FIV 91

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cami, ma gandesc la tine si daca maine este ziua cea mare atunci sa stii ca sunt cu pumnii stransi pentru tine, sa vii cu vestea aceea minunata!

Sheritra, bafta mare si tie, sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

CAMI iti doresc din suflet o casnicie indelungata si plina de fericire,de sanatate,o casnicie in care sa se implineasca rodul dragostei voastre...iti doresc din suflet ca dupa 9 luni,sa-ti stringi in brate puiutul mult asteptat;Doamne Ajuta!!!
SHERITA care-i faza cu pielea de curcan???ii ceva pont nou???
tuturor fetelor un pupic din partea mea....
vad ca ii plin de migrene pe aici,ma doare si pe mine capul de-mi vine sa-l schimb cu un altul...chiar daca nu sint la stimulare,sint in a11-a zi de CM si nu mai rezist,deja ma calca pe nervi...azi medicul care imi va face fiv,a fost invitat la tv intr-o emisiune despre copii,si parca m-am mai linistit sufleteste vazind cite rate de reusite are...si am simtit prima data ca sint pe drumul cel bun...dar numai D-zeu va decide daca imi va da un bebe sau nu...si pentru ca ieri a fost sarbatoarea Sfintului Stelian,imi doresc ca sa-si plece atentia si la noi toate care ne dorim atit de mult un copilas,si sa duca rugile noastre in ceruri sa fie auzite si indeplinite,iar celor care asteapta sa aduca pe lume copilasi,sa le protejeze puiutii din burtica,sa vina pe lumea aceasta binecuvintati,la fel cum ma rog sa binecuvinteze si toti copiii din aceasta lume...Doamne Ajuta!!!
va imbratisez pe toate fara exceptie si sa auzim numai de lucruri bune

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Zouzou, pielita de curcan reprezinta ce-a mai ramas din tot curcanul ! Se recomanda mancare proteica in faza luteala pt embrionasi, cu cat consumi mai multe proteine cu atat sansele cresc. Dar nu cele saturate si f grase, gen unt, smantana, mezel, sunca, chiar carne de porc (este toxica pt organism). Carnita cea mai puternic proteica (si cu toxicitate redusa) este curcanul. Apoi pui, peste si proteine de origine animala. Eu asta am gasit comun la cele mai multe clinici.
Si fasole pastai, ciuperci, multe nuci si seminte.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

ZisaCami te asteptam cu vesti !
Ma rog pentru tine si iti spun multa, multa bafta!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Betty78te voi urma in curand, dar o sa ma mai chinui o luna cu AC. Tu cand ai inceput Dephereline ai intrerupt AC? Cate zile de Diphereline ti-a dat si cam acte zile de Menogon ai pana la ET?
Sa fie cu noroc, lasa ca o sa treaca si starile astea!
Eu sper totusi ca fiind in vacanta de iarna vreo 2 saptamani sa pot sa le duc mai usor si mai ales cand o veni faza cu dormitul sa nu trebuiasca sa ma mai scol din pat.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Cami multi..multi ani feiciti impreuna!!!
pentru azi tin pumnii stransii..stransiii!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

cami, multi, multi ani fericiti sa aveti.
Te-ai hotarat pentru ziua de azi sa faci testul? Iti doresc o valoare super pozitiva ca sa fie cel mai frumos cadou pentru voi, astazi.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Kitta scumpo am inceput AC in 14 nov si pe 19 nov am inceput Dipherelin-ul. Pe 20 nov am intrerupt AC si o sa continui cu Diphereline pana pe 7 dec. Azi incep Menogon pe care il fac tot pana pe 7 dec cate 3 fiole in primele 2 zile si apoi cate 2 pana la analize si vedem daca crestem sau scadem Doza. Apoi pregnyl pe 8 sau 9 dec, punctie pe 10 sau 11 dec, ET pe 12 sau 13 dec. Deci cam asta e tratamentul.
pupici

betty78

Mergi la inceput

Ady, imi pare rau ca trebuie sa faci FIV ca sa poti avea copilasi.
Si eu am optat tot pentru Cluj. Am facut in dec 2005 dar m-am oprit inainte de punctie. Am reluat totul in iunie 2006 dar din pacate fara rezultatul dorit. O iau de la inceput dupa ce intram in UE. Nu ca ar avea vreo legatura dar asa imi place mie sa zic.

Monica

Mergi la inceput

lachi, te inteleg foarte bine ca te-ai saturat de facut injectii. Spre sfarsit nu mai aveam de loc rabdare sa mi le fac parca fiecare loc din jurul buricului ma durea.
La mine se nimerea cateodata ca eram la carciuma cu fetele si la ora fixa ma bagam in masina si faceam dipherelinul. Apoi bagam cate un pahar de vin rosu si eram foarte bine.
Mult succes!

Monica

Mergi la inceput