Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor eu n-am mai scris intrucat am racit si eu, cred ca am luat de la el, dar am facut o forma muuuult mai urata. Si acum ma chinui cu dureri de cap, nasul in batiste si n-am chef de nimic. Nici n-am mai deschis PC-ul zilele astea, iar acum am citit in mare graba si superficial ce s-a mai scris.
Simona, ma bucur din suflet ca v-ati intors acasa. Imi imaginez ce experienta oribila ati trait si prin cate emotii ai trecut. Offfff, Doamne ajuta sa fie bine de acum incolo si sa-si revina cat mai repede puiul mic.
Ixxi, Bubu, sanatate multa copilasilor!
Ixxi, am vizulaizat scena pe care ai povestit-o si imi dau seama cat de greu ti-a fost pe salile spitalelor cu copila asa de bolnava in brate. Mi se pare inadmisibil ca in cazul unei urgente medicale sa fii tratat cu atata nepasare . Pupa Crisu scump din partea mea si a lui Tudor mic!
Bubu, eu te inteleg ca n-ai putut sa-l lasi bolnav si slabit nici macar pt. o ora, nici eu n-as fi putut desi numai eu stiu cat imi doream sa va vad si sa pap cu voi ceva bun...
Erica, ce s-a mai intamplat cu masina??? Nici o veste pana acum?
Crinuta, bafta multa si putere sa treci peste greutatile astea. Nici un lucru mare nu se face fara sacrificii si griji, va fi bine pana la urma si va veti gasi cu siguranta drumul vostru in viata.
Bestutza, n-ai inteles prost , doi copii mai vrem si cu voia Domnului sper ca ii vom avea. Deocamdata ne pregatim (mai mult sufleteste ) pt. urmatorul. Felicitari sotului tau, mai rar barbat atat de curajos, care sa-si doreasca o familie mare. Recunosc sportiv ca al meu uneori se mai sperie, dar ce sa-i faci, promisiunea data e datorie de onoare...hi, hi, hi glumesc. Vrea si el, iti dai seama, mai ales ca greul pe mine va fi, ar fi culmea sa fie el mai speriat ca mine.
Liviana, imi pare rau daca te dezamagesc, dar din cate stiu eu s-a scos din lege partea cu programul redus la 6 ore pt. gravide. Citeste neaparat legea, dar sunt aproape sigura de asta, din pacate mi-au confirmat-o mai multe prietene care lucreaza in resurse umane.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Am uitat sa va multumesc frumos tuturor pt. urarile de sanatate adresate lui Tudor mic.

Mergi la inceput

casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Simona, esti o mamica puternica si o doamna foarte draguta! In ciuda supararilor, ai avut cate un cuvant bun de spus pt fiecare din noi. Si eu abia astept sa ne vedem la sarbatoarea de Craciun. Multa sanatate lui Vladut!
Tomasa, vai ce de vesti proaste! Imi pare tare pt experienta neplacuta cu raceala ta si a puiului. Parca ai patit exact ca Bubu, si ea facuse o forma de raceala mai rea de cat la Vladut. Cat priveste scoaterea programului redus de 6 ore, chiar m-am alarmat, imi puneam speranta pt mai tarziu. Multumesc de info, o sa ma interesez negresit. Felicitari inca o data pt ridicarea casei. Am vazut pozele, arata bine si e foarte solida!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Fetelor, am intrat doar sa urez multa sanatate piticilor bolnaviori si sa va multumesc ca v-ati gandit la mine. Cu masina nu am mai rezolvat nimic. Nu cred sa o mai gasim. Asta e. Asta sa fie pierderea noastra...

Tomasa, am vazut casuta, felicitari, de-abia astept sa ma inviti la o cafea acolo, la vara. si sanatate multa!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Irina a fost de sambata la "baba" (soacra-mea). a fost prima duminica in care m-am trezit si eu la 10.30 si nu-mi venea sa cred ca e atat de tarziu.
Cu burtica se pare ca s-a reglat, cel putin asa spune baba.
Simona, bine ca sunteti acasa! Sanatate multa lui Vladut si Piersicutei lui Ixxi si tuturor bolnaviorilor.

Mie mi-a fost interzis bb2. Nu ca il planuiam dar zilele astea mi s-a explicat ca sunt riscuri mari sa iasa leguma, pentru ca tiroida mea a facut un soi de implozie. Doctorii m-au asigurat ca nu se moare de asta dar se moare cu asta.
Acum trebuie sa iau eutirox pana in ziua in care voi da coltul.

De ce v-am povestit asta?
Pentru ca am crezut ca mi-e rau de oboseala, de stress, de nesomn, de plictis, de prea multa munca. Pentru ca nu m-am ingrijit de sanatatea mea asa cum trebuia si am pus tot timpul copilul pe primul plan, apoi sotul, casa, cariera, pisica, celelalte rude si abia la coada existam si eu. Pentru ca aveam senzatia ca-s nemuritoare si mi s-a dovedit cam intr-o saptamana ca nu-s. Noroc ca m-am apucat de slabit si m-a vazut o doamna dr. cu ochiul bine format, care m-a trimis la ecografie si apoi la analize. Morala: mai faceti si dumneavoastra doamnelor mamici un control general si eventual luati si o pauza, care puteti.
Pupix si nu ma cainati ca-s inca alive and kicking. Doar cu "interzis la bb2", ceea ce evident ma scoate din minti. Asa, din principiu.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Simona, bine ai revenit acasica! Sunt sigura ca si tu mi-ai fi recomandat pe cineva, daca eram in situatia ta! Refacere grabnica!

Patri, frumos ai mai povestit, . Pacat ca nu am putut sta mai mult cu voi, ;

Anda, sanatate si putere! Si la mine cand Bia e bolnavioara, cand sotul. Eu nu prea mai am timp de asa ceva.

Ixxi, piersicuta cum se mai simte?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

quote:
Originally posted by kris

Si mie mi-a placut la intalneala, desi am ajuns ultima. Am reusit sa o gust pret de 10-15 min cu toate , dupa care am ramas doar cu Patri si cu Kita. Am fost doar 6, din pacate.

BDana, si eu ti-am admirat cavalerul! E un dulce!

Bubu, ma bucur ca Vladutz e mai bine! Sanatate!

Lavinia, succes cu cresa! E interesant ce povestesti tu acolo despre cresa si despre bona. Intr-un satuc sunt si blocuri si multe masini? Casa e superba..daca e aceea cu piscina.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Kris in satucul nostru sunt 2 banci ,3 supermarketuri mari,restaurante,hotel,scoli(vreo 3).Nu e chiar satuc dar nici oras nu e.Despre casa si pisina nu stiu de ce vorbesti.Noi construi acum o vila dar nu e terminata.Ar trebui sa aiba si piscina dar nu stiu pana la urma daca o facem.

Azi a fost 2 ore la gradi,a plans putin la inceput si apoi a fost ok,cand s-a dus jupanul sa o ia,cica a fugit la el ca din pusca.Si acum sta in casa numai dupa fundul lui.Deci daca lipsesc totul reintra in normal.Acum sunt linistita.Am vorbit cu ea la telefon azi dar mi-a zis doar ca a facut poo(caca),nu a plans,nu a ras.Doar aseara cica a intrebat de mine,dar so far nu a plans ca nu mai sunt langa ea.

Sanatate multa copiilor bolnaviori,Simona,welcome home.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Liviana, sper si eu sa nu fie asa cu legea. Sa-mi spui si mie please ce afli fiindca sper sa ma afecteze si pe mine in mod direct anul viitor .
VErica, sigur o sa bem cafele, de-abia astept, macar sa o terminam, ca mai e atata munca pana atunci...Dar deocamdata mi-am promis o pauza in care doar sa ma bucur de ce am realizat pana acum si sa nu ma mai gandesc la nimic. Pentru restul vom vedea la primavara. Cu masina poate e mai bine ca n-ati mai gasit-o, macar va recuperati banutii si va cumparati alta, asa poate ati fi recuperat-o in ultimul hal si chiar reparata nu ar mai fi fost la fel... Ti-am spus ca si noi am trait o asemenea experienta si am ajuns in final la concluzia trista ca poate am fi fost mai castigati daca nu o gaseam.
Anda, imi pare rau. Eu te inteleg foarte bine, asa este, chiar daca nu vrei al doilea copil preferi sa ai optiunea asta deschisa, sa fie alegerea ta, nu sa iti fie interzis. Totusi poate nu e chiar asa, tu ai hiper sau hipotiroidism? Mama mea are hiper si a luat toata viata tireotom, a facut si copil (care zic eu ca nu-i leguma , ba dimpotriva) si totul a fost ok. Eventual mai intreaba un medic, mai cere si o a doua parere, in cazul in care nu ai facut-o deja. Si sanatate multa, ingrijeste-te si de tine...spun eu care nu o fac aproape niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Tomasa,
daca era doar hipotiroidism poate ca nu era o problema asa mare. Din pacate este o tiroidita Hashimoto, o boala autoimuna. Mi-au explicat vreo 3 doctori ca nu are rost sa risc.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput