Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17
Raspunsuri - Pagina 8
Amely spune:
Teo...nu glumi cu chestii de-astea, ca-mi rupi inima Tu chiar vb serios?
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
15+
mihailescu teodora spune:
Amely,da nu glumesc deloc.Crezi ca sunt crazy,sa fac glume de-astea cu o graviduta?Am vb la modul cel mai serios cu putinta!!!!!!Stabilim cum facem,sa se bucure si papilele tale gustative.....si-ale lu'ala micu....
Te pup,
Teo
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
copilut spune:
Salutare tutunici!
Eu nu prea am mai intrat caci pe langa faptul ca nu prea am avut timp, am avut si o stare destul de proasta (hai sa ii zicem usoara depresie), ca la CM.
Nu prea mai aveam chef de monitorizari si alte cele, dar imi era ca T nu ma va primi la laparo (T a zis 'monitorizari pana la laparo') asa ca de frica am tot insistat de cateva zile cu telefoanele (cand la Ramona cand la T pana am prins-o de abia azi de dimineata pe R) pentru a ma programa din nou la monitorizari .
Asa ca astept ziua de miercuri.
Mai face cineva monitorizari in perioada aceea?
Ieri sotul meu a refacut ecografia (a fost la Costache Adrian). A iesit varicocel gr 1. Trebuie tinut sub observatie.Asa ca acum suntem pregatiti cu toate cele pentru a merge la dr. Soare din nou. Sa vedem ce tratament ne da...
Ioana Ai mai reusit sa ajungi la Soare?
Diddy-sor - Esti o draguta Stii tu de ce.... Ne vedem la monitorizari?
Pup toate fetele.
Diddy spune:
Teo, multumesc mult!
Copilut, pai se poate?Cum asa sa nu mai scrii tu nimic pentru ca esti intr-o pasa proasta? Pai da noi aici pentru ce suntem? Uite si eu acum 4-5 zile am fost intr-o pasa foarte proasta, doar stii ca am bifat prima mea IA nereusita si mi-a si intarziat 2 zile ciclu, iti dai seama ce dezamagire, deja ma vedeam . Si in momentele acelea, deja ma gandeam ca nu mai sunt sanse pentru mine, incepusem sa citesc subiectele de la adoptie, etc. Dar, faci o pauza de cateva zile, nu te mai gandesti la asta, te duci la coafor, faci o manichiura, un masaj, faci ceva cumparaturi la mall si sa vezi cum trece! Hai te rog eu, o sa vezi ca pana la urma reusim. Capul sus!
Cred ca ma voi duce si eu saptamana viitoare la monitorizare. Dar inca nu am sunat-o pe Ramona, poate azi dupamasa. La mine Miercuri este z9, asa ca se potriveste foarte bine. Pe tine la ce ora te-a programat?
claucia spune:
Buna ziua dragele mele.
Mi-am dorit sa scriu si eu un anunt asa de frumos cum am mai citit cu ochii in lacrimi anunturile fetelor, si in sfarsit il pot scrie: SUNT INSARCINATA!!!si foarte foarte fericita!
Imi cer mii de scuze pentru absenta oarescum nemotivata de pe forum, m-am intors si promit sa nu mai plec, ma duc un pic si pe la odisee dar stau aici cu voi pt ca am treaba, de facut galerie pentru fetele in asteptare.
Multumesc pentru grija si mesaje iubitele mele fete, Marinusha, Ioana, Felicia, Amely (felicitari din toata inima pentru baietelul cel nazdravan) Laura V, Laura silk, Alexia (imi pare atat de rau pentru ca nu a fost sa fie iubita mea dar sa stii ca simt eu ca va fi din nou foarte aproape pentru tine), Mamidevladut. Toate fetele mici si mari, noi si mai cu experienta, imi sunteti foarte dragi.
Marinusha si Ioana ma bucur mult ca am putut vorbi si tine legatura oricum.
Felicicuta muta-ma si pe mine de la aspirante la gravidute ca acum am 5+ saptamani si la inceputul saptamanii viitoare vom avea 6 saptamani. Si pe 6 dec cand merg din nou la T vom avea 7 saptamani. Ce bine!Deocamdata mi-a confirmat ecografic si mi-a dat vestitul lui tratament de sustinere, inlusiv pregnyl injectabil la 4 zile - pe care mi-l administrez singura.
Clau
alexia28 spune:
ClauFELICITARI, SARCINA USOARA SI LA TERMEN SI BEBE SANATOS, ma bucur ca ai revenit printre noi, si inca cum...cu ce veste bunaaaa ma bucur tare mult ca ai reusit, o sa ai un bebe asa frumos ca tine
Pup fetele si va doresc un weekend placut
ana_p spune:
Uau, Claucia, ce veste minunata! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri din plin de perioada asta! Cand am intrat ieri pe forum , crede-ma ca m-am gandit la tine ca nu ne-ai mai dat de mult timp vesti si mi-a trecut o clipa prin minte "oare n-o fi insarcinata?" si uite ca asa a fost. Este nemaipomenit, sunt convinsa ca asteptam cu toate asa o veste si uite ca s-a intamplat la tine. Felicitari si sa ai mare grija de tine. Si poate ne mai dai si cateva detalii, cum ai reusit, daca ai mai facut stimulari, monitorizari...(daca tii minte, noi ne-am vazut o data dimineata la Elias)
Multi si molipseste-ne si pe noi
kitty_nic spune:
Felicitari, felicitari, felicitari! Sarcina usoara, sanatate multa tie si lui bb! Ma bucur din tot sufletul si sa-ti dea DD numai bine!
Poate ca o sa ne vedem pe 6 dec la Tutu.
Pupici multi la toate tutunicile.
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
claucia spune:
quote:
Originally posted by ana_p
Uau, Claucia, ce veste minunata! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri din plin de perioada asta! Cand am intrat ieri pe forum , crede-ma ca m-am gandit la tine ca nu ne-ai mai dat de mult timp vesti si mi-a trecut o clipa prin minte "oare n-o fi insarcinata?" si uite ca asa a fost. Este nemaipomenit, sunt convinsa ca asteptam cu toate asa o veste si uite ca s-a intamplat la tine. Felicitari si sa ai mare grija de tine. Si poate ne mai dai si cateva detalii, cum ai reusit, daca ai mai facut stimulari, monitorizari...(daca tii minte, noi ne-am vazut o data dimineata la Elias)
Multi si molipseste-ne si pe noi
Iubita mea, cum te-am uitat pe tine sa te mentionez? Sigur ca tin minte ca ne-am vazut la Elias si citesc si postarile tale mereu.
Eu nu am mai facut stimulare pentru ca se parea ca ovulam normal fara stimulari dar cu monitorizare. Si cum de 6 luni de cand fac monitorizari ovulam numai pe dreapta si nimic, m-a programat T la laparo in februarie pe 7. Si abia asteptam pentru ca sigur descopera ce e pe acolo si dupa aceea eram sigura ca se va intampla minunea.
Si mi-a spus ca daca se intampla ceva pana atunci, cu atat mai bine.
In fine, prima luna in care am ovulat si pe partea stanga natural, la monitorizare am fost, am si ramas graviduta.
Perioada dinainte am luat MACA si acid folic, atat.
Mi-au trebuit 7 luni sa ma reglez dupa AC si sa ovulez natural fara stimulare, of.
Cred ca Dumnezeu a vrut sa avem si noi un bebe pentru ca luna asta chiar am vorbit cu Doamne Doamne si mi-am spus pasul...si mai ales ca si sora mea e graviduta, cu 2 luni inainte asa ca vom fi amandoua cam in aceeasi perioada mamici.
Pupici multi
Clau