Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata tutunarici

Amely felicitari pentru voinicul pe care-l porti cu drag!

Ana si mie mi-a facut placere sa te cunosc, sa vorbim.

Laura pupici multi, sper sa ne aduci o veste buna.

fete de cateva nopti nu prea mai dorm bine, acum cred ca am si racit putin, dar ma tratez eu. azi ma duc la Filantropia, la curs de mamici...viitoare mamici. sigur ce o sa aud acolo o sa visez noapte, ca de la un timp visez numai carucioare si patuturi si biberoane, etc.

pupici pentru toate...in duet

Marina 31+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete dragi,

Felicia haide cu vestea cea buna sa fii prima graviduta din capitolul asta
Laurici fata frumoasa si curajoasa, de abia astept sa intri si sa ne spui ce ti-a zis doctorasul nostru aseara la telefon. Te pup si ne tinem de manuta sa trecem peste da?
Ioana te admir pentru ambitia ta, Doamne mi se pare asa de greu tratamentul lui Andritoiu....si faci tu toate chestiile alea?
Kristind bafta multa la laparo si nu-ti fie teama
Valentina chiar ca ai luminat pagina, vorba Feliciei, imi pare rau pentru z1 ca-i tare grea
Ana_p bafta multa la ca esti in plina monitorizare si sa ne dai vestea cea mare peste doua saptamani
Gravidutele Amely, Kittysor, Marinar pe burtici
Mamidevladutu de mii de ori si tu mai ai putin pana sa ne dai vestea aia dubla nu?
Zenobia hai si tu cu vesti bune aici la capitolas, hai sa-i dati Feliciei de lucru

Va pup pe toate si ma bucur tare mult ca v-am cunoscut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Ioanatugs, multumesc pentru raspuns.
Marinar, hai ca ai fost super-haioasa cu visele tale despre bb-ei. Cred ca este normal, ai grija de puiul din burtica si eu deabea astept sa aud cum este la cursul de viitoarele mamici.
Laura69silk, astept cu nerabdare sa aud vesti bune.
Amely, felicitari pentru puiul mic! Sper ca esti mai linistita acum si poti din plin sa te bucuri de aceasta perioada.
maria08, bafta cu tratamentul!
felicia_,
vali_delide, imi pare rau pentru z1, eu sunt z3 astazi, ne putem lua de manuta luna asta.
kristind, bafta la laparo! Sa vi cu vesti bune de la T!

Pup toate tutunicile fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata, Tuntunicilor!
Sunt foarte mandra de mine, ca acum ma pot numi si eu tutunica, cu drepturi depline. ieri am fost pt prima data la dr.T si, chiar daca nu am facut decat sa stam de vorba, mi-a placut de dansul si ii respect profesionalismul. Mi-a explicat ce si cum o sa facem,asa ca de luna viitoare incepe....marea monitorizare!!!
aseara erau multe fete la cabinet, imi pare rau ca nu va cunosc personal ca sa mai stam de vorba si "face to face"...

Felicia, multumim pt noul capitol, sa fie cu noroc!
Vali, sorry pt z1, dar pt optimismul tau si pentru ca iti faci timp sa scrii la toata lumea.
Marinar, pupam bebelusul si-la asteptam pe la noi, pe lume!

toate tutunicile si pentru voi!
Spuneti-mi si mie, va rog, ce e cu tratamentul asta la dr Andritoiu, ca toata lumea vorbeste?...
pup si o zi frumoasa!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Neatza fetelor!
In primul rand iti multumim Felicia pt noul capitol si ar fi tare frumos sa fii tu prima graviduta hai Feliciaaaaa!!!
Eu am facut o gripa de toata frumusetea, sotul meu care a avut gripa acum cateva zile mi-a dat virusi cu multa darnicie si acum "zac" cu ceaiuri si medicamente asa ca imi dau seama de ce DD a aranjat sa se amane laparo pt mine peste o saptamana, e mai bine asa...Toate sunt pe capul meu...
Laura-sper din suflet sa ai vesti bune!

Pupici de la maaaare distanta sa nu va "virusez" si pe voi!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor!
Fetelor, nu am vrut sa va pun rabdarea la incercare, am ajuns mai tarziu ca a venit un nene sa ne faca masuratori pt termopane Raportez: z 1! La fix 28 de zile.Cel putin, se pare ca s-a reglat...
Multumesc tuturor pt suport, galeria voastra i-a speriat ieri pe uratzi, dar azi noapte au avut timp sa se apropie pe furis (desi Sotiorul meu isi propusese sa pazeasca poarta... a adormit bustean!)
Raman pe baricade, si sper sa imi dati de lucru !
pt toate tutunicile!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Pup toate tutunicile,
Fetelor am fost ieri la cab. la T. la monitorizare, ultima din cele 3 monitorizari. Rezultatul,am ovulat, se sparsese foliculul, dar mi-a dat o veste proasta:mi-a descoperit fibrom pe uter si chist pe ovarul drept . In concluzie, m-a programat pt. laparo in februarie. Diddy, s-ar putea sa fim colege de suferintaTu cand esti programata, pe ce data?
Oricum, banuiam de f. multa vreme ca ceva e in neregula cu mine, ca de aproape un an am niste dureri cumplite in abdomenul inferior si la ovarul drept Bine totusi ca acum am niste ceritudini in ceea ce ma priveste... Mi/a dat tratament cu clomifen si mi-a zis ca ne vedem in continuare pana in februarie...
Ana psi Iyoana, dragutele mele, la ce ora ati fost la cabinet, poate chiar ne/am vazut!
In momentul de fata nu pot sa va spun decat ca incerc sa ma remontez si sa imi revin din starea in care ma aflu , incerc sa fiu tare si sa nu arat sotului nimic din dezamagirea si tristetea mea
Va pup, fetelor si sper sa mai auzim si vesti bune cu ocazia noului capitol. Apropo, Felicia, completeaza si la mine, te rog, mai noul diagnostic in ceea ce ma priveste si sa dea Dzeu sa ai mana buna.
Pup toate tutunicile!
speciali pt. Vali delide, maria08, Iyoana, Ana p, Diddy, Felicia si Laurasilk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Of Bonitta, imi pare rau. Dar nu te descuraja, la laparo se va rezolva chistuletul iar cat despre fibrom cred ca exista tratament si pentru asta...fetele care au experiente cu asa ceva te pot elucida mai mult ca mine. Cat despre a fi puternica pentru sot...eu i-as spune totul, pentru ca pana la urma noi suntem cele care trecem prin toate iar pentru noi cine o sa fie puternic (in afara de celelalte Tutunici, bineinteles )?
Eu sunt programata pentru 9 Februarie.
Felicia, imi pare rau. Dar capul sus, incepe o noua luna.
Kora, sa treaca raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Fetele mele dragi,
Imi pare rau pentru cele care trec prin nemiloasa z1, dar asa cum stim, z1=un nou inceput.
Pupici multi la fete dragi si revin mai peste cateva zile cand ma mai eliberez putin din nebunia predarilor.

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna dimineata, iubitele mele fete !!!

Permiteti-mi intai, sa va multumesc inca o data pentru incurajari, suport, caldura si frumusete sufleteasca !!!

Ioana, Felicia, Alexia, Kitty_sor, Mirunica, Amely, Diddy, Zenobia, Teo, Mamidevladut, Maria08, Marinusha, KoraPop, Ana_p, Bonitta, Kristind, Vali_delide, Iyoana pentru voi toate...o minunatie de fete

Deci, ieri la aproape 47 de ore la la ultima recoltare, betaHcg 143,5...in scadere totala. I-am transmis SMS domnului doctor, iar la ora 21:15, desi era ffff obosit, m-a sunat si mi-a spus "Nu este SEU !!! Te vei duce totusi sa dozezi din nou vineri, pt. ca, trebuie sa excludem 100% SEU-ul. Este posibil in SEU sa scada brusc, si dupa aceea, sa creasca la fel de brusc." Concluzia dansului a fost "...imi pare rau, dar sarcina moare..."
Luni, 27.11. m-a chemat la cabinet pt. o alta echo, sa vedem ce este cu sangerarea asta, care nu se mai opreste. Este ciclu sau ce ??? Innebunesc, sunt in Z13 si are aceeasi consistenta si culoare, bordeaux si este sange curat... Deci, m-am resemnat cu aceasta situatie, mi-am adunat fortele si sunt gata sa merg mai departe si sa lupt alaturi de voi toate !!!
Alexia, daca si tu mergi, ne vedem pe la 19:15 la cabinet, da ? Ne tinem de manutza...
Felicia fi-r-ar ei de rusnaci...te-au invadat miseleste, in noapte...las' ca le venim noi de hac, impreuna
Multumesc si eu pt. noul capitol, stiu ca ai mana buna si sa speram ca vestile rele se opresc aici !
Vali, imi pare rau pt. Z1...sunt de acord cu fetele, desi, doar tu stii ce este in sufletul tau, esti plina de optimism si ai reusit intradevar, sa insenizezi prima pagina. Ma bucur din suflet ca ni te-ai alaturat !
Kristind bafta multa la laparo, pumnii stransi inca o data si sa ne aduci vesti bune ! Luni vom fi alaturi de tine !
Kora sanatate multa iti doresc si refacere rapida ! Multumesc inca o data pt. tot !
Ana_p, Bonitta bafta in continuare fetelor, la monitorizari si sa veniti cu vesti bune !
Zenobia, Mamidevladut, Lauravoinicu si va asteptam cu vesti bune !
Mirunica, Silvana, Teo ce mai faceti, fetelor ?
Marinush, Amely, Kitty pt. gravidutze radioase si fericite
Iyoana ma bucur ca esti "oficial" tutunica...Bafta multa la urmatoarea monitorizare si sa iasa cu ochisori din prima !
Ioana, 'ubita...multumesc pentru tot si abia astept sa ne vedem diseara...vei vedea colectia de teste...din urina si din sange

Inca o data, sunteti minunate si sa va dea Domnul multa sanatate si ceea ce va doriti cu atata ardoare mult-asteptati !!!

Laura

Mergi la inceput