Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 18
fatima spune:
asiza, eu folosesc cosmetice penaten..folosesc deocamdata gelul de spalat (la baita si pt. spalat la fundulet de fiecare data cand face kakuta), samponelul (la baita) si uleiul (pt. masaj)..nici eu nu folosesc servetele umede, decat noaptea..
pediatara mi-a mai recomandat sanosan, mustela (un pic mai scumpe), chiar si nivea sunt bine tolerate in general..dar in nici un caz johnson..au fost ff multe cazuri de alergii..
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
Mirona spune:
salutare,
intru si eu rapid ... -ici fetelor proaspat intoarse acasa.
-ici si celor ce se pregatesc - si CURAJ FETELOR.
La raspunsuri:
asiza eu am si de la mustela si de la bubchen si mai folosesc si babylove sapun.
kokorina eu am cumparat de la DM sapun BABYLOVE si merge super cu el - si poate intra si in ochisori si nu afecteaza - si mai poate fi folosit si pentru capsor.
fatima bebitza mea nu plange la baie. Exista un secret - poate il stii deja - dar eu il spun totusi: bebeii se sperie usor - si de manutzele pe care le agita singuri si de faptul ca ii pui prea repede in baitza, sau daca cumva ii stropesti ... etc.
Incearca sa o acoperi cu un scutec peste maini, piept si picioare. Incepi cu fatza, capsorul si apoi descoperi o manutza - o speli si o acoperi la loc - apoi cealalta manutza si tot asa mana termini tot corpul. In tot timpul baitei te mai opresti si mai pui apa caldutza pe piept si pe capsor - parti ale corpului care sunt in afara apei si la care ar putea sa i se faca frig. Si vorbeste-i pe tot parcursul baitei - sa auda glasul mamei cald si binecunoscut.
noi suntem racite si deci avem restrictie la baitza de cateva zile - dar deja mi s-a facut dor. Inca nu reusesc sa-i fac singura baitza - tot mai trebuie sa ma ajute si Dani - dar perseverez. DAR - prima noastra baitza - nu o voi uita - am speriat bebitza ... de a plans pana i-am bagat tzatza in gura, plus ca am inceput invers intai am spalat putzokul si abia apoi am inceput cu capsorul. Deh - graba strica treaba ... dar ... asa invata omul.
hai ca v-am pupacit. mai revin cand mai am ceva timp.
Miro si Karina Ioana
am o nepotica talentata, si o BB-lina zbenguita
ama.lia spune:
p_onu dr. mi-a explicat foarte clar ca nu inducem decat daca depasim termenul, chiar de a 2a zi, daca vreau, si vine sambata sa facem treaba. Problema este mai mult in mintea mea, pt ca ma obisnuisem cu ideea ca luni-marti nasc, si el mi-a zis ca mai am muuult si bine!
Ai grija cu contractiile ! nu ai sunat dr? mai bine il suni acum pe ziua, decat noaptea, nu?
Amalia 39s2z si
fatima spune:
miro, merci de sfat..chiar nu stiam secretul..o sa-l probez in seara asta..sper sa mearga..a mea e rea rau de foame..se trezeste urland si nu-i chip s-o linistesc pana nu se vede cu tzatza in gura..deci ea plange de dinainte sa o bag in cadita, nu de frica baitei cred, ci pur si simplu de foame..
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
dianocica spune:
saryta bine ai venit acasa. multi pt amandoua si daca ai chef si timp si mai poti , povesteste-ne tot
fatima vezi ca camomilla e musetel. in rest, ma bucur ca ai reusit sa te relaxezi si sa te obisnuiesti cumva cu toata treaba asta de mamica...
p onu eu daca as fi la 40sapt si as pati asa cred ca as fi demult in spital.dar cred ca ar trebui sa ai incredere in tine desi un pic de panica nu cred ca strica...
miro esti o simpatica.cu prima baita...
dianocica37s cu david alexandru
fatima spune:
dianocica, chamomila cica ar fi niste granule sau pastilute, sigur, pe baza de musetel..
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
Cleomoni spune:
Fetelor ne-am intors acasica in formatie de doua fete cucuiete deci am scapat si eu de frica si tot ce a fost mai greu si vreau sa va spun ca pe 22.11.2006 ora 10.59 pe ultima melodie a lui Holograf care imi place de mor am adus pe lume un inger, ingerasul meu care se chema ELISABETHA MARIA, si care este o frumusete de fetita, maricica 3600 si 53cm.
Felicit si eu pe DOLORES cuscra mea care a nascut in aceeasi zi cu mine asa cum i-am spus eu ca o sa se intample si pe Alexandra25, curaj celor care se pregatesc sa nasca.
La ora 13 am ajuns acasa si in casa m-au asteptat surorile si mama si au impodobit casa cu baloane si tot felul de chestioare, artificii ca in filme am plans de emotie a fost super, casa imi e plina de flori, printesa doarme, deocamdata e liniste.
Am uitat sa va spun ca am nascut prin cezariana si nota a fost 9.Va pup pe toate si abia astept sa va povestesc POVESTEA pt ca eu asteptam cu sufletul la gura povestile si inca le mai astept si pe cele scrise vreau sa le recuperez.
VA PUPA MICUTA ELISA sau LISI si mamica ei emotionata!!!!!!
Cleo 39+ saptamani
Cleomoni spune:
Fetelor ne-am intors acasica in formatie de doua fete cucuiete deci am scapat si eu de frica si tot ce a fost mai greu si vreau sa va spun ca pe 22.11.2006 ora 10.59 pe ultima melodie a lui Holograf care imi place de mor am adus pe lume un inger, ingerasul meu care se chema ELISABETHA MARIA, si care este o frumusete de fetita, maricica 3600 si 53cm.
Felicit si eu pe DOLORES cuscra mea care a nascut in aceeasi zi cu mine asa cum i-am spus eu ca o sa se intample si pe Alexandra25, curaj celor care se pregatesc sa nasca.
La ora 13 am ajuns acasa si in casa m-au asteptat surorile si mama si au impodobit casa cu baloane si tot felul de chestioare, artificii ca in filme am plans de emotie a fost super, casa imi e plina de flori, printesa doarme, deocamdata e liniste.
Am uitat sa va spun ca am nascut prin cezariana si nota a fost 9.Va pup pe toate si abia astept sa va povestesc POVESTEA pt ca eu asteptam cu sufletul la gura povestile si inca le mai astept si pe cele scrise vreau sa le recuperez.
VA PUPA MICUTA ELISA sau LISI si mamica ei emotionata!!!!!!
Cleo 39+ saptamani
dianocica spune:
cleomoni FELICITARI!!! si bine ati venit acasa.ai un tonus super, sa te tot tina.... multi, asteptam povestea si poze.
dianocica37s cu david alexandru
Donia spune:
Felicitari cleo!!!
Sa traiasca micuta Lizi si sa va aduca multe bucurii, sa fiti fericiti!
Wow, ma gandeam eu ca nu ai mai scris de cateva zile si probabil ai nascut. Pana la urma ti-a facut doctorul cezariana la spital, si nu la birou, nu?
Cum te simti? Povesteste mai multe cat timp e Lizi cuminitica!
Inca o data felicitari si pupici!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)