Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
asiza spune:
Cleo, felicitari!!!!
Sa-ti traiasca printesina Elisabatha Maria, sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!
Asteptam cu sufletul la gura povestea ta...De ce ai nascut prin cezariana???
Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
Cleomoni spune:
Multumesc DIANOCICA, DONIA, ASIZA.
Donia la spital am ajuns miercuri dimineata la 8.30, dar marti am stat la firma pana la 22.30 deci era cat pe ce sa nasc la servici
Asiza cezariana pt ca miercuri dimineata m-a chemat dr la un control, m-am urcat pe calul balan si mi-a bagat un deget si a scotocit si mi-a spus col lung si tare nici o sansa de dilatatie, asa ca o moasa m-a pus la un aparat si aveam contactii dese si dureroase, ea imi spune, fatuca eu sunt moasa si sunt pt nasterile normale, dar poti sa astepti mult si bine sa te dilati ca nu se va intampla asa ca eu te sfatuiesc sa faci cezariana.Dr. mi-a spus si el ca pot sa mai astept si 3,4 zile si daca nu ma dilat tot la cezriana ajung, asa ca m-au convins si am facut-o, nu regret nimic , ca la cat de mare e fetita poate ma chinuiam mult.
Pupicei si revin cu povestea daca nu se trezeste printesa,....dar se pare ca s-a trezit
mami si printesa Elisa
cristina1974 spune:
Felicitari,Cleomoni! sa-ti traiasca fetita,si sa te bucuri de tot ce-i mai frumos pe lume alaturi de ea si de tati.Vezi, ai nascut inaintea mea..... Ce bine de tine ca ai scapat asa usor...
Si eu azi-noapte am fost la spital, mi-au facut monitorizare de urgenta, pentru ca aveam dureri groaznice de cap,iar ei se temeau de preenclampsie.Durerile de cap erau de la o tuse care ma cam chinuie de ceva vreme,insa , in rest, totul e ok.
Bebelina e super bine mersi, si inca nu are de gand sa iasa. Singura chestie care ma consoleaza este ca cel mai tarziu pe 30 noiembrie o sa o am si eu pe miss Georgia langa mine. M-am saturat deja....
In patru ore cat am stat la spital s-au nascut 4 sau cinci bebei care plangeau de nu era adevarat.Numai a mea nu are nici un fel de probleme, si nu se grabeste sa iasa.
Va pup si va urez numai bine.
40+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
dandusa spune:
MIRONA,
multumim mult pentru explicatii.Am sa incerc si eu sa beau ceai de fenicul sau chimion sa vedem daca o ajuta mai mult.Eu ii dau Gripe baby water si este bun,mai are si ea momente cind mai plinge ,dar nu multe .Din cite am inteles durerea nu se ia de tot cu nici un sirop sau ceai.Acum doua ile a avut o repriza mai urita,dar se pare ca acest sirop isi face efectul.Sab simplex i-am dat la inceput ,dar nu i-a priit deloc.Pupici pentru Karina.
MARCELA,
eu nu am facut analiza.
MAYAIONE,
bebica mea are program dimineata si seara de privit pe pereti.Efectiv sta culcata sau in brate(daca vin si durerile de burtica) si priveste in jurul ei curioasa.De obicei sta cuminte.Dimineata de la 9-11 si seara de la 9-23 sau 24.Aseara de ex.,a stat treaza pina la 1 noaptea si apoi a dormit super si nu a mai stat de veghe dimineata,asa am reusit si eu sa mai ciupesc trei ore de somn.
ANATEO,
multumim de sfaturi.Da ,si eu stiu ca nu trebuie sa-i dau apa sau ceai ,dar eu credeam ca ceaiul pentru colici trebuie sa-l inghita ea.Acum am sa-mi fac zilnic doua cani ,sa-l beau ,poate o mai ajuta si asta putin.Eu as vrea sa-i iau durerea de tot daca se poate si de aceea ma agit sa stiu ce este mai bun si mai bun pentru colici.Biberon,nu insist ,am incercat ...,nu a vrut...,ma bucur si asta am sa fac si eu,am sa-i dau cu ligurita si mai tirziu cu canuta speciala.De ex.,calciu gluconic i-l dadeam cu seringa.Te poooop
ANATEO,
super pozele,ai o fetita adorabila,frumoasa foc si tu esti tare copilaroasa,parca ai fi surioara ei mai mare.Sa va traiasca.Pe prima pagina ai poze din Spania,nu-i asa?!?Este acolo o poza intr-o piata din Spania,nu?!?Acel loc imi trezeste amintiri deosebite ,acolo mi-am revazut fratele .
KOKORINA,
eu la baita folosesc ceai de musetel.Pentru corp sapun si pentru par,sampon.Ziua cind o spal doar la fundulet...,o spal fara sapun ,doar cu apa.Crede-ma ca eu o simt pe Crinuta mirisind a transpiratie chiar si asa spalata ,dupa o zi...,sa zic...,deci ,nu mi se pare normal sa nu folosesti nimic la baita.Intreaba dr de ce sa nu folosesti!Poate bbelusi tai au pielea mai sensibila...,sau nu stiu.Eu asa ii fac Crinutei de fiecare data.
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica
dandusa spune:
PITIKOT,
bine ati venit acasa sanatosi,sa va traiasca bebelsul,sa creasc amare si frumos.
SARYTA,
te asteptam cu drag sa ne povestesti.Bine ati venit acasa.
FATIMA,
m-am lamurit si cu ceaiul.Eu nu am sa mai incerc sa-i dau ei...,nici un ceai.Am sa beau eu si poate in felul asta o mai ajut putin,ca mi se rupe inima cind o vad plingind de durere.Si acum citind de bebelusa ta ,ma gindesc ca-s fericita.A mea nu se trezeste noaptea cu dureri,ci o apuca cind sintem treji toti,dimineata pe la 9 sau dupa amiaza,deci nu cred ca ar trebui sa ma pling asa tare...Te pooop
CLEO,FELICITARI!!!
SA VA TRAIASCA LIZI,SA CRESCA MARE SI MUMOASA
TE ASTEPTAM CU POVESTEA
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica
saryta spune:
Tocmai ce am terminat de facut baita la o frumusete ... Antonia a fost f cumintica la baita ... si de acu ne ocupam de celelalte 2 mai bine zis de Sara caci Andra se descurca singura. Cam greu dar, o sa treaca o sa creasca ele mari!!!!!
Am reusit sa pun cateva poze si poate mai tarziu vin la taclale.Pozele sunt la semnatura.
Felicitari proaspetelor mamici si nasteri usoare viitoarelor mamici .
Mai vb.
Mariana - de ANTONIA
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
marcelac spune:
FELICITARI CLEO!!!
SA VA TRAIASCA MINUNEA, SA VA BUCURE SI SA FIE SANATOASA!
Multumesc fetelor de raspunsul cu streptococul B, cred ca o sa renunt la analiza pur si simplu...
as zice ca am intrat in faza grea... e ciudat cum se simte diferenta, de cand am implinit 38s ma misc mai greu, dorm mai rau, ma apasa burta mai tare, dureri de bazin, exact asa cum am simtit trecerile intre trimestre, parca dupa carti am avut sarcina asta...
noi avem indeletniciri speciale... pictam camera bebelinei... inca putin si o sa pun poze! tati si un prieten al lui au creat personaje special pentru Ana, niste spiridusi... sper ca pe maine seara sa prinda culoare si sa pot pune imagini ca acum sunt mai mult schite in creion pe pereti, abia am inceput sa punem culori...
marcela 38+
marcelac spune:
quote:
Originally posted by simo29
Salutare fetelor!
- a zis sa renunt la ea si sa-i dau san de cate ori cere - am incercat, dar bebe sta cate o ora la fiecare san si tot nu se satura.
Vom continua cu alaptarea si cu completare de lapte praf.
Astept sfaturi...
Va pup - pe
Simo mamica lui Davidutzu
Simo eu iti recomand sa incerci sa te mulgi dupa alaptat ca sa stimulezi si mai mult lactatia, poate ca bb nu trage suficient de tare si de aceea laptele nu vine mai usor si el nu se satura. Daca reusesti sa te mulgi si ii dai si laptele muls de tine, ii poti reduce completarea cu formula pe masura ce iti creste tie lactatia. Ma tem ca daca continui ca pana acum, risti sa iti scazi lactatia, pentru ca bb invata ca primeste si fara sa traga el prea mult si va lua tot mai putin de la san si tot mai multa formula.
In alta ordine de idei, nu vrei sa iti activezi PMu sau sa imi dai o alta modalitate de a lua legatura direct cu tine? ca o sa nasc si eu curand in Gine I si nu stiu mai nimic de spitalul ala, poate mai imi zici una-alta (ce ti-a folosit din bagajul de spital, cum e personalul, care e faza cu rezervele...)
marcela 38+
dianocica spune:
marcelac asa te invidiez pt desene...
la mine tot nu au venit aia cu termopanele... toata ziua alexandru cu un prieten s-au apucat sa repare...si au o viteza de melc....eu m-am enervat si am golit debaraua si am zis ca ma apuc sa pun tapet(in debara). bineinteles ca pana am reusit sa gasesc dozajul la adeziv.... dupa ce se duce al sa-mi ia tigari sa ma linistesc ma apuc si il pun,macar atat. intre timp s a stricat si lumina in baie...eu nu stiu cand o sa inceapa sa mearga lucrurile si bine...cand am citit ce zicea carla cum au asteptat o acasa...mai ca m-a apucat plansul....la mine sigur tot santier o sa fie....
haio ca ma duc sa ma mai deprim un pic..
dianocica37s cu david alexandru
mamaana spune:
felicitari cleomoni !! sa-ti creasca printesa mare si frumoasa !!
multumesc aelita !
cristina acum chiar ca mai ai un pic; dar pana la cate saptamani te lasa sa astepti? iti face cezariana pana la urma sau te induce pe 30?
eu tin minte ca lui Tudor i-am facut multa vreme baie cu musetel si tarate (cele pentru bors), dar de fiecare data l-am spalat si cu
sapun iar pe cap cu sampon; acum o sa am parte numai de musetel ca asti ape aici nu au auzit de tarate...
Ana 35+ Stephanie si Isabelle si Tudor (12.12.96)
poze