Quelle 4

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Auzisem de la voi ca nu se mai poate comanda prin Curiero.
Eu am facut o comanda acum cateva zile (2-3) si exista optiunea aceea asa ca am bifat ca vreau sa vina coletul tot prin Curiero, acasa.
E drept ca sunt cam nemultumita de acest curierat zica-se "rapid".
Stiu sigur ca am un colet la ei venit cu o saptamana inainte de Craciun si inca n-am primit telefonul ca s-ar indura sa mi-l aduca.
Totusi am preferat asa decat sa stau 2-3 ore la coada la posta.
Aaaa....inca o "dubiosenie"...anul trecut am comandat cataloagele de mi-a venit rau (de 2-3 ori) si n-am vazut nici unul.
Anul asta in schimb am primit deja catalogul primavara-vara fara macar sa-l comand. Pur si simplu mi l-a adus un vecin la usa spunand ca l-a gasit in casuta lui.
Ma gandesc ca n-or fi fost ei de vina anul trecut de nu le-am primit (din moment ce si acum l-am recuperat de pe la vecini) ci tot mult iubita noastra posta.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Auzisem de la voi ca nu se mai poate comanda prin Curiero.
Eu am facut o comanda acum cateva zile (2-3) si exista optiunea aceea asa ca am bifat ca vreau sa vina coletul tot prin Curiero, acasa.

Cind am facut eu comanda nu era optiunea activa.
Ba am si intrebat la Relatii cu clientii si mi-au spus ca nu-i mai folosesc pe cei de la Curiero. Oricum cei de la Relatii cu clientii sint batuti rau de tot in cap. Chiar si tipele de la Satu Mare. Nu sint in stare sa-ti ofere vreodata o informatie.

Acum am vazut ca e activa din nou optiunea "Curiero".

Mergi la inceput