Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Oana - eu pentru bb am cumparat produse Sanosan - sapun lichid, produsul acela de baie ce e si pt piele si pt par, o lotiune de corp pt dupa baie, si servetele umede. Pentru fundulet o sa comand la o famacie sa imi prepare crema Petrini (nu se gaseste de cumparat, se prepara in farmacie, la comanda - in famaciile mai traditionale nu la Sensiblu sau Helpnet...), eu am folosit-o la alti bebelusi din preajma mea si am fost intotdeauna multumita cu asta si mamicile lor la fel!

Nu mai stiu cine intreba de baie, dar pot sa va spun ca eu toata sarcina aproape numai baie am facut. E adevarat ca eu nici inainte nu suportam apa fierbinte, iubitul meu spune ca fac baie rece... deci cu mentiunea sa nu fie prea calda apa, eu nu vad nici o problema pt o baie buna si relaxanta.

Intrebare intrebatoare: toate ati facut analiza de streptococ B? ca mi-e doctorul (culmea e ca si cel vechi si asta nou ) mi-a spus ca nu e cazul, ca la noi incidenta e mica si ca el nu obisnuieste sa ceara analiza asta. Acu ce am uitat eu sa ii spun este ca eu am avut acum cativa ani streptococul asta in gat... oare are vreo legatura? stie cineva daca Medicover face la cerere analiza asta? recolteaza ei? pLus ca noi am implinit deja 38 de sapt... in cat timp se dau rezultatele de obicei?... mai apuc sa primesc rezultatul?...?

si sa nu uit!!
Ktrinel
hai fata curajoasa, maine la vremea asta o sa fi o mamica fericita!

Doamne ajuta!

pup

marcela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

buna fetelor
multumesc asiza pentru postarea in lista bebeilor a flacaului meu Matei
Multumesc Anateo ; nu mai tin minte exact cand ti-am trimis mesajul; stiu ca eram imediat dupa nastere in sala de travaliu, cu gheata pe burtica; din cate am spicuit eu cred ca ai vorbit si cu Dianocica sa ma identificati........ ??????
Nu am apucat sa citesc mare lucru
Am intrat sa va arat ceva poze cu baieelul meu; pe care il iubesc tare mult si care doarme acum, sper inca vreo ora

va pupic pe toate

am inteles ca a nascut si alexandra? bravo ei, felicitari, cred ca s-a descurcat de minune si va fi o mamica iubitoare si curajoasa

am sa incerc sa va povestesc si noaptea cu pricina

Bianca 40 si
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna fetelor !
azi am facut 35 de saptamani!!
am avut cateva zile groaznice cu astia de la munca legat de concediul
meu; acum m-am mai linistit; mi-am zis ca mai bine sa mai stea fetele inauntru cel putin o saptamana decat ele in spital si eu acasa - aici trimite mama acasa iar copilul/copii raman in spital; am un coleg caruia i-au pus copilul in brate si l-au trimis acasa pt 2 saptamani pt ca nevasta-sa a avut probleme la nastere.

kokorina si tu esti numai cu sotul ajutor? si eu o sa fiu la fel;sau aproape - il mai am si pe Tudor; tu nu te-ai muls de loc? mi-am cumparat pompa electrica de muls ca sa fie in caz ca fetele n-or putea sa suga de la inceput;
sper sa am lapte cum am avut si la Tudor - l-am intarcat la 11 luni cand i-a dat primul dinte

fetelor, cum ziceati ca se pun poze la semnatura cu link 'hot'? n-am avut niciodata tragere de inima catre html...

Ana 35+ Stephanie si Isabelle si Tudor (12.12.96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu am facut analiza, desi nascand prin cezariana, nu stiu cat se transmite copilului, presupunand ca eram fericita posesoare de asa ceva. doar ca eu cred ca acum e putin cam tarziu pt tine. eu tot la medicover am mers, si mi s-a spus ca dureaza 10 zile lucratoare, in traducere libera asta insemnand cam vreo 3 saptamani, ca am dat la telefoane la ei de mi s-a acrit sa vad daca au primit rezultatele. la un moment-dat chiar scria me forum ca am ajuns la dr fara niste rezultate, si nu pt ca nu m-am incadrat eu in termenele astora, ci pt ca ei nu si le-au respectat.acestea fiind gatele problemei, din punctul meu de vedere nu cred ca merita sa faci efortul, e cat se poate de posibil sa fie tarziu. pe de alta parte, nu risti, nu castigi. e greu de spus sa faci intr-un fel sau altul. mai bine suna tu frumusel la ei, ca si sambata au program, si mai intreaba-i o data cat dureaza.
iar legatura cu streptococul b din gat nu o cunosc, daca stau bine sa ma gandesc nu stiu exact nici b-ul asta ce face exact, ce sa mai deschid gura si pt b-ul din gat!

quote:
Originally posted by marcelac

Oana - eu pentru bb am cumparat produse Sanosan - sapun lichid, produsul acela de baie ce e si pt piele si pt par, o lotiune de corp pt dupa baie, si servetele umede. Pentru fundulet o sa comand la o famacie sa imi prepare crema Petrini (nu se gaseste de cumparat, se prepara in farmacie, la comanda - in famaciile mai traditionale nu la Sensiblu sau Helpnet...), eu am folosit-o la alti bebelusi din preajma mea si am fost intotdeauna multumita cu asta si mamicile lor la fel!

Nu mai stiu cine intreba de baie, dar pot sa va spun ca eu toata sarcina aproape numai baie am facut. E adevarat ca eu nici inainte nu suportam apa fierbinte, iubitul meu spune ca fac baie rece... deci cu mentiunea sa nu fie prea calda apa, eu nu vad nici o problema pt o baie buna si relaxanta.

Intrebare intrebatoare: toate ati facut analiza de streptococ B? ca mi-e doctorul (culmea e ca si cel vechi si asta nou ) mi-a spus ca nu e cazul, ca la noi incidenta e mica si ca el nu obisnuieste sa ceara analiza asta. Acu ce am uitat eu sa ii spun este ca eu am avut acum cativa ani streptococul asta in gat... oare are vreo legatura? stie cineva daca Medicover face la cerere analiza asta? recolteaza ei? pLus ca noi am implinit deja 38 de sapt... in cat timp se dau rezultatele de obicei?... mai apuc sa primesc rezultatul?...?

si sa nu uit!!
Ktrinel
hai fata curajoasa, maine la vremea asta o sa fi o mamica fericita!

Doamne ajuta!

pup

marcela 38+

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

este adevarat ca ajungi sa apreciezi un lucru dupa ce nu il mai ai. pai acum stau eu si realizez ce multumire imi provoca faptul ca dorm o noapte intreaga neintrerupt... acum ma simt pedepsita, merg sa fac un pipi care cantitativ nu justifica deplasarea, si dupa aia raman treaza si pierd timpul inutil, iar adormitul la loc este o adevarata provocare. mai interesant e ca ziua nu sunt zombi cum m-as astepta, dar sunt pusa noaptea in fata unei periade de timp in care trebuie sa ard gazul inutil si efectiv tre` sa astept sa creasca firul ierbii pana e cazul sa dorm din nou. inainte eram genul de om caruia metabolismul ii permitea sa afirme ca prea mult somn e pierdere de timp. acum cel putin pierd timpul chiar inutil, nici macar nu mai dorm, ci stau. zau daca e vreo diferenta intre singura planta din ghiveci supravietuitoare dupa zugravit si mine. amandoua vegetam si pur si simplu asteptam sa treaca timpul. mi se pare o ocupatie cam idioata. si ce sa fac? sa gatesc, sa spal la 3 noaptea?!? de citit nu prea merge, il trezesc pe alex, faza cu tv-ul pica, ca nu prea am ce sa vad la ora asta, mai ramane varianta sa stau sa meditez la nemurirea sufletului. daca eram un noica sau un cioran, iesea ceva bun din toate astea. pe cand asa...
gata, tac. dar tot ma plictisesc. sa aveti o nopate buna, si fara intreruperi dese!

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

simo,sa-ti traiasca Davidutu!
p onu
,bebe sigur misca atunci cand dormi tu!atuncimisca el cel maimult,nu ziua.
dianocica
,nu mai poti schimba ce ti-auadus gresit ?
asiza,cosmetice pt bebe ,eu o sa iau Mustela .gelul de dus e mai util.
fetelor,in loc de pudra de talc,cautati crema pt fundulet,e o crema care ramane alba pe piele,si e mult mai buna decatpudra,protejeaza mai bine.
amironeanu,o asteptam cu drag pe Laura !multumim de vesti.
asa e cu latpele praf,trebuie dat doar daca nu ia in greutate.
deeA,eusper sa nastem toate asa repede si usor !
amalia,nu te speria sinu te grabi. termenul s epoate depasi 10 zile,poate ai avut ovulatia mai tarziu,bebe inca mai vrea sa stea,nu ai de ce sa il fortezi sa iasa .peste o saptamana e ok sa mergi la control,si atunci veti decide.inmod normal asa se face,cand depasesti 40 sapt,faci un control la saptamana,si apoi,la 10 zile se forteaza.Unii medici induc nasterea imediat dupa 40,dar in mod normal nu se face ,se lasa copilul sa se nasca la termen.
E posibil ca tu sa nasti de buna voie in timpul asta,.asa ca de ce sa te mai chinuie sa iti induca nasterea?
marcela,mie imi va face un exudat vaginal la 38 sapt,dar nu stiudaca include si analiza pt streptococul B..
biabaus,ce frumos doarme baietelul tau,cu manutele,ca un ingeras!ce grasunel si curatel e la fatza,si ochii larg deschisi!!
mamaana,deschizi unde ai pozele,si dai COPY la adresa de sus.deschizi "raspunde la mesaj" ca si cand ai scrie un mesaj,si dai clic pe butonul cu plic alb si sageti albastre .se deschide o fereastra,acolo scrii "POZE" ,dai ok,se deschide alta,dai PASTE sa se lipeasca adresa cu pozele,dai ok.
acum,dai COPY la tot ce ai in fereastra de la mesaj si mergi la PROFIL PERSONAL,la semnatura ta,si acolo dai PASTE.
probeaza inainte cu "vizualizeaza" .

34+

Mergi la inceput

iar am avut treaba la baie, dar de data asta nici nu ma mai enervez ca nu mai adorm, a trecut ora mea de trezire.
din pacate la baie am dat peste un gandac. am infruntat barbateste situatia si am tinut picioarele pe sus, sa nu se suie pe mine, ca mi-e tare scarba de astia. daca o mai fi cand se trezeste alex, o sa il omoare el. mie imi e sile sa ii omor.
azi cred ca o sa trecem prin carrefour, ca a vazut soacra-mea in revista lor tarc de la chicco cu un milion si ceva. daca vrea ea sa il cumpwere, ok, o sa il punem in sufra. daca nu, noi nu il luam, dat fiind ca patul nostru de bebe e tot gen tarc. desi mi-e clar ca are dreptate, stiu ca nici finuta nu prea poate sa se joace tot acolo unde doarme, trebuie scoase asternuturile si nu prea se intampla asta. in fine, mai vedem. cert e insa ca m-am uitat si pe net la diverse preturi, si toate tarcurile sunt undeva intre 2 si 4 milioane. ma refer la cele din panza, transparente, si cu niste picioare, sa nu vina direct pe podea, ca asa o las pe fi-mea direct pe covor, dar parca mi se pare ceva mai sanatos sa fie cocotzata.

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

tarcul ar fi bun,pt cand creste un pic,si se mai joaca,dar nu va sta in el.tot pe jos prin casa va vrea sa stea,cand va incepe sa mishune.
am intrebat toti cunoscutii care au asa ceva,si mi-au spus ca in final l-au tinut de "cos" pt jucarii,ca bebe nu statea acolo mai mult de 10 minute,si alea daca se juca cineva cu el.si decat sa stai aplecata peste tarc,sa te joci cu el,mai bine te lipsesti.
dar daca ti-l ia altcineva,nu ai ce pierde,incerci.
poate bebe al tau va avea mai multa rabdare sa stea acolo.

cu somnul la fel si eu,dorm in reprize...si ziua nu as vrea sa dorm,dar pic pana la urma...
mananc mai putin ca in toata sarcina.
in afara arsurilor,care in noaptea asta nu au venit,ma simt bine in general.
dar asa fara nici un program,de somn,de masa,asa o sa ma tina si bebe cand va veni?? ma pregateste de pe acum? bag militaria-n ea !

34+

Mergi la inceput

vise, vise....
sa vezi tu ce militarie fac bebeii cu noi, si cum o sa stam cu totii drepti...

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

chiar ! realizati ca mogaldeltele alea fac ce vor din noi ??

34+

Mergi la inceput