Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Kokorina, stai linistita,toate te admiram si nu avem pretentia sa ne raspunzi la toate..Eu personal nu cred ca faceam fata psihic la doi bb odata si probabil nici nu mai intram pe aici.Succes in continuare si trasnmite-i sotului felicitarile noastre ca are grija de tine, sa fii in forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Pitikot, felicitari pentru puiut!!! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si frumoasa!!!

Parca in 19 ai avut cezariana, nu???? Da-ne mai multe data despre tine si bb-lina, inclusiv numele ei, ca parca va hotaraserati mai greu, ca sa va trec in listuta cu mamici si bb-lusi...

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

kokorina noi suntem toate alaturi de tine si de simpaticii astia mici.sa nu ti faci nici o problema,nimeni nu se supara daca nu ne scrii, doar ca stim ca asta inseamna ca ti e greu si am prefera sa fie altfel...multi sa ti dea forta.cred ca patrea cu spalatul doar cu apa e ca sa nu dezvolte reactii alergice la tot felul de chestii din produsele pt ei.dar tu ar trebui sa poti sa iei decizia in functie de ei.daca ii speli doar cu apa ar trebui s o faci zilnic, daca pui si sapun poti s o faci la 2-3zile.invers, nu mi se pare ok...iti dai seama ca eu iti spun din auzite.adica practica zero....

pitikot bine ai venit! cred ca stii deja ca nu esti singura mamica de pe forum care se simte depasita de situatie...usor usor se indreapta lucrurile, doar sa ai putina rabdare...tinem pumnii si uite, un si pt tine

lavina_p pune mana si suna dr., nu mai sta la taclale.nu e de speriat dar nicinu lua decizii singurica.hai, fuguta ladr si uite de imbarbatare

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Saryta, bine ati venit acasa!!!!!!!!

Amalia 39s2z si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by saryta

Salutare mamici ...am intrat sa va salut doar caci nu prea am timp, dar promit ca mai pe seara intru sa pun poze si poate va povestesc si eu prin ce am trecut.

Va pupacesc dulce

Mariana - de ANTONIA
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA

Saryta, bine ai revenit acasuca si printre noi!!! Sa va traiasca bb-lina Antonia!!! Asteptam vesti si poze cand ai tu timp...

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

mayaione asa face si bebelina mea...seara parca o apuca..facem baita pe la 7,30-8 si apoi mancam si san si biberon si ceai si picaturi de colici si iara san si tot asa vorbim cu ea ii cantam ne dam peste cap...aseara i-am zis sotului sa o ia ca imi vine sa o arunc...mititica apoi mi-a parut rau de ea...pe la 1 noaptea a adormit si ea si bineintels si noi...s-a mai trezit la 8 azi dimineata nu stiu daca e bine sa dorma asa mult...alimentatia i-o dau la cerere nu are un program fix ba la o ora ba la 3 ba cand doarme du uita de ea la 6 ore...ma zapaceste complet!
Fetelor sper ca nu v-am speriat cu povestea mea...sa stiti ca in salon cu mine a fost o fata care a nascut intr-o ora si nu a zis nici au! Adica intr-o ora cu totul...a venit s-a bagat in pat dupa o jumatate de ora s-a dus la lasistenta si i-a zis ca naste...cica asistenta da sunteti dilatata 10, pac au dus-o la sala de nasteri, in 15 minute s-a auzit copilul tipand si dupa lte 15 minute s-a aintors in salon...nu au taiat-o nu nimic la o ora dupa toate astea isi alapta bebelul statnd in fund bine merci...deci se poate!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Fetelor, gata...va anunt ca sunt oficial complet relaxata...obosita, dar calma si relaxata..nu ma mai stresez din orice, nu-mi mai fac probleme..m-am impacat cu ideea ca aproape toti copilasii au colici, si ca orice le-am da, tot nu le trec, cel mult le mai atenueaza un picut durerea..e o adaptare perfect normala a stomacelului lor la digestie si la lumea asta din afara burticii..
mayaione, si Eva mea are colicei de pe la 5-6 dimineata pana pe la 10..saracuta, nu plange, dar se screme, se chirceste, se inroseste toata ca un raculet..i-am dat si sab simplex, si gripe baby..degeaba..au mers pt. cateva zile, apoi am luat-o de la capat..beau cam 1 litru pe zi de ceaiuri chimen anasaon, fenicul..tin si regim..degeaba..poate o sa incerc si bonnisan, ce mai e? am mai auzit de niste chestii homeopate..chamomilla, sau asa ceva..sa ma mai interesez..cred ca siropelele astea sunt mai mult pt. noi, mamicile, sa avem senzatia ca facem ceva pt. ei, sa nu ne simtim neputincioase..ce merge cat de cat e sa o asez cu burtica pe burtica mea si sa stam asa intinse amandoua..uneori ii cant..i-am pus si cutiuta muzicala, dar o enerveaza..vrea sa-i cante mami..sau adoarme ca sa nu ma mai auda? am o voce..
in rest, e cumintica mititica..mananca la 2.30-3 ore..i-a cazut si buricutul, are si o mica hernie ombilicala care speram sa treaca, a luat in greutate foarte bine..cam 600 grame in 2 sapt...

dandusica, si eu ma gandeam sa-i dau ceiut anticolici, dar crezi ca daca nu merg siropelele, va avea vreun efect ceiutul? si daca le dam peste cap programul de papa pe care cat de cat il au acum?

pitikot, curaj mami, trecem noi si peste asta..si mie mi se pare greu, dar e si frumos in acelasi timp..cand ii vad fetisoara si imi mai trage si un zambet, ma topesc si uit de tot..cand plange, ma rog sa se linisteasca si sa adoarma, iar cand doarme mi se face dor de ea si as vrea sa se trezeasca..

kokorina, supersupermami, eu o spal pe bebita cu apa si gel de baita in fiecare zi..stiu ca multi recomanda doar apa simpla, ca doar nu sunt murdari, dar asa imi place cand miros frumos..si-apoi, mai au si ei cojite, resturi de kaki, de pipi, de laptic sub barbita..oricum sunt sufuciente o picatura, doua de gel..si o clatesc bine cu apa curata..apoi masaj cu uleiut, desi pediatra m-a sfatuit sa fac inainte masajul..iar pt. laptic mai poti incearca si galactogil, tinctura de marar..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

hop si eu!!!

am intrat sa mai vad noutatile...si sa va spun ca am vut o noapte agitata...eram convinsa ca nasc pana dimineata...simteam miscari foarte puternice ale bbeului si mi se intarea burtica...am crezut ca sunt contractii, dar erau prea scurte si dese....dupa o vreme s-au potolit...au reinceput de dimineata, destul de scurte si neregulate, dar nu sunt dureroase!!! cred totusi ca sunt miscari mai energice ale bebeului, nu??? voi ce credeti?

va pup pe toate

40+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

carla2005, eu cred ca e ok sa doarma 6 ore, mai ales noaptea si epuizata de plans... si mai ales cu alimentatia la cerere..si a mea doarme ba 2 ore, ba 3, ba 4..mie mi-au zis in maternitate sa o trezesc daca doarme mai mult de 4 ore, si a mea a dormit uneori aproape 5, dar mi-a fost mila de ea..

fetelor, bebicii vostri plang la baita? (in afara de cumintenia dandusei, bine-nteles..)..a mea imi rupe inima, urla de foame..se mai calmeaza un pic la masaj..
parca n-as incerca totusi sa-i fac baita dupa papa..as vrea sa o invat cu rutina asta..si nici sa o trezesc din somn mai devreme nu ma indur..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

pitikot, felicitari pentru baietzel, bun venit acasa...sa fiti sanatosi amandoi!!!! sa cresteti mari si frumosi...asteptam povestiri...

kokorina, eu nu am experienta, inca, dar sora mea a nascut de curand si informatiile sunt destul de recente, mai ales ca am ajutat-o mult...pediatra i-a spus sa nu foloseasca sapun pentru baita, decat foarte rar si daca o face sa aiba culoare alba, sa nu aiba coloranti, arome etc...i-a recomandat Sanosan gel de corp si sampon (2 in 1) si a fost superok. Nepoata mea are o pielicica super!!!
Faza cu sapunul e reala...stiu ca o prietena de-a mea a exagerat cu spalatul cu sapun, mai ales la funduletz, si acum bebe de 6 luni a facut o ciuperca..pediatra i-a spus ca i-a modificat ph-ul si s-a activat din flora microbiana... cam atat stiu!!! sper sa te ajute pt tine si minunile tale....

amalia, cred ca exagerezi putin cu medicul...si pe mine m-a trimis acasa (cu bagaj cu tot, ca venisem pregatiti, nu gluma...) desi am depasit termenul de cateva zile...poate ca nu a avut timp sa-ti explice, dar un mic procent din bebei se nasc la termen...cei mai multi se nasc in intervalul -...+ 2 sapt fata de termen

asiza, referitor la cosmetice, am mai scris mai de mult, cand s-a mai discutat.....eu voi folosi Sanosan gel de corp si sampon (2 in 1) pt baita si spalat la fundulet de cate ori face kaki si crema cu extract de galbenele pentru funduletz si pentru masaj (cca 100.000 cutia, se gaseste la Plafar. Cam atat pot sa-ti spun acum, asta am pregatit...

biabaus pentru tine si bebe...bun venit acasa si tie!!!!

40+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput