FIV 91

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cami Iti doresc La multi ani! si casnicie fericita in continuare. Si iti mai doresc sa primiti cadoul pe care il doriti atat.
Cristinici ti-am trimis e-mail. Sper ca l-ai primit.

pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Crinuta, Cristinici, Sheri multumesc mult!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Am gresit la endo / am 8,7.
Sheritra , as manca eu albus dar mi/e greatza si cateodata fac alergie la ou.Am sa mananc ou fiert putin ,banuiesc ca e OK si asa.
Alexi22 / eu eram la ora 8 acolo si pe la 8.45 am plecat. Sunt matinala ca merg cu verisoara mea cu masina ca stau la periferie de TM .Marti daca vii pe la 8 sigur ne intalnim .Esti solo si tu sau cu husbandul ?
I/am dat comanda sotzului sa/mi aduca cativa ananasi .Sper sa functioneze,ca as manca si pietre

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Crinuta am primit e-mailul, merci mult
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Kitta scumpo nici eu nu am luat AC in viata mea si am avut ca si tine dureri de cap, ameteli etc. Acum de cand am inceput Dipherelin ma culc cu durere de cap si ma scol cu dorere de cap. Doctorul mi-a spus ca este normal si ca nu am de ce sa ma ingrijorez. De maine incep Menogonul cate 3 fiole pe zi/ in primele 2 zile apoi cate 2/zi. Sper sa nu se amplifice durerile de cap. Aseara am avut niste bufeuri de am zis ca mor. Ba nu mai puteam de caldura ba aveam frisoane, parce eram bolnava. Mi-am pus termometru si bineinteles ca aveam 36.8. Imi vine sa imi i-au campii.
Sherita multumesc mult. Intradevar daca ma ajuta DD o sa fac punctia la data aniversarii casniciei 11 dec si o sa aflu rezultatul fie de Craciun fie de ziua sotului meu, adica 26 dec. Sper sa fie bine. Nu cred ca as putea accepta un esec.
ZisaCami: sa fie cu noroc. Si asteptam un bebe

Fetelor sa auzim cat mai multe vesti bune si cat mai multe II.
Pupici la toate fetele.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

GALUSCUTA-am sa vin marti la ora 8 sa fiu acolo si sper sa ne intalnim .Cateodata vin cu sotul cateodata singura in prima zi am venit cu el poate iti amintesti era imbracat la costum pt ca trebuia sa mearga la servici.Si eu sunt tot din TM.
Era sa uit Felicitari pt asa recolte!Sper sa fie bine si sa fie cu ochisori.

Mergi la inceput

Fetelor revin cu o intrebare:
De maine incep Menogonul si as vrea sa stiu cam la cate ore diferenta este bine sa il fac fata de Diphereline? Fac Diphereline-ul la ora 11 dimineata.
Multumesc frumos

PS: Cami: iti doresc o aniversare cat mai frumoasa. Sa ai parte de o casnicie indelungata, fericita si plina de impliniri.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Cami,iti urez si eu din tot sufletul la multi ani fericiti,cu multe bucurii si sa dea Domnul ca peste 9 luni sa-ti tii puiul/puisorii in brate!
Bafta tuturor fetelor care-s in focuri!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Betty, si eu am reactionat la fel la dipherelin, dureri si junghiuri de cap la greu de ma sculau noaptea din somn, nu vreau sa ma gandesc ca la fel va fi si la menopauza! Dar dupa ce am inceput menogonul au trecut a fost cea mai buna perioada, dormi si te relaxezi la greu.
Menogonul se face in a doua parte a zilei fata de diphe, deci seara in cazul tau. Alege o ora pe care o poti respecata zilnic.
Galuscuto, albusul il poti amesteca cu lapte caldut si nu-l simti daca in prealabil l-ai batut cu telul sau mixerul.

Sheritra

Mergi la inceput

Sherita scumpo, multumesc mult. O sa le fac seara in jur de ora 19:00. Dar o sa apara alte dureri si anume alea de ovare. Sper totusi sa dorm ca acum am insomnii.

betty78

Mergi la inceput