Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by marinar

Ioana poate am uitat eu altele, dar intalnirea nostra nu. stiu ca ne-ai povestit de tine si apoi ne-ai facut urarea de bine...si s-a adeverit.

Clau in we am fost si m-am plimbat cu sotul in parc la stadionul national si pe maior coravu au asfaltat aia strada, cred ca stiau ei ce stiau....autostrada pt carucioare.

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Ha ha ha, cu carut si pe locuri fiti gata, start! Cu toate gravidutele deja in paine ca sa zic asa si cu cele ce vor fi sa vina repede repede, facem asa o manifestatie de mamici cu carucioare de se mira tot parcul.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna seara, fete dragi !

Ia uitati ce veste buna, avem de sarbatorit :

Claucia, draga noastra, FELICITARI !!!

Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos, frumos si mancacios !!! Iti doresc sa te bucuri din plin de aceasta perioada minunata din viata ta si sa fii fericita, de fapt toti trei : mami, tati si pui mic !!! Ma bucur ca ti-ai vazut samburelul si in curand ii vei auzi si inimioara ! Abia astept sa ne revedem si sa bem iar dupa o gravidutza fericita !!!

Teo ...Z21...mai e putin si iti facem galerie si tie si Zenobiei...(apropo pe unde e ?...iar s-a ascuns sa faca "nebunii" si "tampenii"). Tare mult mi-a placut imboldul tau de alungare a rusnacilor ! Sa mai spun ca subscriu ?!
Maria08, felicitari pt. rezultatele bune la spermograma ! Si...pe ei !!! Unu' sa nu-ti scape !!! Poate nici nu va mai fi nevoie sa urmezi trat. lui Andritoiu si, in decembrie, tot e luna cadourilor, vei primi un dar mic cu II-utze !
Kristind, ma gandesc la tine si sper ca ti-au iesit bune rezultatele la analize, iar luni sa fii curajoasa si puternica ! O sa fie floare la ureche. Te asteptam cat de curand cu vesti foarte bune !!! Multa sanatate !
Kora iti doresc multa sanatate, sa te refaci cat mai repede ! Te-am ajuns din urma, caci de ieri a inceput sa-mi curga nasul si sa ma doara toate cele...ma doftoricesc si eu cu naturiste !
Diddy multi pupici pentru o fata luptatoare si bataioasa

Marina pupam radioasa ! Te cred ca esti emotionata, dar bebelina ta va veni cand trebuie pe lume, mi-a soptit mie ca tare bine mai e in burtica la mami...si caaallldddd Tare frumos este numele pe care l-ati ales !
Graviduta inca o data, sarcina usoara si sa-ti dea Domnul un bb sanatos ! Imi pare rau pt. sarcina pierduta anul trecut, dar cred ca acum esti cu adevarat pe maini bune, mainile lui Mr. T !!!
Ioana, 'ubita ca tare imi esti draga ! Multumesc mult pentru aseara, mi-a facut tare bine sa vorbesc cu tine si sa te tin de mana ! Te sun !!!
Felicicutzu pe unde esti ?
Alexutza, luni ne tinem de manutza !
Copilut, imi pare rau ca esti in butoi... de-acolo ! Iti doresc multa sanatate si tie si sotului, multa bafta la dr. Soare si cu ajutorul lui Dumnezeu, va veni cat de curand si bb !
Amely gravidutza pofticioasa
Kitty_sor gravidutza nepofticioasa
Mamidevladut, Silvana, Mirunica, Ana_p, Lauravoinicu

In seara aceasta voi lua inca un rezultat betaHcg...sangerarea continua, chiar am eliminat un chegulet cat un varf de ac...off, off...abia astept sa ajung la T, luni !

Va pup pe toate, fara exceptie si va doresc o seara minunata !
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Da ,fete dragi 3 luni jumate-as vrea.Ca ziua mea e pe 4 martie,voi implini 31,si asta-nseamna ca ramin acum!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Teodora eu glumesc, glumesc dar de fapt spun adevarul! Pe mine m-a impresionat foarte mult prima intalnire cu tutunicile de pe forum, care a fost mai restransa, in 3: eu, Claucia, Marinar, ne-am intalnit in fata cabinetului lui Tutu si eram toate trei cretze si cu par lung, una bruneta, una satena si una blonda. Le-am povestit fetelor problemele mele, le-am aratat analizele mele si pe urma le-am intrebat ce probleme au ele. Iar Claucia si Marinar mi-au raspuns in cor: noi nu avem ovulatie, ne-am lasat de AC de cateva luni si nu ovulam. Vorba vine, ca Marinar era deja graviduta, dar Tutu i-a spus ca i-a mai aparut un chistulet(chistuletul fiind fetita), ma rog!! Si eu am zambit si le-am spus ca si eu am ramas prima oara tot pe la 26 ani si tot dupa ce m-am lasat de AC de cateva luni. Si le-am spus sa stea linistite ca o sa aiba si ovulatie si ca dupa aceea o sa ramane si gravidute, astea nu sunt probleme grave, se pot rezolva cu pastilute de stimulare. Iar ele m-au privit sceptic si au spus ca ar fi bine sa ramana si ele pentru prima data tot la 26 ani, dar ca nu prea cred!! Apoi am inceput sa dam exemple mai optimiste cu fete de peste 30 de ani, chiar 40 si care au copii bine merci si am inceput sa radem si sa uitam de probleme, dupa care le-am invitat la un ceai de iasomie la mine. Asa a inceput totul si acum sunt fercita ca vor avea in curand cate un bebic amandoua!!!

Mergi la inceput

Ioana ce frumos ai povestit!

Te asteptam si pe tine, ca sa intregesti trio-ul.

Si pe toate fetele care acum fac parte din grupul vesel de la Ioana de la ceiutul bun si desert cu fructe caramelizate. Mmmm, sper sa nu supar vreo graviduta cu pofte!

Editez ca sa mai spun ceva: asa este cu 26 ani, mai erau cateva zile si faceam 27 iti dai seama? Si nu se mai implinea ursita. Si nu se putea, asa ca spune adevarul Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Laurici drag,ai aparut?+sa se duca armatele....
Felicicutzu',e intr-un team-building,asta ca sa n-o dati disparuta.I-am spus eu c-o sa aiba treaba multa cind vine.A zis ca daca n-avem rabdare ,sa facem cerere speciala la moderatori.Auzi la ea!
Ioana,cred c-a fost tare frumoasa intilnirea cu fetele!
Si gandeste-te bine ce-mi ursesti!+.Da?

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ioana, Clau

Laura multumesc mult. a ramas batut in cuie de aceea am postat numele bebelinei nostre: EMMA IOANA. abea astept sa o strig pe nume, ca acum ii spun numai bb sau printesa mea, sau.... in toate felurile.

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Claucia iubita, ce dor mi-a fost de tine si de optimismul tau debordant!!
Marinar pup veterana noastra in materie de bebici! Nu-mi vine sa cred ca deja i-ti faci bagajul de spital pentru nastere!
Laura69silk fina mea draga si eu m-am simtit bine aseara cu tine! Cred ca nici daca erai sora mea nu ne intelegeam asa de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ioana nu am terminat bagajul inca dar am demarat actiunea. azi am spalat o parte din lucrusoarele bebelinei si am umplut balconul. cine ma ajuta la calcat??? (grlumesc)

aaaa si pt ca tot sper eu ca va avea mult par...si cretz, i-am cumparat ieri fetitzei perie de par

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Ioana si mie mi-a fost dor de tine si de vorbele tale bune pentru toate fetele!

Marinusha, foarte bine cu peria de par, stii si tu si stiu si eu cum este cu bucle multe multe. Draguta de Emma o sa aiba treaba cu mami a ei sa-si faca toaleta sa fie cochetica.

Pupi

Mergi la inceput