Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Buna fetelor!
La noi e una buna, una rea...bine ca puiul este ok, isi revine incet, incet...a slabit mult, e ca un tzar lung si slabanog . In schimb mie mi-e fost tare rau ieri, am mancat ceva ce nu mi-a priit alalteri dupa-masa si ieri am tinut-o in greturi. Si una peste alta m-a luat si spatele, niste dureri nasoale...in fine, azi am inviat putin, ieri am existat cu 2 cani de ceai si o felie de paine prajita...
Vad ca nici voi nu sunteti pe roze...
Tomasa, e cel mai nasol sa iei raceala de la pitic, ca faci o forma mai grava...asa am patit si eu, inca nu mi-am revenit complet. Sanatate multa si tie si piticului!
Anda, imi pare rau de vestile astea...si mama ia eutirox toata viata, ea s-a operat si i-a scos o parte din tiroida. Gandeste pozitiv!
Simona, bine ati revenit si sa uitat cat mai repede experienta cu spitalul. Sanatate multa lui Vladut! Abia astept si eu sa ne vedem la tine. Pai cel mai bine e sa strangem cumva bani si sa luam cadouri la fel la toata lumea, ce ziceti?
Vlad si acum mai zice sa ne imbracam si sa mergem la spital
Lavinia, deci tu ai plecat pana la urma? Bafta multa cu gradi!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Vai Anda, ce rau imi pare pt vestile rele de la doctor, dar e bine ca ai aflat din timp de aceasta afectiune. Daca insa e in pericol viata ta, atunci mai bine fara BB2, eventual daca vreti musai, puteti incerca sa infiati unul. La ce suflet mare ai tu, sunt sigura ca va fi bine si asa. Cat priveste sacrificiul de a ne lasa pe noi la urma dupa copil, sot, casa, cred ca e specific tuturor mamicilor si bunelor gospodine, dar uneori e bine sa fim si "delasatoare". Iti doresc multa sanatate, sa ai grija de tine mai ales cand vei fi pe meleaguri straine.
Lavinia, ma bucur ca Natalia e bine si mult mai atasat de tati. Cred ca le va prinde bine perioada asta pt re-innoirea sentimentelor dintre ei. Tu acum unde esti?
Tomasa, te anunt cum aflu ceva exact.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
lbelciug spune:
Tomasa, good news: o gravida in sapt 37 mi-a spus ca mai e valabila partea cu programul redus. E vorba de OUG 96/2003 art 13. Inca n-am gasit textul, dar mai caut.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
tomasa spune:
Bubu, merci frumos! Sanatate multa si tie, iar Vladut sunt sigura ca-si va reveni repede-repede, la cat de bine gatesti tu si la cat de papacios este. E foarte normal sa slabeasca pe timp de boala, dar apoi va avea o foame de lup, asa se intampla in general in perioada de convalescenta si sigur va recupera.
Liviana, ar fi tare bine sa fie asa.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
tomasa spune:
In privinta petrecerii de la Simona, imi permit sa vin si eu cu o parere...Am vazut ca se vehiculeaza ideea de cadouri identice. Eu personal cred ca ar fi mult mai interesant pt. ei daca nu le-am cumpara acelasi lucru, macar asa se vor putea juca cu mai multe jucarii si vor profita de toate macar acolo, pe loc. De asemenea sunt convinsa ca fiecare copilas are preferinta lui, unii sunt innebuniti dupa masini, altii dupa papusi, tractoare, carticele sau animale (cum e cazul copilului meu de ex.). Eu zic ca sunt mici acum ca sa se invidieze sau sa sufere ca unul a primit ceva si altul altceva, nu constientizeaza inca lucrurile astea. Cred ca se vor juca alternativ cu toate jucariile si noi ii vom supraveghea si vom sti sa-i indrumam in cazul in care apar "conflicte". Parerea mea este ca sunt la varsta curiozitatii, cand se plictisesc repede si ca vor fi mai castigati asa.
De ex. in grupul nostru format spontan in parc, cand ii scoteam in asta vara pe afara, veneam fiecare cu jucariile proprii (fireste) si acolo, pe loc se faceau schimburi, toti se jucau cu toate, sub supravegherea noastra directa. Desigur ca interveneam in cazul in care era nevoie si explicam fiecare copilului propriu ca nu trebuie sa monopolizeze o anumita jucarie. Si am mai observat ca fiecare uita de jucariile lui, pe care le cunostea prea bine si era satul de ele si se juca numai cu ale prietenilor. La plecare n-am avut niciodata probleme ca unul sa vrea musai sa plece acasa cu jucaria altuia, sau daca se va intampla asa sunt sigura ca vom gasi solutii multumitoare, pe loc, doar suntem prietene de atata timp. Eu una ma gandesc ca ar fi cam trist ca bietii copii sa se trezeasca la Simona ca se pot juca cu 5 camioane identice de ex.
Va rog, nu dati cu rosii daca nu sunteti de acord, e doar parerea mea, care intr-adevar am un copil care mai degraba isi cedeaza jucaria pt. a nu-l face pe alt copil sa planga. Dar fireste ca ma voi supune majoritatii si voi face asa cum hotarati voi.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
Ubi spune:
BDana - ma distreaza comentariile de la poze. Ghiocelul e haioasa rau.
Ixxi - santate multa lui Crisu.
Simona - sanatate multa si sa nu mai aveti probleme niciodata.
Tomasa - am vazut casa. Sa fiti fericiti in ea!
Noi am fost la munte, la Poiana Marului, pe langa Zarnesti. Am prins o vreme excelenta si ne-a priit.
Alexandra e bine. M-a pus Aghiuta si i-am pus acum o saptamana desene animate cu 101 dalmatieni. De fapt am vazut in parc un caine dalmatian - cu pete ii ziceam eu. Apoi a primit un catel dalmatian de plastic. Si am sfarsit prin a o incerca cu filmul de desene animate. Paranteza: fiica-mea nu se uita la TV, la reclame sau la desene animate cu nici un ochi.
Ei bine, asa de mult i-a placut filmul 101 dalmatiei ca deja nu mai scap de ea. Din culcare in sculare: pete, pete. Nu se uita mult, 20 de min ca pe urma se plcitiseste. In acest timp cred ca pot pleca si de acasa ca nu se misca de pe canapea. Insa ieri si azi..."pete" e plecat in vacanta. Sper sa o pacalesc ca deja nu mai vrea nici carti, nici jucarii...ii e capul plin de "pete".
Si mai are un fix cu Julio Iglesias. Cred ca am tocit Cd-ul de cat il ascultam. Ce cutiute muzicale...fata mea vrea ritm.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
lavinia345 spune:
Ziua buna!
Eu sunt la Mangalia acum,alerg cu treburi.Habar n-am cand sa plec inapoi,sper ca pana maine sa aflu,nu de alta dar incepe sezonul de iarna aglomerat si se gasesc mai greu locuri la avion si cu mult mai scumpe decat de obicei.
Lavinia
Natalia
danielai spune:
Simona, ma bucur ca sunteti acasa si ca sunteti mai bine.
Pupici lui Vladut!
Daca am retinut eu bine, 17 dec e data? Asta inseamna intr-o duminica, cand e exclus sa putem veni. Daca se schimba ceva te anunt.
danielai spune:
Anda, asa e, ai dreptate, nu trebuie sa ne neglijam. Am fost si eu pe la inceputul lui Nov la un control general si se uitau doctorii la mine, ca de ce am venit daca n-am nimic...Deci schimbarea tre sa vina din ambele parti, si dinspre pacient si dinspre doctor.
In legatura cu problema ta, imi pare rau ca problema exista, dar trebuie sa gandesti optimist: Dumnezeu ti-a dat sansa unui copil sanatos, iar medicamentul poate compensa - partial - functionarea glandei. Pana la urma asta e cel mai important.
Ubi, m-ai distrat teribil cu petele. A mea a facut fixatie pe Barbie. I-am aratat ieri pliantul de la Metro si am intrebat-o ce jucarie vrea de la Mosu'. S-a uitat ea cu interes pe la diverse jucarii, dar cand a ajuns la Barbie (seria cu printese) a pus degetul si a spus clar: BABI!! Deci Mosu are deja comanda, am rezolvat! In alta ordine de idei am fost duminica la Auchan si intr-adevar raionul de jucarii este f frumos si sunt multe la preturi mai normale.