Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ixxi, sanatate piersicutei! Doamne prin cate ai trecut! Putere si rabdare! Mai trecenm si prin astfel de situatii. D-zeu ne intareste!

Bubu, ma bucur ca vestile voastre sunt din ce in ce mai bune!

Anda, Irinuca cum se mai simte? Tomasa, dar Tudor?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ixxi, imi pare tare rau ca a fost asa bolnavioara piersicuta!Am citit si eu mult dupa ce ti-am raspuns la pm...acum sinteti mai bine??

Fetelor, intilnirea a fost foarte frumoasa, pacat ca nu ne mobilizam sa iesim mai des.
am vorbit cu Kita si mai dureaza pina va pune pozele, si Andrei a fost bolnav zilele astea si nu a avut timp sa le incarce, a incercat dar sint foarte mari si dureaza mult, asa ca mai avem de asteptat.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Eu sambata am avut parastarul de 1 an al bunicii (Doamne, nici nu stiu cand a trecut anul asta), asa ca am avut un week-end aglomerat. Maria e bine acum, dar o tin in continuare mai ferita, caci n-as vrea s-o iau curand de la capat.

Am intrat sa urez multa sanatate celor bolnaviori, Simona, Bubu si mai nou Ixxi suntem alaturi de voi daca aveti nevoie de un sfat sau o incurajare.

Inca o data sanatate si o saptamana buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Lavinia, multumesc pt clarificarile cu bona. Succes cu acomodarea Nataliei la cresa. Am vazut si eu pozele cu "grasunica", e scumpica rau.
Gabi.i, si mie mi-ar place sa ne intalnim cu copiii, dar eu pot numai in week-end. O idee ar fi sa ne vedem la Balonul Copiilor din Herastrau. Este spatiu mare, putem servi ceva, iar copii se pot juca impreuna chiar daca jocurile gonflabile nu sunt inca pt varsta lor... Intrarea insa se plateste.
Ixxi, imi pare tare rau pt experienta cu piersicuta. Sper ca acum e mai bine.
Kita, asteptam pozele de la intalnire! Fa-le te rog un smaller resize inainte de a le incarca pe yahoo, ca sa le putem vedea si noi repede.
Bubu, Vladut cum se mai simte azi? Ati scapat de branula si tratament?
Sanatate mult puisorilor bolnaviori.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noi am iesit azi din spital, Vladut doarme acuma. E slabit tare, nu prea vrea sa manince, dar ne revenim noi.

Cristina mi-a spus despre urarile voastre, multumesc mult de tot . Cristina ne-a ajutat foarte mult acolo, toti doctorii stiau de noi si citeva zile am stat singuri in salon, la recomandarea asistentei sefe. A fost mare lucru, multumesc mult!

Revin dupa ce citesc din urma.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Simona, bine ati venit acasa! sa va faceti bine si voiosi cit mai repede!

Mergi la inceput

Simona, ma bucur tare mult ca ati scapat de spital! Sunt sigura ca acasa Vladut isi va reveni repede. Sanatate multa!
Patricia, mai da-ne te rog detalii despre intalnirea de vineri. Ce s-a discutat, care mai sunt noutatile nescrise pe forum, etc.

Mergi la inceput

Liviana, cind am ajuns eu, erau acolo doar ana-maria si shobo. am discutat de copii, bineinteles[:D, re regim, servici, soacre, eventual bb 2. Pe urma a venit si kita si gabi_i, la sfirsit kris, cu care am mai ramas foarte putin (eu si kita).
am vorbit de petrecerea de Craciun, ce frumos ai organizat anul trecut, cum ai tras de noi si noi nu am putut (si anul asta nu am mai proceda asa daca am avea ocazia);pe urma melancoliile de pe vremea burticilor, am avut aceeasi masa...cam asta s-a discutat.

citeam ca inca nu le-ai spus socrilor de fetita. sint curioasa cum vor reactiona sau daca isi vor sa singuri seama.

Mergi la inceput

Ahaaa, acum stiu de ce am sughitat vineri seara. Glumesc.
Multumesc pt detalii, cred ca a fost intr-adevar o atmosfera frumoasa si nu pot decat sa regret inca o data ca n-am putut participa. Sper sa-mi iau revansa la anul, cand voi trece (sper) la program de 6 ore.
Abia astept sa vad pozele cu mamici frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc mult de tot pentru gindurile bune si pentru urari . A fost o experienta neplacuta e teribil sa vezi copilul bolnav. Doamna recomandata de Cristina ne-a ajutat mult, a povestit despre noi la toti doctorii de acolo si de vineri am stat singuri in salon. Am stat intr-o aripa renovata cred, erau termopane si cadite pentru copii, mai prost ca nu se pastra curatenia dar asta e oriunde in Romania din pacate

Sa va spun saga noastra. Vladut a fost bolnav de mai mult de o luna, a racit si tusea nu a trecut si i-am dat antibiotic o multime de timp. Simbata trecuta nu respira bine si arata foarte bolnav, nu vroia sa bea, asa ca am ajuns la spital unde a fost diagnosticat cu pneumonie cu insuficienta respiratorie. Ne-am internat de urgenta pentru ca avea nevoie de tratament pentru insuficienta respiratorie si la radioscopie a iesit o chestie care se numeste scizura, trebuie sa caut mai multe despre asta. Marti ne lasau acasa pentru ca Vladut era vesel daca nu era scizura, pentru care am mai stat ca sa faca tratament in continuare. Numai ca marti noaptea a varsat tot ce a mincat, si miercuri a facut diaree (cum nu a mai facut pina acum :( ) si febra mare, a intrat iar pe perfuzii si s-a simtit rau de tot. Joi si vineri la fel, simbata nu a mai facut diaree dar perfuzii tot a facut, ieri a fost mai bine dar e slabit tare. Vad ca de cind am ajuns acasa e mai vioi, a tinut sa redeschida sertarele pe care nu are voie sa le deschida asa ca eu cred ca sintem pe drumul cel bun. Doctorii spun ca nu a luat virusul de enterocolita din spital, ca au avut multi copii care au ajuns la spital cu viroze respiratorii si care au facut enterocolita, ca e ceva virus care face boala in felul asta.

Acum ii mai dau doar Ecoflorina, mincare de regim dar maninca putin de tot, si sper eu sa bea multa apa dar el nu prea coopereaza. Vad ca ii plac sticks-urile...

Tomasa ce bine imi pare daca veniti! Felicitari pentru casa! Si multa sanatate lui Tudor.

Vad ca Liviana ti-a raspuns deja cu detalii
Da, vreau sa facem la mine acasa petrecere de Craciun pe 17 decembrie. Trebuie sa stabilim detaliile cit mai repede, sa ma adun putin. Vladut sigur se va face bine pina atunci. Eu stau undeva in zona parcului Sebastian (destul de aproape de Anda si de Cristina si Liviana). Ce bine imi pare ca veniti, abia astept sa ne cunoastem si mai bine ca acum!

Bubu, Anda ce rau imi pare ca sinteti si voi bolnavi! Sper ca sinteti spre bine acuma.

Crinuta multa bafta in Germania!

Liviana, Adita felicitari pentru fetitele din burtica! Sarcina usoara si bb sanatos voua acolo! Adita, sanatate multa copilasilor tai!

Si eu am fost tot la Iosup, dar pur intimplator, nu l-am cautat. Dar si mie mi-a facut o impresie foarte buna atunci.

Lavinia sper ca ai avut un drum bun, iti urez ca Natalia sa se obisnuiasca foarte repede la gradinita.

Erica ati recuperat masina? Bravo pentru Casco!

ixxi multa sanatate piersicutei! Eu zic ca poti sa il suni pe tati al ei cind se intimpla asa, ar trebui sa fie disponibil sa te ajute. Imi pare rau pentru saga voastra prin spitale.

kita, gabi.i, daniela, ixxi nu veniti si voi la petrecerea de Craciun?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput