Quelle 4
Raspunsuri - Pagina 10
alebazi spune:
Eu si acum mai am de primit 3 produse de la o comanda din Noiembrie. Plus de primit banii pe un pulover. Abia astept sa scap de Quelle.![]()
dianaiulie2009 spune:
Daca faceti comanda prin curiero platiti tot 9.9 ron si te suna cei de la firma sa te intrebe perioada cand esti acasa ca sa-ti aduca coletul . Eu i-am rugat tot timpul sa vina la servici cu el . chiar daca adresa era cea de acasa si nu cea de la servici , nu au comentat , din contra au zis ca le convine mai mult asa , decat dupa ora 18 cand sunt eu acasa .
Cu livrarea produselor pot sa va spun ca o colega de-a mea a comandat cizme si le-a trimis mail sa-i intrebe cand ajunge comanda , iar ei i-au raspuns ca in 3 saptamani . Culmea e ca dupa 1 saptamana au ajuns cizmele , ca le aveau ei acolo sau ca a avut noroc colega sa ajunga tir-ul chiar dupa ce facuse comenada , nu mai pot sa va spun , cert e ca ii palc cizmele si pretul a fost acceptabil , 170 ron .
Eu mi-am comandat perdelutza pentru bucatarie din voal albastru , tip jaluzea si e interesant modelul . Drept urmare , am mai comandat si pentru dormitor perdele . Abia astept sa ajunga coletul sa vad cum sunt , in poza arata super si scrie ca sunt din organza . pretul e acceptabil , 59 lei .
Taxe postale am platit si eu doar o singura data , la primul colet livrat de ei , cand imi trmiteau dintr-o comanda mai multe colete la date diferite .
Am comandat si eu cataloagele , sper sa nu ma taxeze , ca pana acum le primeam gratuit , dar de data asta ori le-au trimis si cienva "binevoitor" le-a luat din posta , ori nu au trimis .
albumele noastre
vacanta in Grecia
Missy spune:
Ati rasfoit noul catalog? eu nu l-am primit, dar l-a primit maica-mea, care a comandat si ea odata de la ei, acum vreun an cred. si a primit cu aceasta ocazie toate cataloagele pe 2006 care nu s-au sinchisit sa le trimita cand erau valabile. mie insa nu mi l-au trimis (catalogul nou) desi am dat comanda pe site de vreo 2 saptamani.
sunt ciudati tare
dianaiulie2009 spune:
Eu am facut alaltaieri comanda on-line la cataloagele lor , toate 5 , iar ieri deja erau in cutia postala , dar am primit 3 bucati de acelasi fel din cel mare si unul moda pentru barbati . Nu am platit nimik si am comandat livrarea prin curiero . mai astept si restul cataloagelor .
albumele noastre
vacanta in Grecia
Lorenza spune:
Iar hainuta pe care am vazut-o .... eu ma uit numai pe net, nu in catalog si nu am cum sa va zic ce model e, nu merge pus nici link.
Este o jacheta, care pare grosuta si pare ca e din piele. Dar vroiam sa fiu sigura, nu sa ma trezesc cu vreun scai...
[/quote]
Dca cei de la Quelle scriu ca e piele,sigur asa e!
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Eu am facut alaltaieri comanda on-line la cataloagele lor , toate 5 ,
5?care 5?
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
dianaiulie2009 spune:
ACESTEA
http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:4308e0920957e24d61f1f5d0393ee590&fsreloaded=1&
si dai cick pe comanda catalogul on-line
albumele noastre
dar vad ca azi nu mai sunt numai 3 modele , probabil celelalte s-au epuizat ...
vacanta in Grecia
catrinik spune:
quote:
Originally posted by Maiotra
pentru marimea 40....ce aleg? 40 sau 38?
Eu stiam ca 38 sau chiar 36.
vl-ad spune:
Eu am facut de o luna comanda pt catalog(on-line)si nu l-am primit inca.Sa mai astept?
------------------------
http://s145.photobucket.com/albums/r237/VL-AD/?sc=3