Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Uuufff, LauraV, monitorizare am vrut sa zic, nu laparo! Ca doar stiam ca tu ai trecut prin asa ceva... se pare ca aseara eram mai obosita decat credeam ... e drept ca vineri noaptea am dormit doar vreo cateva ore, iar sambata am dus "lupte grele" la paintball! Luni sau marti voi pune poze , nu le ratati, daca vreti sa vedeti ce "periculoasa" sunt, in costum de soldat si cu pusca!
Ioana, si eu m-am gandit la o rubrica pe mamici... asteptam sa nasca Marair si vedem cum facem... daca ne dau voie si moderatorii sa facem schimbari...
Zenobia si Teo, eu tin pumnii de pe acum... sa-si gaseasca embrionul cuibusor!
Kristind, ma gandesc la tine... tin pumnii stransi, stransi, maine dimineata!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Amely, multumesc iubita mea draga graviduta pentru urari, stii, ma uitam prin pozele de la intalnirea nr I cu toate fetele (nu cea cu cele 3 cretzofolite ca aia a fost de gradul 0 ) si ma uitam cu atata nesat la pestele pe care l-ai mancat tu la Ioana. E clar ca nu am mai vazut asa o frumusete artistica. Si cum spuneai ca e si bun, eu abia astept sa mergem sa mancam la ea! mmmm

5+

Mergi la inceput

Clau draga, pai hai sa ne organizam atunci!
Si sa facem frumos o listutza, unde sa te trecem ca invitata speciala!
Stiu ca majositare fetelor intra pe forum luni, asa ca incepem lista, si completam!
Asadar, intalnirea cu nr 6! (n-o numaram si pe cea de gradul 0, da?)- miercuri sau vineri!
Invitata de onoare: Claucia !
Invitate speciale: : Amely, Marinar...
Restul tutunicilor, abonate la ceaiul Ioanei: Ioana, (gazda cea primitoare) LauraVoinicu, Felicia, Copilut....

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fete frumoase.
Laura silk tot cu gandul la tine nu mai zic nimic caci cuvintele nu mai au rost asteptam urmatoarea luna si o reluati de la inceput te pup dulce
Felicia bine ai revenit de la munte sper ca ai venit cu forte proaspete si sa auzim vesti bune in curand mai ales topicul asta deschis de tine aduce noroc..
Claucia de cand te ai intors cu burtica ai adus veselia pe forumul nostru sagetica.apropo sunt si eu cretofon.
Ioana deci esti in perioada fertila spor la prestat sa fie cu noroc luna asta si sa auzim curand ca o sa devii si tu mamica.
Teodora esti tare haioasa imi place de tine mai ales dupa ce am avut noi doua acelasi vis cu copil mic de tot intr-o cutiuta mai tii minte? atunci m-ai socat cu visul tau ca era foarte asemanator cu al meu si in aceeasi noapte. esti in asteptare sa inteleg in ziua 24 sa aduci si tu vesti bune zilele asta iti tinem pumni.
Kristind iti tinem pumni ptr maine bafta multa.
Lauravoinicu bafta la monitorizare.
Alexia fata curajoasa o sa fie bine si o sa ai si tu copilul tau in curand.
Amely ce iti face ochiul ti a trecut hemoragia aia? ptr graviduta frumoasa.
Marinar ce fericita cred ca esti ai terminat de calcat lucrusoarele bebelinei sau vin sa te ajut poate ma molipsesc.
Zenobia hai poate vii tu cu o surpriza frumoasa.
Copilut avem si noi ceva in comun sa stii ca si pe mine ma face fericita cumparatul cartilor.
Ce sa va zic sunt in ziua 40 .Nici un semn ca vin uratii nici o durere de burta sau de sani nimic nimic ma enerveaza mult lucrul asta.
Va pup pe toate fetelor si o Duminica placuta in continuare.

Mergi la inceput

Miruna, alta dereglare? Sau poate ca nu... ce zici? Eu tin pumnii! Mai ales ca vreau sa consolodez parerea fetelor (ca am mana buna! )
Nu poti veni si tu la intalnire?
Teo, esti fata cuminte si nu te stresezi, asa-i? Nu cauti semne cu lumanarea, nu te gandesti in fiecare minut "vine sau nu vine"?... Ca pe Kristind n-o intreb , stiu cat e de stresata... dar maine scapa! Cu bine, sper!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Felicia iti dai seama ca imi doresc foarte mult sa nu fie o dereglare ci altceva dar ce sa zic am mai patit-o si nu am nici un semn de gravideala nu ti spun ca ma mananca palmele sa fac un test dar n-o sa fac mai stau un pic.Cat despre intalnire sa stii ca imi doresc nespus de mult sa va intalnesc asa ca vedem in ce zi mai pot fetele si in functie de asta vad dc pot sa ajung. te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna seara,buna seara!!!
Ce fac Tutunicile mele favorite?
Vad ca se-ndeletnicesc cu ale scrisului!
Please,daca nu exista vreo problema din partea nimanui,se poate miercuri?Tare mult as vrea sa vin,dar daca e vineri,n-am nici o sansa,mi-am facut programul de vreo 3 sapt.Daca si fetele sunt de acord sa ramina miercuri,as fi tare bucuroasa sa fiu alaturi de voi!
Mirunica,cum sa uit ca mi-ai spus ca si tu ai visat cam in ,,aceeasi tema''ca si mine.Doar ca visul ala nu a prevestit nimic bun pentru mine.
Dar cum spunea si Felicia,poate nu e dereglare,poate e chiar.Nu prea ne-ai spus luna asta ce-ai facut(sau m-am senilizat eu si-am uitat).Ai fost la monitorizare?Cite zile are in mod normal CM-ul tau?Doamne ajuta!!!
Felicia,ti-ai intrat in mina cu capitolele,da?
Nu-mi caut nici un simptom,ca n-am unde.De data asta sunt nesimtita rau.In afara de durerile alea de care ti-am povestit,nimic.
Poate un pic de foame,dar e normala in per.asta dator.progesteronului.Are loc nus'ce mecanism de feed-back si se activeaza centrii foamei ,inhibandu-se cei ai satietatii.Si papam de zor.
Ce ma frapeaza cel mai tare,faptul ca sanii sunt moi si nedurerosi,ori la mine ei dadeau tonul la simptome false de sarcina.Dar poate e mai bine asa,sa nu ma mai gindesc.Stau asa de linistita!
Kristind,stai linistita fetita mica!!O sa treaca si-o sa te lamuresti si tu cum stau lucrurile.
Eu,personal as fi vrut sa fac laparoscopia dupa prima luna de monitorizare,dar Tutu a zis ca momentan eu nu ovulez,asa ca sa incercam si stimulare inainte de laparo,da na c-am facut si stimulare si.....
Bafta multa!
Zenobia,asa cum ti-au spus si fetele:nu stii de unde sare iepurele!Tocmai ca acum esti intr-o perioada mai aglomerata,te face sa nu te gindesti obsesiv.Oare o fi?

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Teodora sa te auda Dumnezeu esti o draguta merci mult ptr gandurile tale bune eu tot mai sper desi nu cred ca este.eu de obicei am ciclu neregulat variaza intre 32 si 38 citodata a ajuns si la 45.Luna asta nu m-am monitorizat de fapt nu am facut-o din luna iulie atunci in luna aia am ovulat ok dar am facut spermograma sotului care a fost dezastruoasa oligoastenoteratozoospermie si ne a zis Matei ca nu se ^poate natural de atunci ne am axat pe faptul ca treb sa aducem spermograma mai la normal am incercat cu naturiste si acum urmeaza sa repetam spermograma si vedem cum facem.dar la mine speranta moare ultima.
Ioana am vazut ca ai postat la oligo sa stii ca poti gasi tribulus la farmacia din spatele hanului Manuc din unirii noi de acolo am mai luat.
O seara buna tuturor.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Miruna79 multumesc de pont, dar nu prea stiu unde e si nici nu am drum pe acolo! Eu am tot cautat pe la toate plafarele din drumul meu, din pacate timpul meu liber nu prea exista, dar cred ca voi gasi pina la urma! Eu am intrebat-o pe patroana de la farmacia de langa mine, de tribullus terestris, care are si plafar si a zis ca daca vreau o sa-mi comande ea si o tot astept de 2 luni si mereu i-mi spune ca nu a gasit. Tot ea mi-a spus ca nu e stralucit si ca ea si sotul ei, le-au incercat pe toate, fara succes si pina la urma a reusit sa ramana graviduta cu Branca-Ursului si incerca de 5 ani sa faca un copil. A spus ca a facut ea o tinctura din ceai de branca ursului, radacina de ging seng(adusa de mine de la magazinul chinezesc) si alcool dublu rafinat, a lasat-o la macerat 2 saptamani si dupa aceea a baut din ea si sotul si ea timp de o luna incontinuu si acum e o fericita graviduta de 4 luni si 1/2. Va dati seama ce mirata am fost cand am aflat ca i-mi ceruse radacina de ging seng mie pentru o reteta naturista si ca a si reusit. M-am bucurat mult pentru ea, pentru ca stiam ca a incercat absolut orice tratament inainte si a ramas cu unul naturist, in conditiile in care nici un medic nu le dadea nici o speranta(nu stiu ce probleme avea), banuiesc ca nu avea ovulatie si sotul o spermograma slaba.
Teodora spor la cumparaturi in continuare si sa mai lasi ananasi in magazin si pentru Sheritra, daaaa....???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara iubitele mele,

Da Felicicuta, ne intalnim cand vreti voi, comandam multe ceiuturi pentru toate fetele si o sa vedeti voi efecte!

Multumesc Miruna-Sagetica-Cretzofolita pentru aprecieri, stii luna asta am stiut exact ziua ovulatiei pt ca m-am monitorizat si mi-am verificat temperatura in zilele 17-18 de dupa ovulatie pentru ca daca sta sus si in z18 e semn clar. Acum e mai complicat daca nu stii cand a fost ovulatia...eu tin pumnii si sper.

Pupici

5+

Mergi la inceput