FIV 91
Raspunsuri - Pagina 23
miki-miki spune:
Cami te felicit si aici, mamicutzo! Ai grija de samburel/ samburei . Multumesc pt raza mea de soare .
Miki
flori76 spune:
FELICITARI CAMI!!!!!!!!
Doamne,ce ma bucur!!!Iti doresc din toata inima sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!!Ce cadou frumos v-a oferit Doamne-Doamne de ziua voastra!!
Lachi,Liana si toate fetele care faceti fiv acum,va doresc sa-i calcati pe urme lui Cami!
Flori
Noi
crinuta71 spune:
Cami FELICITARI!. ti-am spus ca de data aceasta va fi asa cum trebuie. Sarcina usoara!
Flori nu te-am mai vazut de mult, ce mai faci, cum mai esti?
poze
flori76 spune:
Crinuta.Sunt bine,in general...Tot urmaresc subiectul asta(chiar daca nu prea scriu,sunt cu ochii pe fete) si incerc sa-mi fac curaj sa incep si eu FIV-ul.De fiecare data cand vad cate o reusita...sunt tare bucuroasa si-mi zic ca se poate...
Tu?cum esti?ce-ai hotarat?mai incerci?
Flori
Noi
MRL spune:
Cami FELICITARI! sa fiti sanatosi si norocosi! Ce mult ma bucur cand aud de reusite. Asa mai capatam si noi curaj pentru noua incercare. Din cate am inteles tu ai folosit dupa ET Gravibinonul? Stiu ca la noi in tara nu se mai foloseste progesteronul injectabil, dar avem acest Gravibinon ca inlocuitor. cate injectii ai facut si in care zile dupa ET? ma gandesc sa folosesc si eu la noua incercare. Te pup dulce si inca o data FELICITARI.
pentru fetele care sunt in focuri va tin pumnii sa o urmati pe Cami cat mai repede.
Va pup dulce pe toate
Delia21 spune:
FELICITARI scumpa noastra Cami!!!Deci,fara efort ,stai cumintica,ia vitaminele!Pupam burticul gravidos!Sarcina usoara pana la capat si prunc sanatos si norocos!!!
Victoria,hai scumpa incearca din nou in ianuarie si o sa vezi ca vom fi mamici de sept-oct 2007
crinuta71 spune:
Flori ma bucur ca esti bine, chiar ma intrebam daca ai facut sau nu FIV. Eu as vrea sa mai incerc prin primavara inca un FIV (tot la Szeged). Tu te-ai gandit unde il vei face?
poze
venera_h spune:
Salutare, dargelor, fiv-oaselor
Dupa 3 zile de la oprirea Utrogestanului mi-a venit ciclul si acum o sa merg la eco prin ziua 11 si sper sa imi dea voie doct sa incerc iar fiv cat mai repede!!!! A doua oara se repeta analizele, nu?? Si e nevoie de un nou dosar?
betty, eu faceam diphereline la 11.30 si menogon la 8 seara. Am intrebat si eu doct daca trebuie sa fie la o anumita distanta si m-a zis ca e ft bine asa cum planuisem eu sa fac.
Andrada.P, eu m-am lasat de fumat inainte sa incep tratamentul, motivatia a fost ft puternica si nu am avut nicio problema, nici nervi, nici nu m-am ingrasat. De fapt este eronat sa crezi ca daca te lasi te ingrasi, ti se face pofta de mancare, dar daca nu faci excese nu te ingrasi.
ZisaCami, FELICITARI!!!! Doamne-ajuta sa fie totul bine! Cred ca esti in al noualea cer!!