FIV 91
Raspunsuri - Pagina 24
Sorina7 spune:
Cami, multe si sincere felicitari ! ma bucur foarte mult pentru tine, de abia asteptam sa aud vestea asta buna ! iti doresc o sarcina usoara si bebe/bebei sanatosi !!!
bafta tuturor !!!
flori76 spune:
quote:
Originally posted by crinuta71
Flori ma bucur ca esti bine, chiar ma intrebam daca ai facut sau nu FIV. Eu as vrea sa mai incerc prin primavara inca un FIV (tot la Szeged). Tu te-ai gandit unde il vei face?
poze
Crinuta ,ma bucur din tot sufletul ca vrei sa incerci din nou!sper din toata inima ca de data asta sa fie cu noroc!
Eu cred ca tot in primavara il voi face,de fapt in ianuarie vrem sa ne ducem sa facem analizele si tot ce trebuie facut inainte de fiv si sa vedem apoi cand ne programeaza.Aici o sa-l fac!in primul rand pentru ca am incredere in sistemul medical de aici si in al doilea rand pentru ca nu cred ca mai avem rabdare sa stam pana ajungem acasa....
Pupici si bafta tuturor fetelor!!
Flori
Noi
Avalon spune:
Fetelor, va rog frumos, am nevoie de ajutorul vostru... ma confrunt cu o mare dereglare dupa FIV, mai precis am facut punctia pe 2 octombrie, mi-a venit ciclul normal pe 18 octombrie si de atunci nimic... sunt ziua 41 si nici un semn! Sunt cam disperata, eu aveam ciclul regulat 28 zile ianinte de asta, testele sunt negative... si eu n-am nicun semn ca ar veni veacul asta... S-a mai confruntat cineva cu o asa dereglare dupa FIV?
crinuta71 spune:
Flori iti doresc bafta si sa fie asa cum vrei si tu!
Avalon eu am patit asa dupa FIV-ul de anul trecut (mi-a venit menstruatia la 49 sau 50 de zile in primul ciclu "natural" dupa FIV). Anul acesta inca nu stiu ce va fi.
poze
Pis spune:
Cami scriu si aici, felicitari, felicitari, felicitari pentru noul statut de graviduta... Sa ai grija de tine si de bebic...cand iti mai revii putin ...intra si mai povesteste-ne...
Pis
Liana30 spune:
CamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiFelicitariiiiiiiiii
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
FELICITADOS CAMICITA!!!
Asteptam si BetaHCG-ul de maine de la Giulesti, ca sigur cum deschide la injectari, cum esti acolo la semnat condicutza!
betty78 spune:
Cami FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ma bucur din tot sufletul si iti doresc o viata fericita
Venera merci pentru informatie. Si eu o sa fac injectia (Menogonul) in jur de 8. Chiar acum plec la clinica. Sper sa nu doara foarte tare. Nu mai suport Dipherelin-ul, parca fiecare injectie doare si mai tare.
Kitta vezi ca ti-am scris care este tratametul mai devreme.
pupici la toate fetele
betty78
dj_mama spune:
Cami, te-au ocrotit Dumnezeu si Sfintii pentru ca i-ai rugat si poate ca ai si promis ceva poate... Sa fii ocrotita in continuare si sa multumesti frumos .
Grozav optimismul tau. Bravo!
Sper sa-ti mai creasca progesteronul.