Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Salutare la toata lumea! Vai ce rau imi pare ca nu mai pot sta asa mult pe forum, dar am o bebita tare dificila. Sunt franta de oboseala si sotul meu la fel. El sta noaptea cu ea, e si mai nasol. Pentru mamici, vreau si eu sa va pun o intrebare. Bebeii vostri stau mult timp in starea de veghe? A mea la 3 saptamani sta de la 7 seara pana la doua noaptea cu ochii pe pereti, e f agitata, plange etc. Am fost la doctor dar zice ca nu e nimic in neregula cu ea. Ia cam 250 gr pe saptamana in greutate, mananca normal, atat ca e f agitata si adoarme greu. Pentru colici ii dau Espumisan, Bonnisan si i-am mai luat ieri Debridat. Nu mai stiu ce sa-i fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Buna felelor!
Felicitari noilor mamici,sa aveti bebei mancaciosi si sanatosi!
Noi am fost miercuri sa facem eco(avem 2900g) si apoi la control.Totul e bine,ma duc miercurea viitoare ca sa stabilim cand sa ma internez,eu cred ca in jur de 4-5 va veni si bb-lusul nostru pe lume.Desi am cumparat tot inca nu m-am apucat sa spal nimic nici pt bb nici pt mine.Sunt un pic cam inconstienta,dar sper sa rezolv pana miercuri.
Dandusa,daca bebelina ta mananca doar laptic de la san nu-i trebuie apa sau ceai,eu asa am procedat cu teo si a mers(noi data trecuta am prins vara cu temperaturi ridicate,dar ii dadeam mai des).Bea tu ceai pt colici,mie asa mi-a spus in maternitate si s-a vazut efectul pt ca se transmite prin laptic.Neonatologul mi-a spus ca pot manca fructe ,eu chiar am mancat pt ca si eu sunt mare amatoare de fructe.Doar la rosii am renuntat(bine nu varza si cele care baloneaza sau cicolata)ca mi s-a parut ca plangea de la ele.In legatura cu biberonul,teo nu a avut asa ceva.De la sase luni cand i-am dat sa manance ,apa si sucul i l-am dat cu cana cu cioc,asa ca am scapat de stresul scapatului de biberon sau fiert biberoane.Daca vrei sa-i dai lichide fa-o cu lingirita(exita niste lingurite f micute)eu asa am facut(ii dadeam sab simplex asa)si a acceptat-o si ff usor cand i-am dat papa.
Chris80,fimea nu a putut sta niciodata in spatii inchise,asa ca a misunat prin casa,sa o fi vazut initial se tara pe cote(ca in armata)prin toata casa,singurul dezavantaj e ca trebuie sa faci curat mai mereu.Plus ca nu sti cand sare de acolo
Bine ai venit acasaBianca,Matei e un scump.Acum am nr tau pus deoparte sa ca pe tine am sa te anunt cand va fi momentul.
Ana37+cusi mamica deTeodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Marcela, analiza pentru acest streptococ B nu mi-a recomandat-o nici mie medicul; eu am insistat sa mi-o faca (ca de'...te pui cu nebuna care citeste pe net!!!!)...si zau ca nu cred ca mai are sens s-o faci in sapt. 38...se face intre sapt. 35-37! La Medicover fac analiza, e relativ ieftin, dar trebuie sa-ti faca recoltarea un medic ginecolog...mie mi-o face medicul meu la Stanca si tot acolo imi da si rezultatul, la laborator.

Mersi fetelor care mi-au raspuns in legatura cu cosmeticele pentru bb...Poate pasesc in fata si celelalte mamici!

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Biabaus, Matei al tau e un ingeras mic si scump!!! SA va traiasca!!! ...
Dianocica, ai terminat cu zapaceala din casa??? Sper ca esti mai linistita si ia pune tu baba cu botul pe labe...
Amalia, nu e chiar nebun medicul tau, stai linistita, stie el exact ce face...daca bb mai vrea sa stea, de ce sa-l fortati cu inducerea??? Am doua prietene care au nascut la 42 saptamani baietei perfect sanatosi...stii tu cum e cu DPN-ul asta...+/- 2 saptamani, tocmai ca nimeni nu-ti poate spune cu certitudine data exacta a ovulatiei tale...
Mamaana, tinem pumnii sa tii sarcina cat mai mult...
Mayaione, imi imaginez cat sunteti voi de obositi, dar lasa ca trece ea si perioada asta dificila...

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

N-am facut si noi un album cu poze,adresa este www.flickr.com/photos/siliescu ;sunt poze si vechi(din maternitate cu teo dar si noi,chiar si cu burtica.
Ana37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata fetele!

noi am reusit sa schimbam salteluta pt infasat, a venit nenea ala de dimineata.noroc ca imi adusesera una mai scumpa ca daca nu, nu cred ca mai reuseam....

cris si eu am in continuare probleme cu trezitul noaptea pt pipi dar numai daca nu mananc sarat. mi am cam facut un obicei sa mananc seminte seara, luam din piata unele f bune si le prajesc acasa, cu multa sare. pt ca s-a plans iubitul zilele trecute ca le-am facut prea sarate, ieri nu le am pus aprope deloc iar azi noapte am fost de vreo 4 ori la buda. i am zis si dr. ca am observat ca de la seminte dorm mult mai bine noaptea si a zis ca eok, daca nu mi e rau de la ele, sa bag la greu...

aelita si eu mananc foarte foarte putin, cateodata ma sperii sa nu ramana mititelul nemancat, dar ma gandesc ca daca mie mi e bine...asa ar trebui sa-i fie si lui. sau daca lui nu i-ar fi ok, mi-as da seama.sper...

biabaus ma bucur ca ati ajuns acasa bine amandoi.am vazut pozele, e un scump, cu manutele impreunate...

fetele, vedeti ce diferenta e intre bebeii nascuti la termen sau un pic dupa si cei inainte de termen?mie nu mi vine sa cred.chiar se vede ca parca sunt mai pregatiti...ochisorii larg deschisi, mai putin speriati...

asiza si noi tot sanosan...si am auzit numai de rau de johnson...nu stiu ce sa zic...cu casa...inca in pom.trebuia sa vina azi(de fapt ieri) sa monteze in camera lui bb.se pare ca nu. iar ala care trebuia sa vina sa repare azi, nu mai poate pana marti . ma gandesc ca daca se supara davidutzu acum...o sa ma rog de aia sa ma tina in spital pana se tyermina santierul de acasa...ieri am facut o criza mica de nervi, un plans nasol, si cred ca mai facem una azi...

marcela si mie mi a zis la fel de streptococul b. ca nu e cazul.ea la bucur-maternitate de cartier, si ce cartier - a zis ca vazut numai la un anumit tip de persoane si eu nu ma incadrez nici pe departe...asa ca nu l-am facut...

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

va multumesc la toate ca santeti alaturi de noi......din pacate nu am timp sa raspund la nimeni,dar de citit,va citesc......sper sa vina cat mai repede timpul in care imi permit sa mai va mai scriu si eu doua trei randuri.va rog sa ma iertati.....dar chiar nu am timp....nu pot deocamdata decat sa va multumesc!

de muls,m-am muls....am pompa acasa.....dar ultima data nu aveam mai mult de 15 ml.....iar in clinica mulgeam si cate 100ml....50.....40.....70....varia....faza cu berea,o stiu.....de fapt aici se gaseste o bere speciala pt laptic.....am sa ma apuc de baut.....am si ceaiuri,tot la fel de speciale..am sa incerc....vreau sa le mai dau macar cate 20 ml lapte de mama....

mai am o intrebare MAAAAAAAAAAAAAAAAAAARE!mie in clinica mi-au spus sa nu spal bebeii cu nimic(sampon,sapun.....bineinteles ma refer la cele speciale pt bebei).....cu nimic....cu apa si atat.........dar mie mi se pare ca dupa baita,la 2 zile deja miroase parca nu au facut baie....nu miros urat...dar....ma intelegi ce spun....voi ce ma sfatuiti sa-i spal putin cu samponel si sapunel?va rog,am mare nevoie de ajutorul vostru,ca aici daca o intreb pe soacra-mea............mai bine......dar,voi stiti povestea mea.

asa de dor imi e de voi.....credeti-ma ca stau pe scaunul meu comod de "alaptat" si dau papa la bebei si gandul imi fuge la voi toate....de aceea spun ca,sper sa vina vremea cand voi putea sa va raspund si eu voua,cat mai repede posibil....
azi m-a obligat al meu sot sa dorm......woaw.....azi am dormit chioar bine............sant fit pt urmatoarele 48 de ore.....va puppe toate si va multumesc pt pupicii vostrii ce i-am primit....ba chiar i-am si simtit.....

pe mai tarziu!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

BUna fetelor ! ce mi-au mai lipsit randurile voastre !imi tin si eu baiatul in brate,joi am ajuns acasa insa inca nu mi-am revenit,ma simt total depasita,dorm cateva ore pe noapte,ziua alaptez si ma mulg,bb are colici si plange,ma doare operatia,inca nu mi-a scos firul de la cezariana si mi-e frica sa mananc ca ma balonez,mi-e ciuda ca n-am apucat sa citesc nimik din ce ati mai facut voi intre timp..
Pupici tuturor ,bun venit bbeilor si nasteri usoare celor care mai sunt pe listuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata fetele,

Dianocica, eu stiu ca sarat nu e recomandat mai ales daca retii apasi ti se umfla picioarele sau mainile.Eu am evitat, beau mai mult de 2 litri de apa pe zi (chiar daca ma duc de 3 ori noaptea la baie) si nu am avut nimic umflat in afara de burta.

Ieri de la 13.00 pana azi noapte la 4 am tot avut contractii.. au ajuns si la 5minute, dar mi-am zis eu ca erau dureri prea usoare ca sa fie contractii.. si in loc de dus la spital am adormit iar dimineata la 8 m-am trezit ok, fara nici o contractie.Acum mai am dureri, neregulate si la fel de slabe.Oare ce-o fi fost asta?Poate ma duc totusi la un control mai tarziu.. cand vine apa.. ca nu-sh ce se intampla. Si apropo de apa, dimineata am secretii foarte lichide.Eu stau cu inima stransa ca o fi lihid amniotic, dr zice ca am membranele intacte.MAI ARE CINEVA ASA?

Va pup
lavinia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare mamici ...am intrat sa va salut doar caci nu prea am timp, dar promit ca mai pe seara intru sa pun poze si poate va povestesc si eu prin ce am trecut.

Va pupacesc dulce

Mariana - de ANTONIA
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA

Mergi la inceput