Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

'Neata !

Mirunici, Laura, Zeno

Din nefericire, ieri betaHcg 64,35...in scadere totala...Mr T are dreptate, sarcina mea moare

Asta este, fetelor, mergem mai departe...luni ma intepenesc iar la cabinet, la echo. De 2 zile iau si un complex de vitamine cu fier, magneziu si potasiu. Sangerarea nu s-a oprit...
Ioana, Alexia, Kitty multumesc pt. grija si telefoane

Zeno, Mamidevladut tinem pumnii pt. bb !!!
Kristind inca o data, bafta muuuulllttaaaa, luni la ope ! Fii curajoasa, fa-i praf pe toti si sa revii cat de repede, doar cu vesti bune ! Iti vom tine pumnii, si toate vom fi alaturi de tine, luni dimineata !!!

Va tin la curent si va urez un we frumos si linistit !
Va pup pe toate
Ioana, Felicia, Alexia, Kitty_sor, Mirunica, Amely, Diddy, Zenobia, Teo, Mamidevladut, Lauravoinicu, Silvana, Maria08, Marinusha, KoraPop, Ana_p, Bonitta, Kristind, Vali_delide, Iyoana, Copilut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!!
Kristind bafta la laparo!
Felicia vazi ca ai de trecut inca o proaspata graviduta pe listuta: pe Claucia! Ce mai faci???
Zenobia da de ce ai fost stresata iubita??? Crezi ca noi te iertam cu galeria??? Nici o sansa!!
Teodora de asemenea se apropie de perioada asteptarii, asa ca asteptare usoara i-ti doresc!! Cat despre premonitii inca nu am, dar mai caut, oricum cred ca esti pe aproape de ziua fericita!!!
Laura69silk te pupic dulce si i-ti doresc multa sanatate, sa te faci bine cat mai repede si sa plece odata nesuferiitii aia de rushi!
Alexia28 ce mai faci iubita, cum te mai simti????
Lauravoinicu cand vii in Bucuresti te astept la un ceai deci???
Kitty_nic pup graviduta draga!
Mamidevladut si tu esti in asteptare??? Tin pumnii deci si pentru tine!
Marinar, Claucia pup cretzofolitele burticoase!!!
Miruna79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Draga mea Laura imi dau seama ce e in sufletul tau si ce simti noi toate suntem langa tine si o ai pe Ioana nasa ta cea sufletista si te sustinem capul sus si o sa rasare soarele si pe strada ta in curand, sa treci cu bine peste acest capitol stii Doamne Doamne ne mai incearca noi trebuie sa trecem mai departe sa nu ne pierdem credinta si voiinta de a mai lu pta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Ioana si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata fetelor dragele mele,

Ioana, multumesc pentru atentie, da cand vine Felicicuta o astept sa ma treaca la listuta verde, sa o mai imputinam un pic pe cea rosie. Tot mandra Tutunareasa raman.

Laurica imi pare atat de rau, esti o scumpa si o finuta, ai vazut ca ai ramas si vei mai ramane, de data asta fara supararea produsa acum, dar cum a spus si T, asa se intampla, mai ales ca stie corpul mai bine ce sa faca, e greu dar noi suntem aici pentru tine.
Stiti ce finuta si frumusica este? Cand v-am vazut la cabinet si cand am auzit ca si tu ai teste pozitive, asa m-am bucurat! Lasa ca o sa fie bine, am eu o presimtire ca nu o sa astepti prea mult. Te pup mult si curaj!

Multumesc fetelor pentru felicitari, Korapop, Diddy, Graviduta, Alexia, Maria08, si tuturor fetelor, Zenobia, esti o draguta si eu urmaresc postarile tale, si poze si tot.

Marinush invartecush, pup fata frumoasa si bebita si mai frumoasa.

LauraV, te astept sa vii, sa ne spui cand si vin si eu, daca ne primeste Ioana, eu stiu ca da, dar totusi intreb. Imi e dor de rasul tau plin de optimism si de veselia ta.

Va pup si weekend frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Mirunica, Ioana +

Claucia , multumesc frumos fata cretzofolita si frumusica ! Data viitoare va fi biiinneeee...si pentru Ioana, Mamidevladut, Alexia, Bubulina1, Ana_id, Apollo, asa cum este acum pt. Amely si Alina25

Sarcina usoara in continuare, ai grija de tine si de bb mic (am un feeling ca vei avea baietel - brunetel-frumusel, ca si tati si dragalash si cretzofolit, ca si mami) ! Si sa stii ca vreau sa vin si eu la intalnire sa bem si dupa tine, ceai bun de iasomie, sa treaca perioada asta urata mai repede...brrrr...si sa ma apuc de treaba !

LauraV, special

Aveti grija de voi, fetelor si we placut !

