Bucurii de sept - oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 25
gripo spune:
SIMONA, eu totusi mi-aduc aminte ceva, parca la inceputurile odiseei ai pus poze cu flacaul si cu tine, si avea ochii aia frumosi ai tai, dar mai vroiam sa te mai vad o data, ei, dar daca nu vrei, asta e!
CUCUOANCEA, frumoase fete, frumoasa si zana de pe valea cerbului.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Vauva spune:
CucuOancea intr-adevar frumoasa foc printesa ta! Sa va traiasca!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
amarantina spune:
Pufy
Sa stii ca si mie imi plac mult numele pe care le-ai ales pentru baietii tai, sunt super. Si nu le intalnesti la tot pasul, cum e cazul meu cu David. Ma rog, acum 3 ani jumate nu erau asa multi, dar acum il strig in parc si raspund alti 2-3 baietei "da".
Apropo de Aisa, asa ii zice David Irenei. Ca el a retinut doar numele de Alysa (Irena nu stie cine e) si nu-l zice pe l, asa ca iese Aisa.
matahut spune:
Sar'mana de complimente....
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
amarantina spune:
Fetelor eu am vazut-o live pe fata Marinei si arata mai bine in realitate, daca asta vi se pare posibil. Iar de cartiontzi ce sa mai zic... decat ca vreau ca si Irena sa aiba parul asa.
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Mai bine nu-l mai da cu nimic, daca tot ala e efectul Eu asa fac si e bine...adica chiar mai bine....Cu timpul trece.
Macar sa nu se agraveze, poate sa treaca de la sine???
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.
katia spune:
Marina ai copilul pe care mi l-am dorit cu parul ondulat.....parca si katia ar avea semne sa i se onduleze usor parul si sper sa fie asa. Sa-ti traiasca printesele, frumoase foc!
Sunt de acord cu folosirea supozitoarelor doar daca se observa suferinta la copil...eu doar asa am actionat...apropo de asta - fata mea tocmai a facut kk si da semne ca nu-i place...fug sa o schimb!
Silvia si puiul meu drag Katia (25 septembrie 2006)
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
katia spune:
M-a pacalit.....erau doar niste patruri....
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Mirabelac spune:
Adrian
Lisa Maria
Buna fetele,
Am facut si noi vaccinul ieri, agitatie mare, febra, noapte nedormita (mana pe frunte, termometre, citit in carti). Am un rahat de termometru digital de la Braun, care se ia din ureche, e o porcarie, arata 36.5, copilu' fierbinte si cand ii luam din funduletz 37.7. Sa te bazezi pe tampeniile astea scumpe...
Am bagat o cafea mareee dimineata si acu n-am somn... ca doar n-am dormit deloc...
Flory frumoasa povestea.
Ignatica ce faceti voi???
Noi tot ne luptam cu plansul asta la san, David plange in continuare la san si papa din ce in ce mai putin, daca-i dau ceai cu lingurita vrea, apoi cauta cu guritza, se vede ca-i e foame dar cand da cu gura de san face urat de tot... nu stiu ce sa-i mai fac, nu vreau sa-i dau formula inca... m-am gandit ca poate n-am lapte destul, dar cand papa se ineaca si sare pe pereti laptele, sanii ma dor, nu prea am chef sa ma storc intre mesele lui rare si nesemnificative cantitativ...
El care era innebunit dupa tza-tza acuma nu o mai vrea... papa si la o ora si era topit dupa ea... pediatra n-a stiut sa ma lamureasca care-i cauza si tare as vrea sa stiu... ce e de facut??? ajutati-ma cu un sfat... merci mult.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.
katia spune:
Mirabela, daca ai laptic suficient eu zic sa perseverezi, poate are el o perioada mai agitata....nu stiu ce sa zic, dar e bine sa storci laptele ca risti sa scada lactatia....si nu-ti doresc asta! Sau poate e prea mult laptele si se ineaca de asta nu-i place! incearca sa te storci putin inainte sa-i dai sa pape ca sa nu curga prea mult!
Pozici cu noi