Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Teodora, hai ca ai fost simpatica rau la faza cu soacra! Sincer, n-as putea sa fiu o soacra rea nici daca as vrea! Dar mai asa muuuult pana atunci...hmmm...

Va pupic cu drag pe TOATE si va tin pumnii!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Netza fetelor dragi,
si puneti-ma si pe mine pe lista luptatoarelor importiva rushilor!.
Kristind, bafta, suntem cu tine si iti tinem pumnii!
Teo, nu te mai necaji singurica, oricine greseste din cand in cand si la cat de draga ne esti nu se poate nimeni supara pe tine.
Kora, , dau la raceala!
Felicia, , poti sa mai adaugi pe listuta la mine: sot normospermie, 1 stimulare cu 1 IA, urmeaza laparoscopie in februarie. Saru'mana.
maria08, planul tau suna destul de bine si pari foarte hotarata. Bravo, asa imi place! Doar ce e cu tratamentul asta al lui Andritoiu? Imi povesteste si mie cineva, va rog?
Faptul ca T s-a apucat de FIV este extraordinara! Mie cel putin, imi da incredere si speranta. Din cauza asta, uite T un si de la mine . Si haideti fetelor sa ii facem galerie:
Pe lista potentialelor gravidute cum stam? Cine e urmatoarea? Zenobia, ce faci? In ce zi esti?
Copilut, nu ne mai povestesti nimic?

Eu mi-am revenit din dezamagirea zilei 1 si ma bate gandul ca totusi sa merg mai departe la monitorizari pana in februarie. Cat despre laparo, la cat de frica imi era inainte doar cand pronuntam cuvantul, acum doresc sa treaca timpul cat mai repede pana in februarie, sa aflu si eu ce problema am, pentru ca mie nu mi-a iesit absolut nimic la nici o analiza si nici o monitorizare, nici macar un chistulet.

dulce toate fetele, fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ma alatur si eu intrebarii lui Diddy: ce e cu tratamentul asta al dr Andritoiu??????

multumim de raspunsuri!

Eu am o durere de ovar drept de vreo saptamana, nu prea puternica dar persistenta...ce-o fi?

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fete

mai eu sunt super emotionata, la mamicile de ianuarie-februarie, unde sunt si eu, s-au nascut primele mogaldete, gemenele. sunt prematuri si implicit cam micutze, dar speram din suflet sa fie bine. asa ca m-a cam luat frica, trebuie neaparat sa termin bagajul de spital, sa-i fac sotului instructiuni...offffff

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Scumpele mele Diddy si Iyoana,
O sa incerc sa va expun asa in mare in ce consta tratamentul lui Andritoiu.
Tot tratamentul are la baza produse apicole:miere,polen,laptisor de matca,propolis si o sumedenie de ceaiuri.Este de fapt APITERAPIE.
Este foarte rigid(ca respectare, ma refer)si din punctul meu de vedere nu lasa loc de nici o inlocuire,abatere etc.
Sunt 2 tipuri de miere:Centaur si Ares,care sunt in combinatie cu tot soiul de plantute si extracte,nu au gustul tipic de miere.Una e fff aromata si usor spicy,cealalta e mai blanda.De asemenea tb.sa iti cumperi tu din comert miere poliflora pt.indulcirea ceaiurilor.
Mai exista o tinctura usor alcoolizata,Prorubid.Dupa parerea mea e tinctura de propolis,nu ca aia de uz extern,e comestibila.
De asemenea tb.consumat si laptisor de matca(drajeuri sau fiole liofilizate),precum si batoane de propolis,bineinteles dupa o schema f bine stabilita.
Se mai impune consumarea de :stafide,macese uscate,fructe de catina uscate,coaja de ou de tara pisata,pulbere de orz verde,cpr.de Ca,Mg,Zn,Se.
Trebuie respectat un regim alimentar destul de sever:nu cafea,doar ceaiurile lui(vreo 20 sortimente)NU bauturi racoritoare,alcoolice,apa plata,minerala .
Se maninca slaninuta de porc,legume fructe,la greu,NU SOIA(papa calciul).
Se fac spalaturi vaginale,bai de sezut si bai in cada cu ceaiuri,miere,laptisor de matca.
Cea mai naspa faza mi s-a parur aia cu reflexoterapia :sa mergi 30#8217; dim si sear ape pietricele de diferite marimi.M-a dat gata.
Iti mai trebuie enorm de multa vointa sit imp liber,pt a urma cu strictete toate indicatiile.
Eu n-am putut decit 2 sapt.
Ce trateaza?
Pai ,multe lucruri:circulatie periferica deficitara,constipatie,trompe infundate,chisturi ovariene,par seboreic,hipocalcemie,anexita,infertilitate secundara.
Mai intrebati la ,,Naturiste si Homeopate'',cum se simt fetele care-l tin.
IoanaTugs i-l urmeaza si are rezultate f bune pina acum.
Va pup,
Teo

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Marina vad ca i-ai gasit si al doilea nume grasunicii tare..Emma, foarte frumos De abia astept sa nasti sa ne povestesti minunea

Maria08 felicitari pentru rezultat, cum a reusit? Bun sfat ai primit aici..pune-i la treaba

Kristind bafta multa, sigur nu te opreste acolo ca nu ai ce face in spital pana luni

Teo sa-ti treaca supararea
Laurici sper ca ti-a mai trecut, stiu ca azi repeti BetaHcg, io ma gandesc la tine sa stii si ne vedem luni seara la cabinet
Mamidevladut, Zenobia tin pumnii sa vedeti liniute dubleeee

Pup toate fetele fara nici o exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mai Teo esti doxa mama......l-ai memorat.....Si mie mi se pare ca iti trebuie timp pentru el, dar ce nu facem noi pentru bb?! Sotul nu a luat Tribullus decat 2 saptamani si a mai luat Maca .
Diddy: sunt hotarata: nu trebuie sa treaca 2007 fara bb!!!! Am prins curaj cand am vazut ca au facut progrese...
Iyoana: normal ca-i pun la treaba....Doar vine concediul de sarbatori!!!
Amely: Cum sa fii tu o soacra rea? Faci parte din generatia ”beton” ! Sarcin ausoara in continuare!
toate Tutunicile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
...tratamentul lui Andritoiu...
...Se maninca slaninuta de porc...la greu...

Wow, pai eu n-am stiut, ca l-as fi facut de mult, tratamentul asta NU GLUMESC, sunt innebunita dupa slaninuta... moaama Teo deja nu mai pot de pofta (si n-are legatura cu burtica, va asigur!)

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

multumesc Alexia. pup fata frumoasa

vai...vorbiti de mancare, hmmmm, bine ca s-a ridicat ceata, cred ca plec la cumparaturi.

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Scumpa Amely,vrei slaninuta?Am una super facuta de tatal meu.Iti dau cu mare drag,e si putin afumata,ca sa te faci mai ,,beton''!!!!!
Maria,l-am aprofundat bine,ca ma tot incurcam in ore si minutele care ca 20' dupa,care cu 5' inaite samd.......
Alexia,am fost mai mult dezamagita decit suparata.Si oricum mi-a trecut!Multumesc pentru pupic!
Marina,offf draga de tine.Au inceput emotiile.Imi inchipui ce e in sufletelul tau si cit esti de nerabdatoare,dar sunt sigura ca micuta Emma,va avea rabdare si-si va lasa mamica sa petreaca cum trebuie de revelion!Pup o fata dulce!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput