Quelle 4
Raspunsuri - Pagina 23
catrinik spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Fetelor, mie mi-a sosit costumul comandat cam in 5 zile de la comanda, insa..... imi cade de pe mine.
Nu pricep ce marimi au ei. Eu am intre 42 si 44, si peste tot pe unde merg imi vine masura 44.
Costumul asta e tot marimea 44 si este cel putin cu 2 marimi mai mare decat ce am eu nevoie.
Nu pricep. Va trebui sa il returnez, dar intrebarea este ce marime voi comanda acum?
Crinuta siRayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Masurile lor sint cu 2 masuri mai mici decit ale noastre.
Ar fi trebuit sa-ti comanzi 38-40.
rapsody spune:
A luat cineva acest palton? Pare f. ok si destul de ieftin
Palton din piele
Art.-Nr.: AL046756
si "oglinda care nu se sparge", folie ce poate fi lipita oriunde?
Folie oglinda autoadeziva WENKO
Art.-Nr.: AE977386
dicirstea spune:
Fetelor care ati primit catalogul de jucarii pe anul acesta, cat a trebuit sa il asteptati, ca eu l-am comandat pe 23.09 si nu a ajuns nici acum, nici cel cu produse de Craciun. Am facut totusi o comanda care face 3 sapt acum....inca sper.
Graviduta, m-a amuzat teribil faza ta cu receptionera lor ( ca nu am fost eu cea implicata
, ca altfel eram 
si cu spume la gura) dar eu zic ca tb sa -i spui ca e platita sa stie articolele si nenorocitele lor de coduri.
Eu m-am tot chinuit sa comand de pe site si ceream o per de blugi o nuanta si can ajungeam sa finalizez comanda imi aprea ca cerusem alta nuanta, daca vroiam sa o modific, imi dispareau alte articole comandate 
asa ca pana la urma am renuntat sa comand vreo 2-3 produse, nici nu mai stiu de nervi ce era si am zis sa stept sa vad daca imi trimit si ce imi trimit ca sa le mai dau o sansa
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
speranta spune:
Numeioana si Crinuta,eu am comandat huse natur la 620 ron(canapea de 3 locuri si pt 2 fotolii)sunt dragute, schimba aspectul camerei. Pt coltar trebuie ales corect dimensiunile , ca se respecta marimile standard. Comanda a venit in 3 saptamani. Pacat ca-n colet nu au pus si catalogul nou, pe care nu-l am. Corect asa ar fi trebuit, daca tot il distribuie gratuit , macar la cei care dam o caruta de bani puteau sa-l puna in colet....
atb spune:
Dorsilia, si eu am facut comanda la catalogul toamna-iarna inca din septembrie. Am primit mailul de confirmare in care ziceau ca voi primi catalogul in aproximativ 10 zile, dar catalogul n-a mai ajuns nici pana in ziua de azi... Cine sa fie vinovatul oare? Ei, posta sau... vecinii? 
Adriana
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by atb
Dorsilia, si eu am facut comanda la catalogul toamna-iarna inca din septembrie. Am primit mailul de confirmare in care ziceau ca voi primi catalogul in aproximativ 10 zile, dar catalogul n-a mai ajuns nici pana in ziua de azi... Cine sa fie vinovatul oare? Ei, posta sau... vecinii?
Adriana
cred ca vecinii sau posta. Eu am primit mereu cataloagele la timp. Uneori chiar fara sa mai comand.
Prima data a durat mai mult, am trimis un mail in care i-am "certat" ca nu mi-au trimis catalogul in termenul precizat de ei... si apoi l-am primit in vreo 4-5 zile prin curier... la usa
.Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by Georgeascaquote:
Originally posted by crinuta
Fetelor, mie mi-a sosit costumul comandat cam in 5 zile de la comanda, insa..... imi cade de pe mine.
Nu pricep ce marimi au ei. Eu am intre 42 si 44, si peste tot pe unde merg imi vine masura 44.
Costumul asta e tot marimea 44 si este cel putin cu 2 marimi mai mare decat ce am eu nevoie.
Nu pricep. Va trebui sa il returnez, dar intrebarea este ce marime voi comanda acum?
Crinuta siRayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Masurile lor sint cu 2 masuri mai mici decit ale noastre.
Ar fi trebuit sa-ti comanzi 38-40.
mai...nici chiar asa... eu am 172 cm si 57 kg , am comandat de la ei 38-40 si imi sunt lejere...un picut largute. Ar fi fost bun un 36-38...dar nu au aceata marime, din pacate...

Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
stefiuta spune:
rapsody si eu ma gandesc de o saptamana la paltonul ala si cred ca o mi-l comand pana la urma, sa vina macar pana in Craciun.
si-a luat o colega unul asemanator,tot de la ei, adik blanita nu e detasabila si sa stii ca e tare frumos.
leuta
maitreyi spune:
si eu am patit aceeasi poveste cu hainele de la ei...port 46-48 si am comandat 48 ca sa fiu sigura, o pereche de pantaloni, si ii sunt mari pana si matusii mele care poarta 54. la bluze insa o nimeresc tot timpul.
catrinik spune:
quote:
Originally posted by maitreyi
si eu am patit aceeasi poveste cu hainele de la ei...port 46-48 si am comandat 48 ca sa fiu sigura, o pereche de pantaloni, si ii sunt mari pana si matusii mele care poarta 54. la bluze insa o nimeresc tot timpul.
Pai ar fi trebuit sa comanzi 42-44.

Rayan