Quelle 4

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by lilina

quote:
Originally posted by numeioana

Va rog frumos sa ma ajutati! Am o intrebare: a comandat cineva husele elastice pt canapea si fotolii? M-ar interesa dar ma tot gandesc ca poate nu sunt atat de bune si de potrivite cum par in revista. Ce ziceti? Daca nu-mi plac le pot returna? Primesc banii inapoi? Sunt destul de scumpe... In jur de 6 milioane...

Ioana
22+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

eu am comandat un set pt.canapea si 1 fotoliu....culoarea terra si vin destul de bine....sunt un pic mari, dar le-am 'reglat' pe margini si arata bine
le-am comandat si socrilor mei, astept sa le vina (pe ecru)
materialul este f.misto si mi-au placut ca sunt simple si uni
dar au costat 140+100 (canapea si fotoliu)

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Lilina,la care huse te refri,ca sunt mai multe?
Si eu as vrea sa comand huse,dau nu ma hotarasc de care.Materialul care are si ceva elastan cred ac se aseaza cel mai bine,nu?

Fetelor,nu stie nimeni unde e in catalogul Quelle tabelul de conversie a marimilor la incaltaminte?As vrae sa dau comanda azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Si eu port un 35 1/2 si imi gasesc greu incaltari, dar am "avantajul" de a mi se fi latit piciorul dupa sarcina, si ma astept sa imi fie buni 36. Si am cizme luate din Ro si 35 si 37 , chiar ieri am vrut sa-mi iau cele 37 si nu am putut trage fermoarul . Si le-am purtat toata sarcina . Cred ca in afara de nr, mai conteaza si forma piciorului.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetelor!
am si eu o intrebare de incepatori! cum se plateste la comanda on line la Quelle, prin card sau se achita cash la posta in momentul in care soseste coletul?
va rog sa nu radeti de mine.
mersic si pupicei!

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

alege sa platesti ramburs...adica atunci cand primesti coletul. Si la expedierea coletului alege sa ti-l trimita prin curier.E mai sigur si costa tot cat ar costa sa il iei de la posta.
Ai optiunile astea dupa ce validezi cosul la casa.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

andriushca merge si fara cont.
La marimi tre sa iei ceva mai mici,cu 1-2 numre, decat porti in Romania.
Dupa dimensiunile tale cred ca ti-ar veni bine,mai fixe, haine marimea 36.
Eu am 57kg si 170 cm. si mi-am luat haine marimea 36;38 sunt largute.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ce s-a latit asa pagina????

Sa vedeti ce am patit eu: i-am comandat niste ghetute la petra si cand le primesc sunt cu totul si cu totul alfel decat cele din revista, cu toate ca au venit pe acelasi cod (mai faine )-asa ca le tin astea.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, fetelor!
Imi poate spune si mie cineva impresii despre Baby Annabell ? Descrierea suna foarte bine, insa la o cautare rapida despre aceasta papusa bebelus, am gasit cateva clipulete si, sincer, nu m-a convins deloc, mai ales ca si pretul e destul de mare.
Daca a cumparat-o cineva, rog sa-mi impartaseasca impresiile.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

A comandat cineva electrocasnice de le Quelle? Marca Privileg, mai exact. Se acorda garantie, service post garantie? Ma cam tem sa nu mi se strice si sa ma chinui sa-l trimit inapoi si iar sa astept pana il primesc...
Si ati avut probleme prin posta, au ajuns sparte sau stricate din cauza celor de la coletarie? E tentant in perioada sarbatorilor sa comanzi de la ei dar cred ca se asteapta mult mai mult, cred ca nici nu ajung anul asta daca dai comanda acum...

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ne-a sosit ieri compleul de schi roz pentru Petra. INGROZITOARE CALITATE! Azi sau maine il pun pe posta si-l trimit inapoi. Are un fis in el, ca ala de pe vremuri, care sta ud....groaznic (asta dupa ce l-am comandat in octombrie ) ....eu cred ca am sa limitez comenzile, daca trimit numai rebuturi pentru romani. Incepe sa fie tot mai indoielnica, calitatea!!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput