Bucurii de sept - oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Si pe mine m-a desumflat treaba asta, fiindca aveam de gand sa ii dau si Anei in canita laptele ramas de la Maruca....ca s-o imunizez BINE. Dar...se pare ca n-are sens.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Multumesc Lilina si Gripo ca mi-ati raspuns la intrebare; de aseara parca s-a mai linistit bebe, a reusit sa adoarma si a mai recuperat cate ceva din somnul pierdut.

Ieri nu am reusit insa sa facem kk nici macar cu supozitor. Azi dimineata am inceput insa in forta cu ceai de musetel(s-a strambat el l-a inceput, dar pana l-a urma l-a acceptat), si a funcionat. Cand era mai mic, dupa cate o cura cu ceai de musetel trecea in extrema cealalta si facea kk moale; acum, ca a mai crescut, sunt curioasa cum reactioneaza, mai ales ca a inceput sa refuze ceaiul Baby drink. Daca nu mai vrea Baby drink, ce altceva as putea sa ii dau?

Ignatica, Ileana va asteptam cu vesti bune despre bebei. Multa sanatate!

Adriana, mami de bebe Tudor zis 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by katia

Neataaaaaa!

Am avut o zi si o seara de cosmar ieri. Copilu meu a adormit pe la 12 si ceva, pana atunci dormea cate un sfert de ora, se trezea si urla frate cum n-a urlat niciodata. Nu se linistea nici purtata in brate (oricum asta cu bratele nu-i place, daca incepe sa planga si o iau in brate plange mai tare - tre sa-i atrag atentia la ceva, doar asa se potoleste). Eu cred ca o dureau piciorusele de la vaccin desi i-am pus un efferalgan. Sensibiloasa la durere rau!

Acestea fiind intamplate si povestite va anunt ca am un chef de o cafeluta si-o tigara de nu mai pot! Asta ar insemna ca acum la 10.30 sa-i dau fetei biberon in loc de titi cum e in program.....cred ca astept sa-i dau sa pape si dupa asta imi fac de cap.
Asa ca Gripo, RO-ANA, beau cafeaua cu voi imaginar!

Hahaha parca ma vad pe mine...de dimineata de cand m-am trezit ma gandeam ca cafeaua asta ar mea ar merge si o tigara...
Deci apar si eu la cafelutza..tigarele....vremuri tinere
Oare mai sunt mamici fumatoare pe forum care sa ne acompanieze..AA buna dimineata...

Eu am avut o seara nebuna....si dimineata este la fel..am creierii pusi pe pioneze...nu mai suport...imi tauie urechile de la cat a urlat Seby.Asera nu am putut sa il linistesc...a plans de la ora 19 pana la 23...dimineata a luat-o de la capat...acum am reusit sa il adorm...cica...dar presimt ca asta va fi somn de infrumusetare...de 15-20 min..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adriana mica

Buna dimineata,

Ieri nu am reusit insa sa facem kk nici macar cu supozitor. Azi dimineata am inceput insa in forta cu ceai de musetel(s-a strambat el l-a inceput, dar pana l-a urma l-a acceptat), si a funcionat. Cand era mai mic, dupa cate o cura cu ceai de musetel trecea in extrema cealalta si facea kk moale

Iar vin eu sa panichez lumea. Am ca nu e indicat sa se dea ceai de musetel la bebi...ca e toxic! Probabil e la fel cum e si cu mierea...Exista posibilitatea ca bebe sa pateasca nu stiu ce... Dar si sa nu!

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

bubulinei noastre, pe o suprafata cat o moneda de 5000 lei i s-a uscat pielea capului spre crestet asa...si parca sunt niste cojite cand o pieptan. Nu e de la neclatit bine...de vreo sapt am vazut...am dat cu ulei de masline, si vit A si E dar vad ca tot mai e un pic. Bebeiilor vostrii li s-a uscat asa scalpul? Cu ce ati remediat.

Noi avem probleme cu asta, ulei de masline fiert si pieptanat cu pieptanasul si peria pt. bebei, trece temporar dar reapare daca nu mai dau cu ulei.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac
Noi avem probleme cu asta, ulei de masline fiert si pieptanat cu pieptanasul si peria pt. bebei, trece temporar dar reapare daca nu mai dau cu ulei.

Mai bine nu-l mai da cu nimic, daca tot ala e efectul Eu asa fac si e bine...adica chiar mai bine....Cu timpul trece.

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by laliq

Chiar vroiam sa va intreb, daca v-ati confruntat cu asa ceva cum ati scapat? Eu il spal pe Matei de fiecare data cand face kk (si face de vreo 5-6 ori/zi )si-l dau cu Bepanthen dar vad ca nu trece iritatia. Aseara a venit socrela cu pudra Sapromed si a zis ca ea cu asta il facea pe Mihnea acum 30 de ani si trecea in doua zile. Sa vedem ce efect o avea si la puiul meu... Oricum, daca stiti careva un remediu eficient, pls ziceti-mi-l si mie.

La noi a trecut cu Neopreol.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Laliq, eu am avut problema asta la Ana si am rezolvat-o dand-o de fiecare data cand ii schimbam pampersul cu Vitamina A uleioasa - se ia de la farmacie si e convenabila ca pret. Dar sa stii ca pe Ana am tot dat-o pana la 2 ani cand a renuntat la pampersul de peste zi.
Maruca n-are nici o problema. Depinde de piele, de organism...

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

buna dimineatza!
raspund repede acum ca bebe ma solicita!

referitor la cele spuse de cucuoancea legat de emisiunea aceea! se pare ca atatea tari atatea opinii! legat de proprietatiile laptelui, raspunsul pediatrei a fost ca intradevar se modifica daca nu este consumat in urmatoarea jumatate de ora de cand a fost pompat sau de cand a fost incalzit daca a fost tinut in frigider!
carla2005, tot 24 de picaturi pe zi ne-a recomandat si noua pt colici, dar impartite in 3 reprize! cate 8 picaturi puse in biberon la fiecare 8 ore!

o zi faina,

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna dimineata si de la noi!

LA MULTI ANI PENTRU LISA-MARIA SI ADRIAN!

Try ma bucur tare mult pentru Adrian.Am vazut pozele cu puiutii tai.M-au impresionat de-a dreptul!Alex s-a facut baiat mare si este fff frumos, o sa franga multe inimi ca pe mine m-a cucerit deja!Adrian este un adevarat luptator!Sper din suflet sa mai intri si pe la noi sa ne mai spui despre puii tai!

Amarantina cred ca ne-ai facut curioase pe toate cum arati, hai pune niste poze sa te vedem si pe tine, ca Irena este o dulcica!
MamiLili si pe tine vreau sa te vad!

Cucuoancea am ramas fara cuvinte cand am citit ce ai scris despre laptele de mama! Eu una nu cred ca este adevarat, nicaieri nu am citit si auzit asa ceva, vreau dovezi

Pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput