Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Laura ma bucur ca ti-au venit rusnacii, sa poti incepe stimularea...da, il poti suna pe T, sau mai bine trimite-i SMS. Eu asa voi face dupa ce iau ultimul rezultat betaHcg (acum, la ora 19:00). Mie mi-a spus chiar, ca ma va suna inapoi, pt. ca are "vodafone passport". Iti multumesc frumos pt. cuvintele frumoase ! Sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu toatele, visul cu ochii !!!
Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Claucia , Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lauravoinicu nu fi suparata pe rushi iubita, tu chiar ii asteptai pentru o noua batalie nu?? Mult noroc luna asta si stimularea sa-si faca efectul cu multi foliculi, ca deobicei, dar si cu ochisori la sfarsit!!

Mergi la inceput

Ioana , iti multumesc , daca nu mai organizati nici o intalnire in curand , sa stii ca am sa te vizitez cand am sa vin la monitorizari... dar poate la urmatoarea intalnire vin si eu sa vad fetele gravidoase si noile tutunici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!! Am lipsit si eu o zi si ia uite ce de vesti si ce de mesaje!!!! Am fost de dimineata la analize, si l-am cautat pe Bogdan, care tocmai venea..si cum a venit se si pregatea de plecare! L-am oprit i-am spus pentru ce am venit si m-a expediat la alta d-na dr. ca el nu sta azi, ca are treaba si ca ne vedem luni.
Asa ca m-a luat in primire o donsorica draguta, tinerica mi-a pus tot felul de intrebari, mi-a luat 4 seringute de sange si gata am fost pe la 9:30. Asa ca luni la 6:30 o sa fiu prezenta la apel.
Felicitari GRAVIDUTELOR!!!!! sa va ajute D-zeu pana la capat. Va multumesc pt. ca imi sinteti alaturi si sa auzim numai de bine - adica de bebei!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Kristind scumpo, iti tin pumnii pentru luni. Sa dea DD sa iasa bine operatia si sa vina bb repede-repede. Multi pupici si refacere rapida. Eu iti urez de pe acum pt ca pana luni nu mai intru.
Multi pupici la tutunici si burtici cu pitici si we placut!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Laura ce ai facut? ai luat rezultatul la beta HCG? pupic special ptr tine
Claucia da sunt si eu sagetatoare si sa ai gura aurita sa aud si eu vesti bune, ca prea rau ne a mers in ultima vreme poate incepe perioada cu noroc.
Kristind bafta luni iti tinem pumnii.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Laura , te astept cu valoarea Beta hcg , cum este ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Va puuuuuuuuuuuuuuup!!!!! Pe toate!!!

Claucia, desi nu te cunosc personal, iti stiu postarile trecute si chiar mi-ai lipsit de pe forum.
FELICTARI. sA AI UN BEBE SANATOS, MANCACIOS SI CUMINTE!!!

Laura69silk, fata simpatica, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat si sunt sigura ca va fi foarte bine data viitoare.

Kristind, bafta la laparo! Tinem pumnii.

Eu nu am mai intrat pentru ca am o viata nebuna, nebuna, nebuna. Sunt Z23 si cam atat. Utrogestan la greu, vitamina E si acid folic as usual. Cam atat despre mine... Oricum n-am nici o speranta luna asta la cat m-am stresat si n-am dormit in ultimele doua saptamani.

Mamidevladut, un special pentru tine, stii tu de ce

Marina, ce frumooooos!!! Ce frumos ca te pregatesti pentru cel mai important moment din viata ta...

Va pup pe toate, toate, toate, mi-e frica sa va numesc sa nu scap vreuna din vederea mea de baba stresata . Va multumesc ca va ganditi si la mine.

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fetelor
Zenobia sa stii ca bebele vine atunci cand te astepti mai putin asa ca fii mai optimista.
Laurasilk m-am tot gandit la tine sper ca esti bine.
Va pup

Mergi la inceput