Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Marinar te ajut eu la calcat, daca vrei cum sa nu fac asa ceva pentru tiza mea de nume!
Claucia chiar asa??? Mai ai putin si faci 27 ani??? Cand, luna asta??
Teodora o sa-ti spun la urmatoarea noastra intalnire cand vei ramane, telepatie chiar nu fac!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ioana acus acus in cateva zile, dar intram in luna ce vine. Pe 2 adica.

Teo, da, trebuie face-to-face sa ia pulsul problemei...uite asa ne intalnim cu scop!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ioana merci mult dar...inca ma descurc.

Clau am prietene pe aici pe la bloc cccccare se gandesc deja la oja pt fata mea si altele, pai trebuie sa fie cocheta.

fete va pupic
gata pt azi, ma duc sa ma intind putin pana vine sotul

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetele dragi
Claucia felicitari din tot sufletul si un bebe sanatos care sa va umple viata de bucurie.Ma bucur enorm de mult ca a mai spart cineva geata.sa stii ca esti mai mare decat mine cu 10 zile ca eu implinesc 27 pe 12.
Laura sper ca esti mai bine lasa ca o sa ne vina si noua randul cum ti am mai zis dar la momentul potrivit.
Felicia vezi ce mana buna ai ca ai deschis tu topicul au inceput sa apara gravidute.
Va pup pe toate fara nici o exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor , lipseste omul cateva zile si cate vesti ........si bune si rele din pacate.......
Laura si Alexia , imi pare nespus de rau .......nici nu am cuvinte , dar cu siguranta o sa ramaneti din nou insarcinate si atunci va fi bine .
Claucia , mi s-a lungit gatul uitandu-ma dupa tine pe DC , am banuit eu ca ne pregatesti o surpriza.....BRAVO , FELICITARI
Amely , sa-ti traiasca baitelul.......

Mie astazi mi-au venit rushi , trebuie sa il sun pe dr dar am inteles ca nu este in tara , aveti idee are telefonul la el sau este la Ramona ....... ca ma bate gandul sa ii trimit SMS , sunt disperata ca si luna trecuta m-a amanat pe motiv ca nu este in tara..... si trebuie sa incep menogonul si nu stiu cand......

Va pup pe toate fara nici o exceptie.....

Mergi la inceput

Miruna deci si tu esti sagetica, o sa vezi ca o sa primesti numai vesti bune, simt eu asa. va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Felicitari CLAUCIA, sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos !!!Traieste din plin aceasta fericire!!!
Felicia cum ai deschis capitolul a si aparut o graviduta!!!!
O seara frumoasa tuturor!!!!

Kora

Mergi la inceput

Laura imi pare rau pt z1 desi la tine e cu cantec ziua asta...1. Din cate stiu, are telefonul la el, Laura Silk i-a trimis SMS, asa i-a spus el. Sa nu gresesc. Te pup si spor la stimulare sa iasa fara cusur de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Marinar somn usor iubita!
Claucia zi asa deci, se apropie ziua ta, abia astept!
Teo mai aveti putin si-mi dati si un glob sa va ghicesc viitorul!! Nici chiar asa fetelor, nu am fuste lungi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioanatugs

Marinar somn usor iubita!
Claucia zi asa deci, se apropie ziua ta, abia astept!
Teo mai aveti putin si-mi dati si un glob sa va ghicesc viitorul!! Nici chiar asa fetelor, nu am fuste lungi!

Nu are, nu are!

Mergi la inceput