Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Felicia, si eu sunt o graviduta tutunica. Ce date trebuie sa va dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Bonitta, draga mea, eu am fost programat la 4.
Cand sa intru si eu, hop iese dl dr din cabinet si zice "La duc la o nastere, revin in...nu stiu cate minute...".Mie mi s-a parut totala afirmatia lui, m-am distrat de minune...
Eu eram cu sotul meu (identificari: amandoi mai micuti, eu cu o hainuta rosie, el cu o hainuta neagra, am stat pe treptele scarii cand il asteptam pe T sa vina de spital....). Ma tot uitam la fete si ma gandeam: oare cate din fetele acestea or fi de pe forum?...
Imi pare nespus de rau pt tine, dar in acelasi timp, dupa cum spunea si ana_p, ai noroc ca te urmareste dr.T.

Laura, imi pare rau inca o data pt tine...fii tare si sa dea Dumnezeu sa iti revii repede! Diddy are dreptate, ai grija de tine si ia niste vitamine, ca sa nu-ti pierzi fortele.

Vali, esti molipsitoare cu optimismul tau Ar trebui sa luam lectii...

Amely, sarcina usoara si asteptam sa ne spui ce este! Apropos, ce-ti doresti sa fie????

si la toate tutunicile!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Draga Iyoana- Eu sunt cea care a venit cu sotul dupa tine, nostima faza cu nasterea, nu? Bine ca nu a durat mult ...
Te
Bun venit printre noi si Gravidutei

Mergi la inceput

Bonitta, gata te-am identificat!

si sanatate multa!

Felicia, vroiam sa-ti multumesc ca m-ai pus si pe mine pe listuta, e prima data cand apar pe lista, si...ma simt si eu bine

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Iyoana, esti o draguta... Cat priveste bebe, nu prea mai conteaza ce vroiam eu () pentru ca Iosup ne-a dat deja vestea ca e baietel. Acum nu imi mai doresc decat sa fie sanatos!

Bonitta, nu dispera, cu tratament sunt convinsa ca o sa se rezolve. Pe partea naturista, uite de ex. pt. fibrom e buna si tinctura din muguri de plop negru, sau de tataneasa... Pentru chisturi sunt f bune carpiconul si extractul din mladite de zmeur. Oricum, ai incredere, ca va fi bine!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!! Va multumesc tuturor pentru incurajari!!!Sper sa fie totul bine!! Felicitari gravidutelor!!!!!!!!!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

bonitta,scumpa,ca din lipsa de timp nu ti-am dat si tie de incurajare,dar ti-l dau acum.si sa vezi ca are efect
felicia,imi pare rau ca e Z1 si la tine,dar trebuie sa ne gandim ca e un nou inceput.
diddy, ma bucur ca ai fost pe aceeasi lungime de unda cu mine si ai intrebat despre trompite.dupa ce am citit, am mai prins curaj, asa ca dl.T nu scapa pana nu ma baga in reparatii capitale
Graviduta, bine ai venit, sarcina usoara si sa ai un bb sanatos
Pup toate tutunicile, hai ca am zis ca ne vedem diseara,dar n-am rezistat

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Graviduta, bine ai venit printre noi!
Sa ne fii cu noroc, sa ne "molipsim" si noi de la tine
Uite acusi venim si noi gramada dupa tine si dupa Amely...
Nu fetelor?

spune-ne mai multe despre tine...ce face bb? cand trebuie sa soseasca?

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Graviduta, bine ai venit! Te-am trecut pe listuta, dar poate ne spui si cate saptamani ai, ca vreau sa va aranjez in ordine!
Iyoana, cu placere!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Draga Laura stii nu prea pot sa gasesc cuvintele potrivite sa ti le spun dar sper ca esti acum si mai bine curaj si ai incredere ca o sa se mai intample dar la momentul potrivit.te pup dulce .te rog sa nu mai fi tristuta.
Raportez si eu z 36 tot dereglata mai sunt dar cred ca am avut o ovulatie tarzie am simtit ca a fost vinerea trecuta asa ca luna asta e ciclul extrem de lung.
Pup toate fetele

Mergi la inceput