Quelle 4

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by dicirstea

Fetelor care ati primit catalogul de jucarii pe anul acesta, cat a trebuit sa il asteptati, ca eu l-am comandat pe 23.09 si nu a ajuns nici acum, nici cel cu produse de Craciun. Am facut totusi o comanda care face 3 sapt acum....inca sper.

Si eu l-am asteptat o gramada, dupa ce am facut comanda de ctatlog de vreo 3 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Adevarul e ca l-am comandat doar de 2 ori. Deci mai merge o tura. Dar ce fac cu pachetul ca azi e ultima zi din cele 3 sapt si nu au dat tel sa anunte ca vin. Poat eveni curierul direct, sau anunta inainte? Mi-e si frica sa plec de acasa!

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Mie mi-a venit comanda. Cei de la Curiero au dat telefon inainte sa vina la mine acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Poti sa iesi linistita. Curierul suna inainte sa vina.
Nu stiu in ce zona stai dar la mine in zona Dr. Taberei - Militari, livreaza intre orele 14-20.
Si te suna si de 3-4 ori daca el considera ca e nevoie.
Aaaa...in plus chestia cu 3 saptamani sa n-o iei mots-a-mots. Mai degraba ar fi trebuit sa zica APROXIMATIV de 3 saptamani.
Mie mi-au venit produse si in 2 saptamani si in 4. Deci nu e ziua critica astazi, poti sa te relaxezi.

Pana acum eu sunt multumita de Quelle.
Mi-au intarziat 2 produse din vreo 20 (mai multe comenzi) dar in final au venit si ele.
Am riscat si am luat si geaca, incaltaminte, etc. Pana acum le-am nimerit pe toate ca numar si de calitate am fost multumita.
Acum mai am o comanda in asteptare (de data asta am bagat si o rochita) sa vedem daca imi vine.

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Hai sa va spun ce as vrea sa mai comand, poate a luat cineva si imi spune cum sunt. Ca mi-e tare frica de marimi.
Imi placeau pantofiorii de la pag. 286,pz. 5, din piele, cu toc mic, au alb, negru, bej si bleumarin. Am ceva in genul asta luat din Buc. si imi vine 36, oare corespund nr?
Si as mai fi vrut ceva care sa sttranga burtile cu care am ramas, dar am vazut mai multe modele, unele si cu picioare sau numai brau asa ca nu ma pot hotara. A luat cineva unul de care sa fie multumita si pe care sa-l poata recomanda?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

dicirstea, ai mai luat pantofi pana acum de la ei? te intreb pt ca eu am comandat in vara anului trecut o pereche si de atunci m-am lecuit. adevarul e ca eu port 35 1/2, 36 si pantofii de la ei nici gand sa-mi vina, erau f mari. iar ei masura 35 nu au. am vazut ca o colega si-a comandat acum o pereche de ghetute si una de cizme. ea poarta 37 dar si-a comandat o pereche 36 si una 37 si i-au venit bine amandoua. asa ca nu stiu ce sa mai zic?

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Si eu mi-am comandat niste pantofi sport Nike acum vreo 4 saptamani, inca nu au venit. Eu port 37, asa am si comandat, sper sa mi se potriveasca.

La panatloni de ex. comanda marimea 36, dar la bluze si geaca am comandat 38 si e OK

Ingrid si Cristi 4 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Pantofi am luat eu pt sotul meu de vreo 2 si chiar i-au venit foarte bine. Deobicei are pb cu incaltarile. Bine.... el poarta si 46...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

fetelor,cine ma lumineaza si pe mine?
Vreau sa comand niste botine de la Quelle,dar marimile sunt in sistemul englezesc,adica 5,5 1/2,6,6 1/2,etc
Unde gasesc eu un tabel care coverteste marimile astea ciudate in marimi cu care suntem noi obisnuite,adica 36,37,38...
M-am tot uitat in catalogul Quelle dar n-am gasit.

Edit : am gasit cu google,dar ma gandeam ca ar fi normal sa fie si in catalogul Quelle tabelul de conversie a marimilor,ca sa n-o dau in bara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Va rog frumos sa ma ajutati! Am o intrebare: a comandat cineva husele elastice pt canapea si fotolii? M-ar interesa dar ma tot gandesc ca poate nu sunt atat de bune si de potrivite cum par in revista. Ce ziceti? Daca nu-mi plac le pot returna? Primesc banii inapoi? Sunt destul de scumpe... In jur de 6 milioane...

Ioana
22+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

eu am comandat un set pt.canapea si 1 fotoliu....culoarea terra si vin destul de bine....sunt un pic mari, dar le-am 'reglat' pe margini si arata bine
le-am comandat si socrilor mei, astept sa le vina (pe ecru)
materialul este f.misto si mi-au placut ca sunt simple si uni
dar au costat 140+100 (canapea si fotoliu)

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput