Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
atudor spune:
Carla2005, ma bucur ca s-a terminat cu bine, ce doctori ciudati in Municipal… Uite cum fac eu: I dau san cam 15, 20 de minute dupa care formula, astfel: in functie de greutatea lui, sa zicem 3.800 x 150 = 570. 570:7 = 80. Sa-ti explic: 3.800 – greutatea lui bebe, 150 o valoare (avem 100, 150, 200 – in functie de cat suge la san, la mine e 150, ca suge mediu); 7 – nr aproximativ de mese pe zi si rezultatul, 80, cantitatea de lapte la o masa. Asa m-a sfatuit pediatra. Cat despre ceai, incearca Baby Drink, nici al meu nu bea altceva . Sper sa-ti fi fost de folos. Pupici
Chris80, sunt aici daca vrei informatii despre cezariana .
Bebyta, daca ii dai doar san, nu are nevoie de ceai
Ana lui Tiberiu Mihai
chinico spune:
M-am intors si eu din calatorii...
P-onu precis nu ai nascut ca am uitat eu sa-ti fac si tie galerie ..dupa ce am trimis mesajul azi dimineata m-am prins, dar era tarziu.
Promit data viitoare sa nu mai uit...sa vezi ca o sa nasti fara probleme!
Carla esti tare curajoasa, felicitari si numai bine tie si bebicului!
Povestea zilei de azi. Personaj principal:supermoasa. Cu dedicatie pt. Asizul.
EA - uau ce burta mare ai..hai sa o masuram...uau..116..cam mare...tabelul meu zice ca intre 111 si 115 e gata "copt" bebelul..hm..
IO - da`poa sunt mai grasana...
EA - cam mult ai luat in greutate, sa te pregatesti sa dureze cam 9 luni pana dai tot jos..
IO - da`bebe e bine?
EA - sa vedem..hm..nu pot sa ii gasesc spatele...cam moale aici..cred ca ai prea mult lichid amniotic..
IO(cu inima in gat si transpiratia siroindu-mi deja pe sira spinarii) - si asta ce poa`sa insemne???
EA - poate are bebe probleme cu stomacul, cu intestiul gros, cu vezica urinara...la urmatorul eco sa ceri special sa se uite
IO - pai urmatorul eco e peste 2 saptamani..sa astept pana atunci??
EA - faci cum crezi..
Concluzie: ne-am urcat mumusel in masina, am dat buzna peste a mea gineco, i-am spus ce aveam de spus cu voce de soprana, si-a dat ochii peste cap, m-a varat in cabinet, mi-a aratat ca totul e ok si m-a trimis acasa.
Epilog: am plans de mi-a sarit tricoul pe mine.
34+
doradora spune:
hai ca sunteti amuzante, fetelor, dandusa cu udatul florilor si chinico cu povestirea ei bine structurata-epilogul a fost mortal, desi sunt convinsa ca tie nu ti-a fost tocmai moale...
multumesc de oferta-incep cu prima intrabare: cam cat dureaza clisma? e naspa rau? unde o face? in camera, si atunci mai ai timp sa mai ajungi pana la baie? si in ce pozitie se sta cand se face chestia asta?
si a doua intrebare momentan-sonda-am inteles ca e cu anestezic cand o introduce. dar dupa aia nu te doare sa stea proptita acolo? si cat se tine? (de asta nu mai intreb in ce pozitie stai cand o introduce, imi imaginez si singura...)
chris 38+ alexandra
ancader spune:
Carla DD a fost cu tine si cu puiul tau, v-a ajutat si v-a ocrotit. Este groaznic ceea ce se petrece in spitalele de la noi! De ce se feresc doctorii sa foloseasca epidurala? Pt k nu mai e senzatia de impis asa puternica? Ati patit vreuna din voi care a nascut cu epidurala asa ceva?
Flavia multa sanatate tie si lui bb.Sa fie papacios si sa asculte de mami lui.
Va multumesc inca o data pt primirea facuta si va pe toate
34+ Anca
34s+
ancader spune:
Bulisor ma bucur tare k mai este cineva in aceeasi perioada, si mai ales la acelasi doctor. Sarcina usoara in continuare, si poate cine stie ne cazam in acelasi timp la CFR2 k sa ne aducem pe lume comorile!
34+ Anca
34s+
deeaA spune:
Buna seara din nou!
FLAVIA multa sanatate tie si lui bebe! Oricum ati fost maricei!
ANCADER bine-ai venitsi eu sunt noua pe aici si tot 34 sapt am dar am vazut ca ti-ai gasit colega de spital
Fetelor a citit cineva intrbarea mea?Daca stiti ceva tare v-as fi recunoscatoare pt raspuns
deeaA 34+ DAVID ALEXANDRU
Teutz spune:
Atudor, si pe mine ma intereseaza ce a intrebat Chris80 despre clisma, pentru ca si eu voi naste prin cezariana! Multumesc!
Carla2005, palpitanta povestea ta! Ce doctori aiuriti sunt si la Municipal! Bine ca s-a terminat cu bine si tu si bebe sunteti sanatosi! Asta conteaza cel mai mult!
Teutz 35+ Alexia Iarina
Mirona spune:
scurt inainte de un somn micutz:
Chris - la mine a fost faza de la internare. Mi-au facut fisa, am semnat si apoi sus pe masa la control. M-au intrebat daca vreau clisma si am acceptat. A venit asistenta si mi-a explicat exact ceea ce va face - avea in mana un fel de irigator care continea apa cu sapun, cu varful furtunului imbacsit de sapun mi-a facut introducerea. Puteam s-o opresc oricand - adica poti cere sa nu-ti introduca toata solutia - la mine nu a durut nika - asa ca a fost ok pana la final. Dupa meseriasa de clisma am fost dusa in sala de travaliu. Cand m-au luat durerile - a venit o tanti infiermiera cu mine - mi-a tapetat buda cu hartia igienica din dotare si am scapat super repede.
dandusa sorry pentru inducerea in eroare - Kara nu doarme de la 12 la 6. Asta este idealul - are nopti in care se trezeste la 2, altele in care se trezeste la 3 sau 4. Dar are si nopti in care se trezeste direct la 5. Deci nu stiu ce sa-ti spun - oricum a mea e inca micutza ... cred ca ma imbat cand ajunge la 3 kg.
Ceaiul il dau pentru colici - si mai ales pentru a o minti intre mese - adica s-o aduc la program. De ex. am masa la 3 si apoi la 6. Daca se trezeste la 5 si plange - intai vad daca e uda, apoi incerc s-o linistesc pe burtica, apoi abia incerc cu 10 ml de ceai. La jumate - daca tot e la fel de nelinistita - mai bagam un 10 ml si asa cu chiu cu vai ajungem la ora 6 la care pot relua programul si deci incepe cu schimbarea scutecului si cu alaptatul.
Lapte am - dar nu e suficient - ii dau completare Milupa.
Oricum nu e o zi ca cealalta - si mai se intampla sa fie si programul nostru dat peste cap - asa ca pana revenim la el - ne cam chinuim. Dar e si frumos, asa-i?
Am citit si eu din urma:
veronici pareri de rau pentru bebelul pierdut. Fii tare pentru minunea care o ai la piept.
pupici la toate - fug sa dorm macar o ora.
Miro si Karina Ioana
am o nepotica talentata, si o BB-lina zbenguita
aka spune:
Buna seara.
felicitari Dolores, bine ai venit bebe David
felicitari Flavia Maria
Dianocica am sa vin la vecina ta si . Cand mai vin cu restul?
Carla ce mamica, curajoasa esti . Sa va traiasca Alexandra Maria, sa fie norocoasa, sanatoasa si mancacioasa.
Mirona .
Chris te duci si maine la servici?
Aelita ce ne mai arati frumos?
Ma duc sa vad a doua repriza de meci.
Monica 35+