Quelle 4

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

gabitaco, de ce au marimile asa? eu m-am masurat si dupa tabelul lor am 46; inseamna ca o sa-mi vina niste chestii

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

A mai comandat cineva in ultima vreme?
A disparut optiunea de a fi livrate produsele prin Curiero.
Iar ajungem la posta .... sa stam cu orele.

Stiti ceva? La serv clienti nu se poate lua legatura... e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by Georgeasca

A mai comandat cineva in ultima vreme?
A disparut optiunea de a fi livrate produsele prin Curiero.
Iar ajungem la posta .... sa stam cu orele.

Stiti ceva? La serv clienti nu se poate lua legatura... e imposibil.

eu am comandat in noiembrie si am primit ieri mail ca intarzie comanda pt.ca e stocul epuizat la ce am comandat
asa ca s-a dus naiba cadoul meu de Craciun pt.copil
eu le mai scriu la service.romania@quelle.com cand am cate o problema sau intrebare

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Si eu am comandat tot in nov, produsele mi-au venit deja o parte, iar alta parte nu cred ca va mai veni pt ca stocul s-a epiuzat.

Am vrut sa fac alta comanda aseara si am vazut ca nu mai exista Curiero.

Le-am scris si eu un mail ... sa vedem acum daca primesc vreun rasp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu am facut comanda online si am primit mail de confirmare ca se prelucreaza. Nu eram sigura ce si cum asa ca am scris si mail si am si sunat. Mi-au confirmat ca se respecta termenul de 3 saptamani si ar insemna ca le primesc inainte de Revelion. Dar am comandat ceva electrocasnic deci nu cred ca li se epuizeaza stocul la asa ceva. Si tot prin Posta am ales ca era singura posibilitate dar nu am avut probleme pana acum cu ei. Chiar am sa incerc sa raspund la subiect dupa ce primesc coletul, sunt curioasa daca se tin de cuvant.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Si eu am facut comanda in nov. , a venit in decembrie , dar cei de la Curiero imi dadusera telefon ca vin in ziua repectiva si au venit abia dupa o saptamana. Imi spusesera ca am colet de la Quelle , ca tocmai ce sosise si urma sa vina sa mi-l aduca. Ei abia dupa o saptamana au venit acasa. Deja ma gandeam ca si l-au sustras(erau niste jucarii) ca altceva ce ar fi facut cu el?!
Era bine cu , curiero ca il aduceau acasa si nu trebuia sa mai stau la cozi la posta. Plus ca, cu posta noastra nu stii niciodata daca vine coletul sau nu.
Chiar sunt curioasa daca va vin coletele la timp.Sanatate tuturor si sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Si eu am facut la ei comanda la inceputul lui noiembrie si din 20 de produse cat comandasem mi-au venit cu "taraita" doar 7 produse si ieri am primit si eu la fel mail ca este stocul epuizat.
Eu am facut reclamatie si la cei de la Curiero si la Quelle, produsele erau trimise si tinute in depozit la firma de curierat cate 2 saptamani. Si cei de la Quelle mi-au zis ca nu sunt singura care s-a plans de cei de la curierat si ca o sa scoata optiunea Curero si o sa ramana doar livrarea prin posta.
Mie nu mi se pare normal, poate cineva isi doreste sa le aiba la usa in 24-48 ore chiar cu optiunea de a plati mai mult.
Se pare ca vor lua in considerare si aceasta sugestie, sper, pentru ca per ansamblu am ramas dezamagita de serviciile lor.

Spor la cumparaturi

Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetele!
eu mi-am luat pana la urma rochita asta si este foarte draguta.
nr. 36 vine foarte bine la 57 kg ale mele si 1,67.
asa ca-i multumesc celei care m-a sfatuit cu masurile.
http://www.quelle-international.com/ro/q3r/damen/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fMzA1NDQmZmhfdmlld19zaXplPTkmZmhfZWRzPSVjMyU5ZiYmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmZGVfREUlMmZfYWN0aXZlJTNlJTdiMjAwNjEwMDUlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvXzE1MzFfcXVlbGxlX3JvJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9yb18xNTM4X3F1ZWxsZV9yb18xNTMxX3F1ZWxsZV9ybyU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3Rlcg==/?EMBPERL_UID=:f09b4a23c920c462d08020e9eef9a209

coletul a sosit in 3 saptamani si 2 zile, prin curier, la mine la serviciu. zilele trecute am vrut sa mai comand ceva si intr-adevar, nu se mai poate primi decat prin posta.

va doresc Sarbatori fericite si toate cele bune pt. noul an!

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am primit coletul la fix 3 saptamani de la comanda plasata pe net. Sunt seriosi, dupa parerea mea. Si Posta a fost ok, ma rog in afara cozii de la ghiseu ca de, e perioada sarbatorilor. Dar am comandat un singur produs, electrocasnic, fara masuri, fara stoc epuizat. Eu zic ca daca vreti haine sa va ganditi bine inainte dar jucarii, electrice si electrocasnice merita, sunt de calitate. Cel putin eu sunt foarte multumita de firma Privileg.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nu stiu cum va par seriosi astia ca am comandat cataloagele (toate 4) si la Bucuresti si la Iasi, si online am comandat, din noiembrie, si am sunat deja de 2-3 ori la serviciul clienti sa insist, sa intreb despre ce e vorba de nu-mi ajung, si tot degeaba, ii doare in cot de clienti, nu stiu cum e posibil asa ceva si cui ar trebui sa ma dresez ca sa intru si eu in randul clientilor

Mergi la inceput