Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Fetelor mie mi s-a parut super intanleala .Ar fi foarte bine daca am reusi sa facem cate o iesire din asta macar o data pe luna.
Kita si eu astept cu nerabdare pozele.
Poate luna viitore reusim sa ne intalim iarasi si sa aducem si copiii cu noi.Poate la vre un club din asta cu spatiu de joaca pt copii?Ce ziceti?Mai veniti si voi cu idei.
Shobo eu can scriu mesajul am in stanga doar emoticonul cu floarea rosie si cel cu "happy birthday" .Pt celelalte trebuie sa dau clic pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Imi pare nespus de rau ca nu am putut sa vin si eu ieri! Tocmai cand a venit soacra sa stea cu Vlad el a vomitat iar si toata ziua abia mancase, era apatic, somnoros si plangacios. Statea numai la mine. Chiar nu puteam sa plec si sa-l las asa, chiar si pt. o ora. Azi e mai bine ca ieri, maine ii scoate si branula si ma rog sa fie bine, sa se faca bine si sa scapam din cosmarul asta odata.

Va pup pe toate!
Sa avezi o zi minunata!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Bubu imi pare rau ptr Vladutu mic. DOamne ajuta sa fie bine.
Gabi tortul l-am facut la un laborator. NU te gandi ca e facut de mine...eu nu mai am timp si rabdare sa fac o gogoasa.
Shobo in poze pare chiar un baietel marisor ptr ca sunt facute asta-vara cand era tuns scurt-scurt. Acum, dupa ce i-a mai crescut parul parca este iar copilasul meu mic.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Gabi cu mancarea e asa.In camera unde mananca bebeii au un mic frigider unde pastreaza mancarea si un mic aragaz unde o incalzesc.Nu mai retin exact dar clar nu o sa mamance copiii mancarea rece.Acum intr-un fel imi convine ca nu mananca mancarea lor,macar stiu ca mananca ce fac eu in casa,e curat si proaspat.Pot sa-i dau mancarea acasa,avand in vedere ca o duce la 8.30 si apoi o ia la pranz,deci si pranzul ar putea sa-l manance acasa.O sa vad cum e,nu ma astept sa mearga struna faza cu cresa,al meu a zis ca daca in prima zi si a doua plange mult nu o mai duce(deh ce e greu lasa pe mine).

Liviana am uitat sa-ti raspund la intrebarile tale legate de bona si Natalia.Noi stam intr-un sat cam in munti,nu sunt parcuri.Ar putea sa iasa cu Natalia doar in parcarea blocului dar mi-e frica sa o las.Nu ca nu ar avea grija de ea dar pt ca bona mea se cam misca in reluare si nu reactioneaza instantaneu.Poate exagerez eu,dar mi-e frica de masini si cum Natalia nu sta sa o tii de mana...prefer sa o tin incuiata in casa.Ca un exemplu,Natalia se juca cu un ceas de masa si l-a aruncat de pamant in timp ce bona se uita la ea si abia apoi a zis vai s-a stricat ceasul.In loc sa reactioneze si sa-i ia din mana ceasul la timp.E foarte inceata si fara initiativa,asa le e felul,cultura.Noi suntem mai iuti,avem opinie,ei chiar daca au nu si-o exprima.Scot vorbele cu clestele de la ea.

Fug sa-mi fac bagajele.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Bubu bine ca se simte Vladut un pic mai bine.Cat despre intanlire poate mai organizam luna viitoare una.
BDana nici eu nu mai am timp de nimic abia mai fac din cand in cand cate o placinta cu foi din comert.Si asta pt ca le place mult copiilor.
Lavinia mult succes Nataliei cu cresa si tie in tara, ca sa rezolvi repede problemele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Va imbratisez pe toate!

Si mie mi-a placut la intalneala, desi am ajuns ultima. Am reusit sa o gust pret de 10-15 min cu toate , dupa care am ramas doar cu Patri si cu Kita. Am fost doar 6, din pacate.

BDana, si eu ti-am admirat cavalerul! E un dulce!

Bubu, ma bucur ca Vladutz e mai bine! Sanatate!

Lavinia, succes cu cresa! E interesant ce povestesti tu acolo despre cresa si despre bona. Intr-un satuc sunt si blocuri si multe masini? Casa e superba..daca e aceea cu piscina.

Ixxi , sanatate multa si piersicutei!

V.Erica, ce-ati mai facut cu masina?

Bestutza, ma bucur ca ai reusit sa ne mai scrii. Puterere multa sa-i cresti pe cei 2 pui ai tai.

O duminica frumoasa!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Pfai-de...ce povestesti tu Lavinia despre cresa aia din "satucul" tau am ramas tablou. Doamne ajuta sa se simta copila bine si sa poti pleca si tu linistita.

Mergi la inceput

Da! stiam ca vreau sa mai spun ceva: daca va intereseaza sa dati jos povestile acelea scoase acum 20 pe discuri de vinil si povestite atat de frumos, intrati aici: http://www.misiune-ortodoxa.ro/download.php?list.39. Calitatea nu este cea mai cea, dar asta e tot ce am gasit in sensul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

piersicuta mea dupa ce vineri a vomat a facut si temp mare...39.5. i/am dat antitermice, batistute umede...dar.....mi/a facu un frison oribil de a am crezut ca/i convulsie. la 11 noaptea am sunat/o pe pediatra si mi/a spus sa/i pun un desitin (diazepam) si algocalmin si undeva pe la 1 noaptea i/a scazut febra la 38.
toata noaptea am pazit/o si i/am dat antitermice, dimineata iart febra peste 38 si iar a vomat.
mama era la bunicul, ca sambata dim l/a operat, iar eu eram acasa doar cu tata. Noroc ca el nu se pierde si am plecat dimineata la G Alexandrescu, unde nenorocitii aia m/au tinut o ora in sala de asteptare ca aveau pile. fata era pe jumatate lesinata si ei nu vroiau nici macar sa se uite la ea.
intr/un moment de inspiratie am sunat la 931 si am luat nr de la medicover, iar acolo spunandu/le ca nu am abonament.....miau spus ca nu au locuri libere......binenteles ca m/a bufnit plansul si mi/a dat o doctorita la tel care mi?a spus sa vin repede la ei ca ma primesc.
si intr/adevar m/am dus acolo si avea temp 40.9, dar nu mi/au spus, s/au chinuit si in 2 ore i/au scazut/o la 38.5. i/au facut impachetari si antitermice......
si febra pana seara nu a mai aparut, in schimb au aparut scaunele proaste....enterocolita datorata mucisorilor de toata saptamana.

fug acum ca trebuie sa facem un gaj (garaj)

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ixxi, imi pare tare rau ca piersicuta e bolnavioara...trebuie sa o tii pe regim acum. Ce tratament v-a dat? cat despre sis.sanitar...nu mai am cuvinte...am vazut si eu in ce fel trateaza asistentele mamicile internate cu copiii, jalnic! daca nu le bagi in buzunar nu se uita la tine. Slava domnului ca s-au purtat frumos cu noi.

Azi am scapat si noi de branula, Vlad e bine pana acum si sper sa se faca bine de tot!

Gabi.i, ti-am scris pe ym.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput