaj...nu se termina azi tarabaoiu...dar nu te mai enerva ca nu-ti face bine totusi...
Yagmur, cum a fost ieri la restaurant? Ce-ai mai rezolvat azi???
Chinico, hai mai zi-ne de supermoasa asta a ta!!!
Miki, bine ca e bb bine!!! Da' de ce te grabesti tu cu nasterea??? Ai abia 35 de saptamani; ar fi bine totusi ca bb si tu sa prindeti urmatorul control!
Danutz,
Carla, ma bucur ca esti bine, si micuta Alexandra la fel, dupa experienta traita! Dar totusi, DE CE acea sangerare abundenta? Si medicul tau e cam tafnos... mamica curajoasa!
Chris, asadar mai ai doua saptamani!!! In curan vei fi mamica...imi inchipui ca te-a apucat teama acuma ca stii asta! Hai pune "piticii" pe forum, sa vedem cum ii rezolvam!!
Dandusa, -ici si pentru tine, si pentru micuta Crina!!!

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Spuneti-mi si mie care sunt atributiile moasei!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dianocica, nu te mai everva...eu am stat 3 sapt fara geamuri la balcon, in cond in care sparsesem si peretele la dormitor, deci imi batea vantul in casa...iti imaginezi, doar pt ca au intarziat comanda :( asa ca nu te mai enerva de pomana!!!

Carla, frumoasa povestea...bine ca s-a terminat cu bine si ca sunteti sanatoase amandoua!

Pupicei, Ingeras 36+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna la toate gravidutele si la toate mamicile!
ALEXANDRA felicitari tie si lui bebe sa va dea DD multa sanatate si mult laptic!
CARLA esti o curajoasa!Toate cele bune!Si........oare de ce nu ma mai mira vestile astea despre dr cum ca fac una si se intampla alta ,aici la noi in Romania??
Am si eu o intrebare...la 26 de sapt cand am facut eco morfo-fetala pe fisa scria ca bebe are esarfa de cordon.Stie careva daca e periculos,daca se poate strange mai mult in jurul gatului?

deeaA 34+ DAVID ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor,

intai de toate FELICITARI NOILOR MAMICI!!! - UN BUN VENIT bebeilor pe lume.
tuturor.

pentru cele ce urmeaza.

Doamne fetelor dar mult se scrie in ultimul timp - reusesc sa va citesc cam pe sarite si de raspuns - nici nu mai stiu ce si cui. Acum abia le inteleg pe unele fete care nu prea aveau timp de net.

Incerc si eu niste raspunsuri:

timpul de digerare a mesei al unui bebe este intre 2 1/2 ore si 3 h. Deci nu va hraniti copilul mai repede de 2 ore jumate. Intre mese mintiti copilul cu ceai, dar nu mai mult de 10 ml la jumatate de ora.
Am facut si noi marea greseala de ai da copilului tzatza la cerere - marea greseala.
Am readus-o la programul din spital - adica la 3 ore si cu pauza de noapte de la 12 la 6 si acum e din nou liniste si pace.
Daca se trezeste intre orele stabilite ... ceai de fenicul 10 ml.

Am invatzat si sa interpretam caca: grunjos (ca niste seminte - de culoare galben mustar si miros acrisor) asta e caca de la lapte de mama - si e cel mai bun pe care-l poate avea bebe. Poate face intre 3-4 pana la 10 ori pe zi.
Daca devine mai lichid ... inseamna ca a baut bebe prea mult ceai.

ce am mai patit noi:
- am stricat-o la stomacel cu diferite idiotenii din alimentatia mea - automat colici si ingreunarea scaunului copilului. Daca eu nu am scaun o zi - nu are nici bebe.
- mi s-a parut ca ar fi infometata intr-o zi si am incercat sa-i dau la cerere tzata, completare si iar tzatza si asta cum cerea din ora in ora ... apoi dadea afara ... la un moment dat facea caca mai non stop - observatia pediatrei - nu mai apuca stomacelul sa digere mesele prea dese .. si treceau direct in pampers.

Noi avem un fel de tabel facut de pediatra intr-un caiet - pe care il prezentam la fiecare vizita si in care vede clar - de cate ori a papat pe zi, ce a papat, de cate ori a baut si cat ceai a baut - cate scaune a avut pe zi ... etc.

Imi place mult pediatra mea - e super tare.

Am mai fost si la consult la o neonatoloaga - nu mai trebuie internata bebitza mea - se vede clar ca evolueaza bine - a pus pe ea ... are 2.710 g si astea puse de pe data de 8.
La ecografia facuta la capsor se vede clar ca a avut o insuficienta de oxigen la nastere - datorata circularei de cordon. Dar la fel poate fi si faptul ca dormeam mult pe spate, faptul ca am avut un hematom placentar la 17 s si la fel datorata problemelor cu tensiunea.
Deci cine sa mai stie? Nu e nimic ingrijorator .. doar ca trebuie tinuta sub observatie.
Mai avem un control si luna viitoare la eco + un control neurologic.
Ieri am fost sa-i faca vaccinul - si au refuzat sa i-l faca pe motiv ca e racita.

Declar: mi s-a cam pus de doctorii astia - si daca nu ai nika -ei tot iti gasesc ceva ... asa ca stresu sa nu-si iasa din ritm. M-am cam saturat - eu nu-mi scot bebitza la plimbare afara - dar de iesit cu ea la dr. am facut-o deja de 4 ori.

Despre Dia - este tot 2 in 1. Are programata cezariana pe 29 noiembrie. Daca se decalnseaza travaliul intre timp - se va face cezariana mai repede.

Cam atat - fug la bebitza ca e deja ora 6 si da semne ca s-ar trezi.
Va pup pe toate - ma bucur ca mai ajung si eu sa va citesc, sa va scriu.
mamicile eroine si totusi FORUMISTE.

Miro si Karina Ioana
am o nepotica talentata, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

atudor eu ii dau lui Matei doar piept ,ce fel de ceai ii dai intre mese ,ce cantitate si cum il prepari?
dandusa la mine Matei si-a modificat programul adica doarme cate 4-4.30 ore si suge circa 1 ora la ambii sani iar medicul mi-a recomandat supozitoare cu glicerina dar nu vreau sa-l obisnuiesc doar stimulat tot medicul mi-a spus ca se poate iesi cu scaunul o data la 3-4 zile sa nu ma sperii dar ....mi se pare anormal la asa un interval de mare.Eu am la fel probleme de ani de zile cu digestia ies o data la 3 zile sa fie ereditar?
Multumesc mult pentru raspunsuri stiu ca timpul vostru este tot mai valoros

*bya* TUDOR-MATEI 13zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Carla ce mai poveste si ce doctor!!!! Cu cine ai nascut la Municipal? Si eu trebuie sa nasc acolo, chiar m-a intereseaza ce dr te-a "sutuit" asa.
Asiza nu ma grabesc sa nasc si eu vreau ca bebe sa stea macar pana la 38 de sapt., dar nu stiu de ce am asa o presimtire, poate unde am si contractii aproape in fiecare seara, cei drept neregulate dar sunt.Am uitat sa spun ca sambata facem 36 de sapt, deci ne ducem la control dupa ce implinim 38 de sapt., teoretic in sapt 39.
Noi vrem sa schimbam masina de spalat si combina frigorifica , ca m-a apucat asa deodata. poate reusesc in seara asta sa dam o tura prin magazine.

Mihaela 35+
Mamica de Adita

Mergi la inceput