Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Fetelor am intrat sa va spun ca si eu am nascut in 7 noiembrie ...prematur la 33 saptamani baietel cu greutate de 2400 gr 47 cm...azi ne-am externat din spital si suntem bine acum ...am trecut prin cateva experiente negative dar sunt fericita ca acum e bine bb...
Va pup si mai intru sa va povestesc in detaliu cand am un pic de tipm liber...pupici!
mama lui Antonio Mihai(29.05.2004) si Alexian Gabriel(07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna mamicilor si burticilor, in sfarsit reusesc si eu sa va mai citesc, am fost cam ocupata in ultimul timp asa ca ma chinui sa recuperez cand nu sunt f obosita.In mare, vreau s-o felicit pe Kokorina pt curajul si rabdarea de care a dat dovada, am citit acu vreo 2 zile povestea ta si am fost placut impresionata sa vad cat de puternici ati fost toti patru.Carla2005, bine ca ai trecut si peste marele moment, sa-ti traiasca bebele si sa fie mancacios.Alexandra, felicitari pt bebele Mark, sa fie sanatos si sa ai laptic mult.Dolores, bine ca ai trecut in sfarsit si peste asta, multa sanatate tie si lui Davidutzu, sa fiti fericiti si sa veniti repede acasa.Saryta, Panaa, Patris, Adinazot, felicitari si pt bebelucii vostrii, sa fie sanatosi si mancaciosi.Veronici, bine ca ai trecut peste clipele grele, sa te bucuri din plin de bebe,felicitari pt puterea si optimismul tau.Asiza parca tu esti cu antibioticele, sa te faci bine cat mai repede.Ancader bine ai venit, si eu tot la cfr2 o sa nasc, tot cu dr M si am DPN pe 3.01.07, asa ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Mult noroc.Ma duc sa mai citesc din urma putintel.Bulisor 34+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by flavia maria

Fetelor am intrat sa va spun ca si eu am nascut in 7 noiembrie ...prematur la 33 saptamani baietel cu greutate de 2400 gr 47 cm...azi ne-am externat din spital si suntem bine acum ...am trecut prin cateva experiente negative dar sunt fericita ca acum e bine bb...
Va pup si mai intru sa va povestesc in detaliu cand am un pic de tipm liber...pupici!

30+ si mama lui bebita(29.05.2004)

FELICITARI!!! Sa va traiasca baietelul si ii dorim multa sanatate!!! Cum il cheama pe micut? Cum ai nascut?

Dar ce s-a intamplat de ai nascut prematur? Ati stat mult in spital, dar e bine ca bb e ok acum...oricum a fost marisor la 33 saptamani...Va pup pe amandoi...ca sunteti puternici!!!

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetelor, am o intrebare intrebatoare: in general, daca apar scurgri din san inainte de a naste, apare si laptele dupa? au vreo legatura, sau pot fi 2 chestii independente una de alta?

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Mirona multumim de informatii si ca-ti faci tp sa le mai raspunzi fetelor, o sa-mi salvez si eu postarile voastre ca sa am de unde sa ma inspir. Felicitari si pt bebe caci este din ce in ce mai bine, oricum nu avea cum sa-i mearga altfel la cat de grijulie esti.Flavia, felicitari pt bebe, sa fie sanatos si mancacios, bine ati venit acasa.Bulisor 34+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Multumesc asiza! Am avut probleme de la 18 saptamani...am fost cu tratament gynipral si duphaston...col scurtat de 2 cm si cu tendinta de deschidere...am stat in pat dar.....nu am putut duce sarcina la sfarsit...s-a declansat travalilul si nu l-au mai putut opri...
Merg sa-i dau sa pape la bb si sper sa mai intru in seara asta sa mai vorbim...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MIRONA,
Karina doarme de la 12 la 6 dimineata?!?Asta da viata...,nu ca m-as plinge....,Crinuta se trezeste o data pe noapte ...,dar sa doarme sase ore...nu cred ca o va face curind...Bravo tie ca ai somn de sase ore fara intreruperi...Tu ii dai piept ?De ce ti-a dat dr ceai?Eu stiam ca laptele tine si de sete si de foame...Si apropos de scaunul tau zilnic...,daca ai tu are si ea...,asta nu cred ca are vreo legatura...,eu dupa ce am nascut aproape 6 zile...nu am iesit,eram ingrozita de ce va urma ...,avind in vedere ce atirna la fundul meu si ce dureri groaznice aveam cind urinam...,dar sa mai fac si altceva....,dar bebelina nu avea nici un stres...,digestia ei...,mergea normal.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

felicitari flavia maria

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

FELICITARI FLAVIA!!!Sa vii sa ne povestesti cum a fost,emotii si imresii de proaspata mamica.

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

CHRIS,
intrebarea asta o aveam si eu in perioada cind eram graviduta...Ma tot masam pe sini cu crema si incercam sa-mi desfund canalele cu seringa,la indrumarea medicului...si de fiecare data iesea un lichid galbui intens ,apoi alb . Stateam si ma gindeam daca voi avea lapte,dat fiind faptul ca-mi curgea acel ceva ...Acum am lapte cit pentru doi.Crinuta nu face fata ,ca este micuta.De fiecare data dupa ce suge ma mulg ,daca nu o fac..ma dor de mooor si imi curg ca la streasina.Am pus in biberoane si l-am congelat,am udat si florile(cica nu este bine sa-l arunci),dar eu nu mai aveam incotro,umplusem frigiderul,inundasem florile si acum il arunc din pacate...Deci, sper sa aibe legatura si sa ai muuult lapte.

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput