Bucurii de sept - oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 24
mexxa spune:
LA MULTI ANI LISA-MARIA si ADRIAN!
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Vauva spune:
Sa va spun si eu de ceaiuri, na:aici nu se recomanda sa dai nici un fel de ceai la bebe. Are legatura cu absorbtia fierului. Nici nu exista ceaiuri pentru bebei. Eu una nu i-am dat, doar de vreo 2 saptamani ii dau apa fiarta si racita. Am vazut ca si OanaCn zicea la fel ca nu ii da la Lisa decat laptic.
Referitor la "iesit afara" la fel:nu stimulare cu supozitor sau termometru atata timp cat bebe se pare ca nu este afectat ca nu are scaun mai multe zile. Este normal un scaun intr-o saptamana la bebelusi. Dar repet, sa nu sufere!Atunci da trebuie intervenit!Bianca face kk cam la 3-4 zile fara nici un stimulent, dar nici nu este deranjata de acest lucru. Eu ma gandesc ca trebuie sa isi dezvolte si ei muschiuletul pentru a impinge singur pe kaki afara.
Pupici,
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
matahut spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Cucuoancea am ramas fara cuvinte cand am citit ce ai scris despre laptele de mama! Eu una nu cred ca este adevarat, nicaieri nu am citit si auzit asa ceva, vreau dovezi
Si mie mi s-a parut aiurea...Mai multe amanunte n-a dat, poate mai intrebati si voi pe dr.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
amarantina spune:
Am vz si eu emisiunea de pe B1 si parca am si citit undeva despre asta. Ei spun ca anticorpii se pierd daca laptele e muls si dat cu biberonul. Dar nu stiu frate de unde scot teoriile astea! Cum si-au dat ei seama? Cum au masurat cati anticorpi are laptele care e supt direct de bebe (cam imposibil de masurat, nu?) si cei din laptele muls? Poate sunt eu cu creierul mai adormit in dimineata asta si ma lamureste cineva. Eu nu-i dau cu biberonul din 2 motive: 1. am hotarat ca la acest copil NU ma mai mulg fiindca mi se pare odioasa operatiunea si 2. mi-e lene sa spal si sa sterilizez biberoanele si tetinele.
matahut spune:
Amarantina sau amandina va spun eu ca e o frumoasa!
Pana pune ea poze va invit sa va delectati cu frumoasa mea mare...In albumul Anei am mai pus niste pozici de la diferite varste. Daca aveti chef, eu zic ca merita
POZE CU PUI DE CUC
amarantina spune:
Alina si eu sunt de aceeasi parere cu kk. Irena mea facea in prima luna de cate 4-5ori/zi, apoi din ce in ce mai putine, pe la 2 luni a ajuns la 1/zi iar acum face la 2-3zile. N-o stimulez in nici un fel, mi se pare o prostie sa intervin daca ritmul copilului e asta. Cu David am avut o "problema" destul de mare cand era mic. El nu facea decat o data pe saptamana si o pediatra proasta mi-a zis ca e grav, ca trebuie sa-i pun supozitor, etc. Ii puneam supozitor in fiecare zi si copilul tot nu facea. Atunci mi-a zis sa-i dau Lactulose, dar pe prospect scrie ca e pt constipatie cronica. Atunci am stat eu si m-am gandit ca bebeul meu nu era constipat cronic pentru ca atunci cand facea facea moale si fara nici un fel de efort. M-am dus la alta pediatra (una la 60 de ani) si mi-a zis sa nu ma alarmez ca din experienta stie ca unii bebei asa au ritmul, cu arderi mai lente, etc. Ma rog, mi-a bagat-o si pe-aia cum ca laptele meu e foarte pur si se asimileaza aproape in totalitate si de-aia face copilul rar, teorie in care nu prea cred. In fine, ritmul de kk s-a reglat cand am inceput diversificarea.
matahut spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Sa va spun si eu de ceaiuri, na:aici nu se recomanda sa dai nici un fel de ceai la bebe. Are legatura cu absorbtia fierului. Nici nu exista ceaiuri pentru bebei. Eu una nu i-am dat, doar de vreo 2 saptamani ii dau apa fiarta si racita. Am vazut ca si OanaCn zicea la fel ca nu ii da la Lisa decat laptic.
Da, da, asa mi-a spus si mie dr.Pana la 6 luni NIMIC decat laptic!!! Si asa fac. Asa am facut si la Ana care s-a nascut in mai si a traversat toata vara torida doar cu laptic de la titi. N-a suferit deloc. Si mie mi-a zis dr ca nu se absoarbe ca lumea fierul si ca nici nu se asimileaza lapticul....
POZE CU PUI DE CUC
amarantina spune:
Marina merci de compliment dar nu e chiar asa.
Dori fetele ma stiu de la intalneala din august. Poze cu mine nu pun pentru ca nu vreau sa-mi vada toata lumea fatzaul, mai ales ca aici la noi intra o gramada de lume, nu numai noi mamicile de sep-oct.
katia spune:
quote:
Originally posted by RO ANA
Katia, invitatia era la o cana de ceai.Am aproape un an de cand n-am mai baut cafea ......dar mi-e asa dor de o canita.....
Uraaaaaa! am primit o steluta.
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze
Ei lasa lasa ca am vazut......nu ma mai da de gol...eu de ceai m-am saturat!
Silvia si puiul meu drag Katia (25 septembrie 2006)
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
matahut spune:
Subscriu si eu la lasat bebeii in pace sa faca kk cand vor ei! Mie Ana mi-a facut de 7 ori pe zi pana la 6 luni, apoi a mai rarit-o. Si acum la 3 ani face de 2 ori pe zi si cantitati nene...
Maruca face o data la 2,3 zile, fara nici o problema, nu se chinuie in nici un fel.
POZE CU PUI DE CUC