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Pup toate tutunicile mele dragi
Ioana ca te-ai gandit la mine, ce sa fac iubita, astept sa treaca zilele astea sa merg la T sa vedem daca toate sunt bune acolo, mai am inca sangerari usoare si un pic de dureri de burtica asa ca la ciclu..offff astept sa treaca perioada asta grea sa ma apuc iar de treaba
Zenobia sa stii ca Mamidevladut cam are 'gura aurita' cum s-ar zice, mie mi-a zis cu multe zile inainte ca m-a visat graviduta si ma batea la cap sa fac testul...stie ea ce stie, haide tinem pumnii sa te treaca Felicutu la gravidute.
Felicia cred ca ti-ai dat seama ca nu mai scapi de noi si deschizi toate capitolele pana nu mai ramane nici o aspiranta si trecem toate la burticoase
Laura69silk fata curajoasa, o sa fie bine o sa vezi
LAuravoinicu de abia astept sa ne vedem la Ioana, bafta multa cu stimularea luna asta
Clau fata graviduta, de abia astept sa beau ceiut de iasomie dupa tine si sa-ti vedem burtica
Mamidevladut ti-a trecut gatul? Tin pumnii stransi sa alungam uratii si sa vezi luniute dubleeee
Teodora si tu esti acum in perioada de asteptare, in curand o sa -ti facem si tie galerie
Kristind bafta multa multa luni
Pup toate fetele fara nici o exceptie si va doresc un weekend linistit si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilut spune:

Mamaaa, dar ce active sunteti :) Lipseste si omul o zi si iaca 5 pagini completate.

Acum sunt cam obosita, dar fericita: am venit de la targul de carte si cu tot bugetul de austeritate mi-am luat un super dictionar explicativ al limbii engleze (tip Larousse). Sunt super fericita....

Diddy Mie mi-a zis sa vin la ce ora vreau intre 13-20. Azi au reinceput durerile cele specifice despre care am mai vorbit. Ma cam deprima, dar sper sa scap odata si o data de ele (poate in decembrie).

Teodora Ma inscriu si eu pe lista cu gemeni :) Esti simpatica rau cu "Si gandeste-te bine ce-mi ursesti!"

Ioana Cand mai organizezi o intalnire ca vreau si eu mai repede la gravidute :) Zii si de mine ceva de bine :)) hai ca tot ai gura aurita, zi-le la toate fetele.
Eu propun ca noua paginuta sa o deschida tot Felicia pentru ca deja incepe sa ploua cu gravidute (vreau si eu sa fiu un mic strop, cel mai mic), iar tu Ioana sa zici ceva de bine pentru fiecare, iar noi impreuna pentru tine ca poate, poate anul asta vine si la tine barza (inca mai este timp).
Stim ca nu ai fuste lungi, dar tu ai multa energie pozitiva si vrem si noi un pic mic, se poate ?
Tu ce faci luna asta? Treci pe stimulare/monitorizare?

laura69silk Multam pentru urari.

Claucia Iti multumim pentru ca odata inceperea odiseei tale reinvie si speranta noastra. Vreau si eu ceiut sa beau dupa tine, deci pe cand?

PS. Si eu sunt cretofon. O sa postez in curind si pozici

Pup toate tutunicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Copilut cretofon esti abonata la ceiut.
Dar Felicia pe unde o fi?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Copilut esti o draguta, sa dea Domnul sa am gura aurita la mai multe fete! De fapt asta e si scopul sa ne purtam noroc una alteia, intr-un fel sau altul si sa ne incurajam reciproc! Bineinteles ca esti bine venita la ceaiul Clauciei, de data asta! Ne-am promis in vara ca vom sarbatori fiecare graviduta si ca vom bea ceai dupa proaspata graviduta, ca sa se ia si la noi! Nu stiu cat mit si cata realitate e, dar cred ca fiecare graviduta a tras dupa ea o alta si tot asa pina nu mai rmane nici una: doar ne-am promis! Te asteptam si pe tine pentru ca am ramas cam putine aspirante. Ma intrebai prin ce zi mai sunt, eu sunt in z13, am avut ovulatia acum cateva zile, dar au inceput iar niste mici intepaturi si glera aceea de la ovulatie si nu mai inteleg, sa mai fie inca o ovulatie oare??? Eu nu am facut niciodata stimulare, pentru ca ovulez bine, problema cea mai mare e la sot: Oligoastenozoospermie(7 mil.), dar l-am bagat si pe el pe naturiste si sper sa-si faca efectul. Luna viitoare o sa o repetam!
Teodora unde ai disparut iubita din nou???
Claucia abia astept sa te revad, nu te-am mai vazut din vara!!
Mamidevladut ce mai faci???
Alexia28 of, iubita i-mi pare rau ca si tu sangerezi si nu te simti bine, stiu cum e!! I-ti urez sa te faci bine cat mai repede si sa fii in continuare optimista pe care am cunoscut-o odata!! Sa nu-ti pierzi speranta nici o clipa, stiu ca esti o luptatoare, dar sa nu disperi niciodata!!! Multa sanatate si fa-te repede bine pentru ca sarbatorile bat la usa si poate cine stie, are Mosul ceva si pentru tine!!!
Laura69silk finuta mea draga si tie i-ti doresc sa nu-ti pierzi speranta niciodata, poate ca Dumnezeu a vrut sa va arate doar ca: SE POATE, un semn ca voi sa nu va pierdeti speranta ca intr-o buna zi va veni si minunea voastra mica!!! Asa e viata: plina de lucruri bune si rele! Important e cum trecem peste probleme si cu cine, iar ce nu ne doboara sa ne intareasca si mai mult!!! E bine, ca in clipele astea sa te poti bucura si de ce ai bun in viata ta, pentru ca astfel vei trece mai usor! Ai un sot minunat, un camin calduros, unde-ti gasesti linistea, o mama care te iubeste mai mult decat lumina ochilor, o familie numeroasa, formata acum si din rudele sotului, care la fel te iubesc si MINUNEA VOASTRA VA VENI SI EA CU SIGURANTA!!! Te pup si-ti doresc sa zboare zilele astea triste cat mai repede din viata ta, ca sa poti face loc zilelor fericite!!
Va pup pe toate si va urez o noapte linistita!!

Mergi la inceput