FIV 91
Raspunsuri - Pagina 21
Andrada.P spune:
Cami la multi ani si multa, multa bafta azi!!
Fetelor care sunteti in tratament, mai fumati? Eu imi propusesem sa ma las cand incep tratamentul dar m-am gandit eu ca in timpul inhibarii nu are rost . Acum, de cand am inceput stimularea, adica de sambata, am zis ca ar cam trebui si de atunci n-am mai fumat. Problema e ca sunt destul de stresata si asa imi vine o pofta, cam ca pofta lu' Sheri si Lachi de ananasi... Aniast, Sheri, Lachi, voi cum stati cu fumatul?
toate FIV-oasele!
Andrada
zisaCami spune:
Ziua 11 de la ET:
Beta HCG = 46,82 mUI/ml
Progesteron = 16,04 ng/ml ( interval de referinta 10,25 - 44 ng / ml )
Estradiol = 191 pg/ml ( interval de referinta 215 - 4300 pg/ml ) - estradiolul ma ingrijoreaza - e un pic sub limita.
Revin imediat ce-mi revin!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Avalon spune:
FELICITARI Cami!
O veste superba, mi-ai inseninat ziua! Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun, draga mea si sa fie bine prins bebeul acolo, sa stea 9 luni in burtica si sa-l aduci pe lume sanatos si norocos! Sau poate afli ca sunt , nu ar fi frumos? Nu ar fi exclus, imi aduc aminte de Veronici avea o valoare apropiata de a ta in ziua 11!
Am devenit si eu mai increzatoare acum, ca eram pe fundul prapastiei... poate ca voi incerca din nou...
saftoiu_gina spune:
FELICITARI CAMI Doamne ajuta in continuare .
Lachi ce productie frumoasa ai ,imi doresc sa le urmezi pe Andicu si Cami .Bafta in continuare .
Liana Bafta si tie la injectii .Parca le-ai inceput nu?
Daca mai e cineva in plin tratament ,Andrada parca va urez la toate multa bafta .
GINA 37 ANA
iliuta spune:
CAMI, O VESTE SUPER BUNA SI E SI PRIMA ZI DIN SAPTAMANA. FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
SPER CA VINERI SA POT VENI SI EU CU ACEEASI VESTE....
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
adypuiut spune:
Monica:Imi pare bine ca mai aud si eu pe cineva care are incredere in Cluj.Sper sa fie bine si sa ne bucuram ca vom fi mamici europene.Iti tin pumnii ca anul viitor sa ai un scorpion micut si dragalas.Adypuiut
steliana04 spune:
FELICITARI Cami !!! Eram sigura, dar absolut sigura ca vei reusi. Trage-ne si pe noi dupa tine, vad ca daca esti increzator in reusita, visul se indeplineste.
Numai bine si un bebic duuuuuuulce si sanatos .
valentinag spune:
Felicitari Cami!O sarcina cat mai usoara si un bb sanatos!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
pussi spune:
ZisaCami FELICITARI !!!! si aici
Andrada P. eu m-am lasat cu 1 saptamana inainte sa incep AC... asa mi-a zis dr.. si apoi au tot insistat cei din jurul meu...acum am 5 saptamani fara tigari. In cazul tau eu zic, poate gresesc, sa nu te chinui acum.. cand oricum esti stresata ... nu ai nevoie de un stres suplimentar...le reduci si cat ai testul pozitiv iti iei ADIO de tigari!!! La mine a fost crunt primele 2 saptamani... eram nervoasa..agitata.. nu-mi gaseam locul.. si plangeam din orice. In sapt. 3 m-am calmat ... tot atunci am descoperit ca aveam 5 kg in plus. La 5 saptamani pot sa spun ca nu mai am chef deloc de tigara... pot sa fumeze cate persoane vor in jurul meu... am 4 kg in plus si imi vin lacrimile in ochi la fel ...din orice motiv(inainte nu plangeam deloc). Eu v-am spuns experienta mea... pt . BB sanatos...
PUSSI
andicu spune:
Cami, FELICITAAAAARI !!! Vai ce ma bucur! ma bucur asa de tare ca m-a luat plansul! Cami cea , iarta o alta gravidutza emotiva ( deh, hormonii), ca plange de bucurie pt tine! sa dea Dumnezeu sa te ajute cum a facut-o si acum! sa fie totul bine, bebe sanatos si sarcina usoara si la termen! astept sa-ti revii si-ti tin locul la "Mamici de iulie-august 2007" cum am promis!
Lachi,Iliuta si Kla, sa stiti ca si pt voi am pastrat locuri calde!
Fetelor, va astept pe toate sa va mutati la Odisee, ca ma simt cam singura pe-acolo!
Andreea 7+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!