Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna seara, fetele !

Graviduta, bun-venit printre noi si sarcina usoara si bb sanatos iti doresc !
Mirunica - multumesc frumos pentru cuvintele frumoase, sunt bine, m-am linistit si sper sa ma reapuc cat mai curand de...prestat. Chiar daca crezi ca esti dereglata si ai avut ovulatie tarzie, iti tin pumnii sa ne dai o veste buna cat de curand...poate spargi ghinioanele astea ! Tare mult mi-as dori sa ne faci o surpriza frumoasa si sa dai cu tifla tuturor diagnosticelor pesimiste date de medici. Cum merg tratamentele naturiste ? Ce ai mai incercat cu sotul tau ?
Inca o data iti tin pumnii si iti urez sa iti ajute Dumnezeu sa ai un bb, cat mai curand !

Va pup pe toate, toate si va urez o seara linistita !
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna seara,fete dragi!
Laurici drag,nu se poate....Nu trebuia sa fie ingaduit sa ti se intimple asa ceva!Offffffff,la ce trebuie sa te astepti in viata asta!Trebuie sa lupti pentru visul tau si-al iubitului tau sot!
Eu ce sa fac?Nu mai fac nimic,am preferat sa tac 2 zile,zic eu ca mi-a fost mai bine.Nici n-am mai deschis DC-ul.Dar nu mai vb.despre asta.M-am simtit ,,pusa la zid'',indirect.Dar,a trecut..
In alta ordine de idei,astept.Ce?Nici eu nu mai stiu!
Sunt z 21,nimic deosebit.
Ioana,de ce iubita sa fiu suparata pe tine?
Am fost si inca mai sunt,PE MINE!
Dar o sa-mi dau o pedeapsa si-o sa ma iert!
doamne,nu pot sa cred ce bine-ti merge tratamentul.Crede-ma nimic,nimic n-am simtit cit l-am luat!Bravo!
Cum iti este fara?Naspa,nu?
Felicia,offfff,fata sensibila si inimoasa ce esti!Pai ,Gabi n-a stat la ,,marcaj''?
Lasa-i sa treaca cu armate cu tot si in ajun de o sa ai cel mai frumos cadou sub brad,pardon,in burtika.
Trece-ma si pe mine cu:cicluri anovulatorii,2 stimulari,1 fara rezultat(ovulatie),urmeaza laparo in 20 decembrie,sotul fara investigatii,urmeaza spermo in decembrie!
Amely,sa fii o soacra buna,da?Sa nu-ti ,,terorizezi'' nora....C-asa sunt mamele de baietei!
O seara placuta si linistita va doresc!
Ma retrag putin ca am niste musafiri si nu pot sa-i supun la supliciul de-a scrie eu pe forum!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Felicicutz scump,mai scrie ca am si treij'de ani(30)si 2 sarcini intrerupte la cerere!

Teodora

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Buna dimineata si-o zi cit mai fructuoasa va doresc!

Cite-unsi cite-o pentru fiecare fata draga mie!

Haideti sa nu ne mai lasam prada deziluziilor,sa ne unim fortele si sa luptam impotriva armatelor rosii,a asistentelor insensibile si indiferente,chiar si impotriva propriei noastre vointe cind ne trece prin cap sa abandonamsi sa iesim invingatoare TOATE,adika sa devenim!!!!
V-as mai scrie,dar sunt cam presata de timp si promit c-o sa revin cit de repede voi putea!
Va imbratisez cu drag ,fara nici o exceptie,
Teo

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Am devenit si eu mai optimista........ieri a refacut sotul spermograma la dr. Matei si au iesit 19 mil/ ml, iar a+b = 73% .....cica = normospermie!!!!! Stiu ca e loc de mai bine dar sunt progrese.......
Cred ca nu voi scapa de a 2-a laparoscopie........T. banuieste un hidrosalpinx......de care trebuie sa scap inaintea unei eventuale sarcini..... Am facut planuri cu sotul: facem tratamentul lui Andritoiu, laparoscopie si dupa - cateva inseminari si poate chiar FIV. Vedeti ce planuri clare avem???? Doamne Ajuta sa reusim!
Mi-a spus d-na Matei ca T. s-a apucat deja de FIV...... Sa-l tina puterile ca de paciente.....
Laura: Imi pare atat de rau.....Nu-mi gasesc cuvintele.....Dar DD va avea grija de tine si-ti va da putere!
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Teodora: Ma bag si eu .....impotriva armatei rosii!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tutunici!
Gripa mea frumoasa inca nu m-a parasit asa ca mai "zac" si azi cu medicamente, ceaiuri si fructe... macar nu ma mai gandesc atat la saptamana viitoare cand ma voi duce la "gaurele"....
Kristind este acum la Elias pt analize,luni va face laparo, nu stiu daca pana luni ii mai da drumul acasa sau ramane in spital pana la operatie asa ca haideti sa ii fim alaturi:
Bafta Kristind, sa vii cu vesti bune!!!!

toate fetele si va doresc o zi frumoasa!

Kora

Mergi la inceput

Kristind,bafta multa,multa!
Sa fie bine si sa repare d-l dr.tot ce gaseste pe-acolo!!
Hai Kristind,fii puternica!!!!

Teodora

Mergi la inceput

Maria08,ooooooooooooo,ce vesti minunate ai!!!
Super spermograma!!!!Parca a-ti avut tratament,Tribullus,nu?
Pai intr-o luna vad c-a dat rezultate frumoase!
Tin pumnii sa iasa ceva ,stii tu ce!!!!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata si din partea mea la toate tutunicile!

intru si eu repede sa va vad si fug ca am de lucru

Kora, -o pe Kristind, din partea noastra, dar si un pentru tine!

Mihailescu Teodora, ma alatur si eu luptei de clasa

maria08, pentru domnii . Un sfat: PUNE-I la TREABA acum ca AI CU CE! Sanatate multa si sa dea Dumnezeu ca toate tratamentele pe care vreti sa le faceti, sa aiba si rezultatele dorite!

toate fetele si o zi frumoasa, frumoasa va doresc!

iyoana

Mergi la inceput