FIV 91

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by zisaCami

Ziua 11 de la ET:
Beta HCG = 46,82 mUI/ml

FELICITARI CAMI!!!!!!!!!!! Nu am mai scris de ceva timp, dar stau cu ochii pe voi si ma bucura toate succesele!!! Cami, sarcina usoara si bebe/i sanatos/i.Imi fac curaj si imi trag sufletul, poate din ianuarie incerc iar...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Alexi22 / ne intalnim la cabinet maine sa ne impartim parerile si sa ne ridicam moralul, cred ca vom face punctia si ET in aceasi zi .Si eu abia mai suport atatea intzepaturi in burtica , dar n/avem ce face....
Sheri / o sa incerc asa cum mi/ai scris.Multam fain de sfaturi.
Cami / felicitari sa ai o sarcina usoara.

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari, Cami!
Ma bucur din suflet! Sa ai o sarcina usoara si un bebeu sanatos si norocos!
Cu estradiolul sa nu-ti faci probleme. Si eu l-am avut la toate 4 analizele sub limita normala. Am intrebat o gramada de lume, inclusiv doctori ce inseamna si nimeni nu a stiut sa-mi spuna exact, doar ca nu e important. Importante sunt progesteronul si beta HCG.

Inca o data felicitari si ai grija de VOI!

poze

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Cami FELICITAAAARI!!!!!! Ma bucur enorm pentru tine! Sa dea DD sa ai o sarcina si o nastere usoara si sa ne tragi si pe noi dupa tine, neaparat. Ai vazut ce spune Andicu ca e plictiseala de unul singur la Odisee

Pussi merci de sfaturi si felicitari ca ai reusit sa te lasi! Eu am sa incerc totusi in continuare pentru ca asa imi spun constiinta si sotul!

Saftoiu Gina

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

CAMI FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!ma bucur nespus de mult sa ai o sarcina fara probleme si un sausanatos/i:

haideti fetele cine urmeaza???mai e cineva in afara de ILIUTA cu testul sapt asta???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Cami primeste si din partea mea felicitarile si urarile de bine!Ma bucur nespus pt. voi, iar reusita ta imi da incredere sa o iau si eu de la capat. Pana la urma trebuie sa reusim cu toatele pt. ca DD stie sigur cat ne dorim!Doamne -ajuta in continuare sa fie totul bine!
Fetelor multi pupici si sa o tine-ti in vesti bune ca cea a lui Cami toate!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

CAMI am venit acasa si cum am sosit nu am facut absolut nimic m-am uitat sa iti vad rezultatul,FELICITARIIIIIIII
Ma bucur pt fiecare reusita a voastra fetelor,mi-au dat lacrimile
Va tin pumni la toate si mai vreau sa vad teste pozitive,daca ar vrea DD sa aveti parte numai de rezultate pozitive fetele mele dragi.Am vazut ca ati trecut cu toate la acest capitol,la anul va urmez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Cami, felicitari si sarcina usoara! Super valoarea pt. ziua 11. Ai motive sa sarbatoresti azi

gabi

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Nici ca se putea o incununare mai frumoasa a aniversarii voastre, Cami, FELICITARI din toata inima !!! Doamne, ce bine e cand mai primesti si vesti bune, parca vezi viata altfel...

Fetele, eu am repetat estradiolul in z.9 de stimulare si a iesit 1332 pg/ml, fata de 762 pg/ml in z.7, cred ca a crescut cam putin, nu ? Acuma asta e...voi vedea la punctie cum au evoluat cei 9 foliculi pe care ii aveam. Cred ca nu prea sunt buna de ouat,, mai ales ca vad ca sunt fete care au si cate 20 de foliculi, eu nici in visele mele cele mai frumoase n-as spera la asa ceva.
Eu am terminat stimularea (am facut 11 zile in total) si miercuri ma tin de manuta cu Sheri, eu la punctie, ea la ET.

Va pe toate si va tin pumnii, indiferent de stadiul FIV in care va aflati !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Rami nu fi necajita, importanta este calitatea nu cantitatea...eu ce folos ca la punctie am avut 16 din care 13 sau fecundat, iar din ei 4 sau dezvoltat normal si m-am ales cu nimic!Crezi in sansa ta si cu DD inainte!

Anto

Mergi la inceput