Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Gata fetelor, m-am intors! Asa cum v-a spus Teo( pt grija!) a fost plecata 2 zile la un team -building la Bran! Dar am aflat acolo vestea, si acum ma grabesc sa imi indeplinesc atributiunile! Clau, FELICITARI din tot sufletul! Sa ai parte de o sarcina usoara, care sa iti aduca numai momente de bucurie, si cat mai putine momente de ingrijorare!
Uite-acusi te trec pe lista, si pe Graviduta o trec printe mai proaspete!
Alexia, Laurici, ma bucur ca sunteti un picut mai bine! Sunteti niste fete cu totul deosebite, aveti puterea de a trece peste o astfel de suferinta si de a le incuraja pe cele care au nevoie, sau a va bucura de fericirea altora! Jos palaria!
Claucia draga, ai vazut ce reactie a starnit revenirea ta exploziva? Daca as sti ca are efect, as face si eu o pauza, doar ca sa fac si eu un anunt asemanator! Sau o pun pe Ioana sa imi urseasca ceva si mie! Dar mai bine o las pe Teo, si caut eu o alta reteta! Ca imi place aici, mai ales ca am si de lucru!
Dar la ceaiul de la Ioana nu renunt!
LauraVoinucu, sper ca ai reusit sa iei legatura cu dl dr!
Fetelor, eu propun asa : daca vreti: Laura ne spune cand e programata pe laparo, si atunci organix=zam repede intalnirea cu nr 6! (daca socotim ca prima intalnire pe cea a cretzofilelor vesele!)
Ce parere aveti?
De Raza ce mai stiti? Sper ca se simte mai bine...
Pupici tuturor si o duminica placuta!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Felicia bine ai revenit, ca te dadeam disparuta! O sa-mi iau si un glob, daca tot mi-ati dat titulatura de ursitoare! Dar pentru tine cred ca tot Mos Craciun ti-a pregatit ceva, nu sub brad ci in burtica, asta i-ti doresc!! Zi asa te plimbi ai...bravooo...relaxarea face bine si aduce si bebei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ehee , Ioana, sa stii ca mi-a placut zilele trecut cand mi-ai urat sa primesc un astfel de cadou... cine stie?
Gravidutelor, ce parere aveti: v-ar placea sa mai trecem ceva pe lista? Eu am scris la Marinar si Marair, daca vi se pare o idee buna, spuneti-mi la ce subiect sunteti la odisee.. asa va gasim si noi mai usor... sa nu credeti ca nu va urmarim si pe-acolo!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Feli mie i-mi place foarte mult cum arata listuta acum si as mai avea si o sugestie, sa adaugi si o rubrica cu puiuti nascuti in "familia noastra", mai ales ca tocmai trebuie sa se nasca primul puiut! Ce ziceti fetelor???
Marair nastere usoara iubita, noi toate i-ti tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Buna seara,fete dragi!
Laurici drag,nu se poate....Nu trebuia sa fie ingaduit sa ti se intimple asa ceva!Offffffff,la ce trebuie sa te astepti in viata asta!Trebuie sa lupti pentru visul tau si-al iubitului tau sot!
Eu ce sa fac?Nu mai fac nimic,am preferat sa tac 2 zile,zic eu ca mi-a fost mai bine.Nici n-am mai deschis DC-ul.Dar nu mai vb.despre asta.M-am simtit ,,pusa la zid'',indirect.Dar,a trecut..
In alta ordine de idei,astept.Ce?Nici eu nu mai stiu!
Sunt z 21,nimic deosebit.
Ioana,de ce iubita sa fiu suparata pe tine?
Am fost si inca mai sunt,PE MINE!
Dar o sa-mi dau o pedeapsa si-o sa ma iert!
doamne,nu pot sa cred ce bine-ti merge tratamentul.Crede-ma nimic,nimic n-am simtit cit l-am luat!Bravo!
Cum iti este fara?Naspa,nu?
Felicia,offfff,fata sensibila si inimoasa ce esti!Pai ,Gabi n-a stat la ,,marcaj''?
Lasa-i sa treaca cu armate cu tot si in ajun de o sa ai cel mai frumos cadou sub brad,pardon,in burtika.
Trece-ma si pe mine cu:cicluri anovulatorii,2 stimulari,1 fara rezultat(ovulatie),urmeaza laparo in 20 decembrie,sotul fara investigatii,urmeaza spermo in decembrie!
Amely,sa fii o soacra buna,da?Sa nu-ti ,,terorizezi'' nora....C-asa sunt mamele de baietei!
O seara placuta si linistita va doresc!
Ma retrag putin ca am niste musafiri si nu pot sa-i supun la supliciul de-a scrie eu pe forum!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Seara buna,fete dragi!!
Ohoho,cin'se-ntorse de prin munti:scumpa Felicicutza!Pai bine fata plimbareata,n-ai vazut ca si eu ti-am urat la fel?
Suntem 2 care-ti prezicem la fel!Eu nu prea le am cu ghicitul,eu stau bine cu visele.Nu m-au inselat pina acum.
Ioana,n-am disparut,draga mea,doar ti-am promis,numai ca am fost hai-hui toata ziua.Inspirata de povestile fetelor de la FIV(intre noi fie vorba,niste haioase si simpatice),am devastat si eu rafturile de ananasi;as avea vreo citeva kile de dat jos,si-am zis ca efectul combinat si cu fixarea sarcinii(dac-o fi ceva;eu sper,ce-am de facut)ar fi bestial.Ma aberez si eu...A facut sotul meu o fata cind am inceput sa pun in carucior-1 lada de kiwi,1 lada de mandarine,5 ananasi,5kile de lamai.....Cica:,,ai luat-o razna mama!!!!si fetele tale de pe forum la fel fac?''.Asa ca da-ti seama si tu cu ce m-am ocupat eu azi...Sper ca nu te-ai suparat de la faza cu ,,ursitul''.Mai facem si noi haz de necaz,ca altceva....(de ex.copii,nu vezi ca nu facem?)
Lauricidubli pentru tine,asaaaaaaaaaa sa plece aia bordeaux.Duca-se pe pustiuri,sa nu se mai intoarca 9 luni!Te-am simtit optimista din postari,sper sa-ti pastrezi starea asta tot timpul.Imi pare rau pentru ce-a fost,dar se pare ca selectia naturala si-a spus cuvintul.Poate-a fost mai bine asa,desi extrem de dureros pentru tine.Be happy!
Claucia!Revenirea ta a mai revigorat atmosfera(cam tristuta din cauza atitor probleme pe care le-au avut fetele-Alexia,Laura).Sper sa fi ramas de domeniul trecutului toate necazurile si sa incepem sa ne bucuram impreuna.Tu ai dat tonul!!!Sper ca esti bine,fara micile neplaceri cauzate de sarcina(care in fond nici nu mai conteaza,la cit de mare e fericirea).Abia astept sa beau ceiut si dupa tine!
Alexiafata luptatoare!Sunt sigura ca de luna viitoare vei avea unda verde si ca vei reusi foarte repede sa atingi acea stare de gratie pe care-ai avut-o la Ioana,ultima oara.Dumnezeu sa-si indrepte privirea spre tine!!!!
Mamidevladut,Zenobia,hmmmmm,sunteti cam tacute.Sa ne pregatiti oare vreo surpriza?M-as bucura enorm!
Copilutsi tu esti o dulce.Cred ca toate-am vrea gemeni,sa scapam din prima!!!Abia astept sa te cunosc si pe tine!
Lauravoinicu,am auzit ca esti de-o veselie si-un optimism molipsitor.Negresit ne vom vedea la un ceiut!
Diddy,Kora,Kristind,Miruna,nu va pierdeti speranta fetelor!Cind vom ajunge sa ne tinem in brate,o sa dam la spate toate problemele si gindurile negre pe care ni le-am facut stind pe la usile cabinetelor!
Kitty,Amely,Marinar,gravidute dragi,ce mai faceti?Kitty,nu ne-ai mai povestit nimic despre burtika ta,noroc ca mai bag ochisorul pe la Odisee!!
Marina,ai fost mortala cu peria de par si oja.Doamne, ce Marinusha cocheta o sa ai!Stai linistita pe acasa,sa nu te mai doara burtika!
Sunt cam obosita,sper ca n-am omis pe cineva,oricum Tutunicile sunt dulci si ma vor ierta!
A,da,eu sunt z 24 si nu simt absolut nimik,o fi bine ,o fi rau.Dureri de sani ioc,astia-mi dadeau de veste pina acum.Or fi obosit si ei.Mi-e cam somn,dar sunt cam restanta cu somnul,ca anul asta n-am avut deloc CO.Dar recuperez in iarna!

Va pup si va doresc o noapte linistita,
Teo

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor , hai ca am dat tonul la o noua intalnire...... abia astept , mai ales sa beau din ceaiul Clauciei ......nici acum nu imi vine sa cred ca a revenit cu asa surpriza....
Stiti in vara cand v-am cunoscut pe cateva dintre voi nu era decat Marinusha graviduta , iar acum lista de gravidute se umple si unde mai pui ca deja se apropie sa nasca , va dati seama ce a zburat timpul....... ca sa nu mai zic ca in martie cand am cunoscut-o pe Marair chinuindu-ne amandoua cu monitorizarile ...iar acum mai are putin putin si isi vede fetita . Toate aceste lucruri ma leaga foarte mult de voi , chiar daca nu v-am cunoscut personal pe toate.....AAAA si sa nu o uit pe Madaluta cu care am fost colega la laparoscopie si ea nu mai are mult si va naste.
Mai fetelor dar randul la litera L cand vine........ ziceati ceva de un glob ???? Eu cred ca restaurantul Ioanei este fermecat.......
Vreau in curand sa ne intalnim cu toate gravidute si mamici , nici nu ma gandesc sa nu fie asa ....trebuie sa reusim cu toate , de aceea suntem aici , suntem unite si toate avem un singur tel ... de aceea vom reusi . Va iubesc pe toate!
Felicia , de mine ziceai de programare la laparoscopie? nu mai vreau ....... ...dar te inteleg ca abia ai intrat pe usa si ai si inceput sa ne scrii chiar daca , banuiesc, ca erai obosita. Numai tu sa deschizi capitolele urmatoare ca vad ca ai mana buna , tu cand ai de gand sa te treci jos cu verde.... ca m-am saturat de atata rosu ....
Miercuri ma duc la monitorizare dar inca nu stiu cand (trebuie sa vb cu Ramona) si banuiesc ca si vineri si tot asa . Eu as propune vineri ca tot este 1 decembrie si poate sunteti mai libere si mi-ar fi si mie mai usor , dar nu neaparat ..... in functie cum puteti si voi si cum ne poate primi si minunata noastra gazda Ioana.
Intr-un final am reusit sa dau de dl dr.... la fix daca nu dadeam astazi de el nu mai aveam timp sa imi cumpar injectiile... de maine am viata grea....incep injectiile.
Laura , iti multumesc pt sfatul tau si mai ales pt cuvintele tale frumoase si pline de optimism ....Iti doresc multa sanatate si sa revii cu forta pt a ramane din nou insarcinata ca vezi ca se poate , cum spunea si Ioana ....
Copilut , TEO ,Laura si toate celelalte care vor veni abia astept sa va cunosc.......
Alexia , Claucia , Amely , Ioana , Felicia , Marinusha , Mamidevladut abia astept sa va revad.....

Cred ca ati observat ca nu am somn si a dat "logoreea" peste mine....
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata fetelor,

Felicicuta plimbareata, frumos la munte? Mi-a lipsit spiritul tau optimist si talentul tau organizatoric.

Da, asa este LauraV vine la monitorizare in Bucuresti, daca vreti sa ne vedem eu vin cu siguranta, nimic nu mai primeaza in fata voastra. Si miercuri si vineri si cand puteti voi, eu sunt la apel. Mai ales pe 1 chiar ca nu am nici o treaba deocamdata.

Ioana si eu abia astept sa te vad, iti dai seama...din vara, mi se pare atat de mult si totusi parca abia ne-am vazut. Asta e, daca stam in contact, sentimentul este de continuitate.

Va pup mult pe toate fetele dragi si sper ca Mos Craciun sa faca tuturor cadoul dorit si un zambet mare pe buze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna dimineata, fetelor.

Eu nu sunt tacuta pentru ca v-as pregati vreo surpriza, ci pentru ca am avut foarte multa treaba: doua servicii, curat, spalat, cumparaturi, spectacole cu trupa, traduceri, meditatii, dus cainele si pisica la... coafor etc. Dar va citesc, stati fara grija, inainte sa intru seara in pat. Dar sunt asa de franta ca nu mai pot scrie nimic.

Laura69silk, zilele trecute una dintre prietenele mele era foarte suparata ca nu i se mai termina CM, curgea ca la balamuc de 11 zile. S-a dus intr-un final la doctor si a descoperit ca are SEU. Era disperata, plangea... si asta pentru ca o idioata de doctorita i-a spus ca are predispozitie la asa ceva (in conditiile in care o vazuse pentru prima data, fara analize, fara nimic, nimic...), plus ca i-a spus sa vina la operatie abia luni... Era disperata, incerca si ea de vreo 2 luni sa ramana insarcinata si acum i se intamplase asta. Am intrebat-o daca dr i-a explicat cum apare SEU si mi-a spus ca nu. Am innebunit... si am stat si i-am explicat si i-am promis ca luna viitoare facem amandoua teste si ii explic eu ce si cum. Si stii la ce concluzie a ajuns? ca bine ca ovuleaza si ca sotul e ok. Iar eu i-am spus ca sa se bucure ca numai dupa 2 ture de incercari a reusit. Luna viitoare va fi bine, si daca nu luna viitoare, dupa 2-3, dar oricum, asa cum spunea si Ioana, se poate!

Alexia, Felicia, Teo, - eu sunt z25 dar n-am nici un semn: nu tu sani umflati, nu tu balonata, nimic... asta nu inseamna neaparat ca nu ar fi, oricum eu sper ca este. Daca nu va fi, stiu ce incerc luna viitoare. Asa ca speranta nu mi-o voi pierde niciodata. Si oricum trece si sotul prin furcile caudine pentru ca il duc la spermograma. Luna asta nu mai scapa.

Kitty, Mamidevladut, Alexia, Ioana, Teo, Laura_silk, Felicia, Claucia, Lauravoinicu, Marina, Kristind, Ana_id, Ana_p, Copilut, Iyoana, Raza, Amely, va pup pe toate apasat si daca am uitat pe vreuna... sa ma iertati!

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna tutunareselor!
Va doresc tuturor o duminbeca placuta!
Zenobia vad ca esti in asteptare asa ca muuuulta bafta iti doresc!Felicia are o mana f. buna, cum a deschis capitolul a aparut Claucia -graviduta asa ca sper ca si tu sa ne anunti curand asa veste buna!!!
Tuturor fetelor care sunt in asteptare multa bafta va doresc, iar celorlalte mult succes in "lupta" pentru implinirea celui mai frumos vis: acela de a fi mama!
Kristind-sa stii ca maine dimineata ma voi gandi la tine,cred ca sunt printre fetele care te inteleg cel mai bine mai ales ca peste cateva zile urmez eu sa fiu in situatia ta...
Ariana unde ai disparut???Sper ca esti bine!
pentru toate fetele!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Yeeeees! Clauditza noastra e gravida!!! (de fapt eu stiam, de la o prietena de-a noastra foarte draga!) ma bucur din tot sufletul draga mea, sa ai o sarcina usoara si bebe perfect! Wow, imi creste inima cand vad atatea gravidute, e minunat, si vreau sa vad si mai multe!

Fetelor, e clar ca "boala" asta e molipsitoare, nu stiu, o fi ceaiul Ioanei de vina sau nu, cert e ca se ia! Mi-as dori mult sa se molipseasca in curand toate fetele, si mai ales Ioana cea sufletista care ne sustine cu atata drag si ne gazduieste in serile friguroase, la un ceiut bun si cald si la o papica delicioasa.

Apropo, pe cand intalneala? de data asta n-o mai ratez, sa stiti!

Laurasilk, Teodora, LauraV, Alexia, Marinusha, Mamidevladut, Kittysor si toate-toate fetele, cate un si abia astept sa va revad curand!

Pupici cu lipici!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

15+

Mergi la inceput